- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi zambak1989
-
gunaydin iyiyiz sen nasilsin :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiyim kaporta boyaya geldim kuafore :) ... uzucu haber aldim kuzenim hamileydi bebegin gelisimi durmus bugun kurtaj olcaak
allah rahmet eylesin uzucu gercekten ne kadar cok gebelik hamilelik sorunu var ya zaten cagin hastaligi artik kanser aids filan degilmis ureyememekmis
Evet ureme sorunu cok malesef ... rosemoondan haber var mi merak ettim ins transferi olmustur
bugun hic sesi cikmadi isaalah guzel haberlerle doner benim de yarin sabah kontrolum var yine
Opu ne zaman olcak senin belli mi ? Insallah istirahat ediyordur umarim
daha belli degil ama sanirsam bayram sonrasi cumartesi olur ilkini cok guzel gecirdim ne kanamam ne sancim olmustu sadece progesteron adindaki igne yagli bi igne oldugu icin o xmcanimi yakmisti
kızlar merhaba nasılsınız bu ara çok aranızda olamayacağım kayınvalidemdeyim çünkü pgt sonucum olumlu çıktı 11 yumurtadan 4ü sağlam oldu 2 si transfer edildi 2 si donduruldu 6 sında test var yanımda olduğunuz için çok çok çoooooooooook teşekkür ederim şimdiden iyi bayramlar diliyorum herşey hepimiz için en hayırlısı olsun inşaallah bayramdan sonra görüşmek dileğiyle
Igneler gozumu korkutuyor hele bahsettiginin maharetini cok duydum
kızlar merhaba nasılsınız bu ara çok aranızda olamayacağım kayınvalidemdeyim çünkü pgt sonucum olumlu çıktı 11 yumurtadan 4ü sağlam oldu 2 si transfer edildi 2 si donduruldu 6 sında test var yanımda olduğunuz için çok çok çoooooooooook teşekkür ederim şimdiden iyi bayramlar diliyorum herşey hepimiz için en hayırlısı olsun inşaallah bayramdan sonra görüşmek dileğiyle
:)) yumurta uyarma igneleri cok can yakmiyo insilun ignesi gibi evde kendin yapabilirsin ama etkisi buyuk oldu bana sersem gibi oldum uykuya vurdum surekli