• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canm allahima sukurler olsunki yavrularim kollarimda biri biraz kucuk ama olsun her 2 saate bi beslemeye calisiyorum insallah kilo alir allahim tum isteyenlere versin kmsenin kucagi bos kalmasn insallah
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün,hayırlı bir evlat yapsın innnşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar Benim de baya bu konuda tecrübem oldu Bahçeci kliniğinde 24 lü kromozom testi için Amerikaya gönderildi 10 embryo ve 6 sı temiz geldi
4 ünde kromozomsal bozukluk tesbit edilmiş Fakat 2 şer adet aralıklarla transfer edilmesine rağmen tutunma olmadı Rahim kabul etmedi ve kısmette yokmuş Amerikaya biyopsi ücreti
10 embryo için 2014 yılında
9,5 milyar ödedik Her bir tanesi 1 milyarmış Ama bize paket uygulaması yapıldı
Ahhh canım ahhh inş her şey senin için iyi olur

Evet canm allahima sukurler olsunki yavrularim kollarimda biri biraz kucuk ama olsun her 2 saate bi beslemeye calisiyorum insallah kilo alir allahim tum isteyenlere versin kmsenin kucagi bos kalmasn insallah
maşallah ikizlere, Allahım hayırlı elatlar etsin, önce pıtır pıtır emeklemelerini sonra tıpış tıpış yürümelerini gör inşallah :))) ilk zamanlar çok zor. sütün yeterli mi takip et.. sütüm var zannedip alddanma bir ara sağ kendini ve bak.. zaten kilo alımları belli eder...

maşallah onlara yaaa.. peki yardımcı olacak biri var mı yanında..

İnşallah Benim 4. Denememde tutmuştu Ama 5 haftalıkken düştü Genetiğinden şüphe edildi 24 lü kromozom analizi yapıldı 6 tane embryo temiz çıktı 2 şer olarak aralıklı transferim oldu Ama tutmadı. Son teknoloji artık 46 kromozoma bakıldı dediler Bunlara inanmıyorum Çünkü Rabbimiz ol derse oluverir Havale ettim Rabbimize
canım kaç defa aynı doktorla denedin

Kızlar Benim de baya bu konuda tecrübem oldu Bahçeci kliniğinde 24 lü kromozom testi için Amerikaya gönderildi 10 embryo ve 6 sı temiz geldi
4 ünde kromozomsal bozukluk tesbit edilmiş Fakat 2 şer adet aralıklarla transfer edilmesine rağmen tutunma olmadı Rahim kabul etmedi ve kısmette yokmuş Amerikaya biyopsi ücreti
10 embryo için 2014 yılında
9,5 milyar ödedik Her bir tanesi 1 milyarmış Ama bize paket uygulaması yapıldı
buketçim hoşgeldin aramıza tekrardan. başından geçenler çok zor ve yıpratıcı olmuş. maalesef hepimiz yaşadık yaşıyoruz bunları. inşallah bebişlerin sana tutunmuşlardır. ve artık bu sıkıntıların son bulur canım içten diliyorum bunu. burada herkes birbirinize yardımcı olmaya çalışıyor . bu sayfa sayesinde çok fazla şey öğrendim ve umutlandım. umudumu yitirdiğimde bu sayfa geliyor aklıma ve birz güç buluyorum kendimde.. hayırlı güzel sonuçlarını alırız beraber inşallah

Selam
Benimde yaş 37 embryo sayısı fazla diye pgt yapılsın istedim çünkü 13 embryo vardı hepsini denemek zor.sonuç hiç beklediğim gibi çıkmadı sadece üçü sağlıklıydı sonra hazırlandım transfer olcağı gün bir tanesi iyi kalite biri çöp biri de yine tutunamaz dedi doktor ve o bir tane tuttu şükür iyiki yaptırmışım yoksa bozuk genli embryolar zaten tutunamıcak defalarca tüp bebek yaptırmış olacaktım
Herşeyde bir hayır var

Selam
Benimde yaş 37 embryo sayısı fazla diye pgt yapılsın istedim çünkü 13 embryo vardı hepsini denemek zor.sonuç hiç beklediğim gibi çıkmadı sadece üçü sağlıklıydı sonra hazırlandım transfer olcağı gün bir tanesi iyi kalite biri çöp biri de yine tutunamaz dedi doktor ve o bir tane tuttu şükür iyiki yaptırmışım yoksa bozuk genli embryolar zaten tutunamıcak defalarca tüp bebek yaptırmış olacaktım
Herşeyde bir hayır var
ne güzel yaaa böyle şeyer okuyunca çok seviniyoum, minnakı korusun melekler..... Maşallah

maşallah ikizlere, Allahım hayırlı elatlar etsin, önce pıtır pıtır emeklemelerini sonra tıpış tıpış yürümelerini gör inşallah :))) ilk zamanlar çok zor. sütün yeterli mi takip et.. sütüm var zannedip alddanma bir ara sağ kendini ve bak.. zaten kilo alımları belli eder...

maşallah onlara yaaa.. peki yardımcı olacak biri var mı yanında..
Saol canm cok tesekkur ederm suan icin annem ablam yardmci oluyor bakicida tam karar veremedm basta kendm denemek istyorm egerki yapamazsam oyle bakici isine tamam derim sutum ise var ama cok fazla emmiyorlar daha dogrusu kizim 1 gun onlem amacli kuvezde kaldi mama verdiler hastanedekiler ilk bir kac gun sut gelmedi oglumada mama vermis oldular oglum gun icinde bir kac kez emiyor ama kizim 1900 dogdu emme refleksi kuvvetli olmadigindan tutmuyor memeyi mamaya alisinca hic orali olmuyor yinede sagyip biberonla vermeye calisiyorm tadi farkli geliyor galiba hepsini biteremiyor

Hylhyl1 Hylhyl1 canim.iyi beslenemoyorlarsa emme reflexleri iyi deilse keske kuvezde kalsalarsi cunki kilo kaybetmeleri iyi olmaz meme ver alissin cenesi ama cok durdurma sadece emmeyi ogrensenler biraz kuvvetlenir ceneleri

canım kaç defa aynı doktorla denedin
1. Deneme::: Konya EURO FERTIL . DR DİLEK İNCESU
2. Deneme::: İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA. DR:BURÇAK ERZİK
3. Deneme::: İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA. PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
4. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
5. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
6.Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
7. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
8. Deneme:::Ankara TIP FAKÜLTESİ CEBECİ PROF DR: MURAT SÖNMEZER TRANSFER OLDU SONUÇ BEKLİYORUM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR

1. Deneme::: Konya EURO FERTIL . DR DİLEK İNCESU
2. Deneme::: İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA. DR:BURÇAK ERZİK
3. Deneme::: İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA. PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
4. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
5. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
6.Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
7. Deneme:::İstanbul BAHÇECİ KLİNİĞİ FULYA PROF DR: MUSTAFA BAHÇECİ
8. Deneme:::Ankara TIP FAKÜLTESİ CEBECİ PROF DR: MURAT SÖNMEZER TRANSFER OLDU SONUÇ BEKLİYORUM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
allahım yüzünü güldürü inşallah.doktorunla telefonda görüştüm 5500 fiyat söyledi genetiğine devlette bakılcak dedim ok. problem yok benim için hücre alır göndeririz dedi.bende şimdi eylül sonunda memorıalde deniycem inşallah olurda hiçbirşeye gerek kalmaz.seninde çok denemen olmuş canım genetiğine ilk defa mı bakıldı senin.7 denemendede hep genetik bakılmadanmı transfer olmuştu

Selam
Herşeyde bir hayır var
canım gözün aydın çok sevindim senin adına.rabbim bizede nasip etsin inşallah böyle güzel haberler paylaşmayı

allahım yüzünü güldürü inşallah.doktorunla telefonda görüştüm 5500 fiyat söyledi genetiğine devlette bakılcak dedim ok. problem yok benim için hücre alır göndeririz dedi.bende şimdi eylül sonunda memorıalde deniycem inşallah olurda hiçbirşeye gerek kalmaz.seninde çok denemen olmuş canım genetiğine ilk defa mı bakıldı senin.7 denemendede hep genetik bakılmadanmı transfer olmuştu
Murat Hoca ile mi görüştün

Tebrik Ediyorum Çocuklarınızın Kromozomlarına bakılmışmıydı
Rabbimiz size bağışlasın MAŞALLAHHH

Back
X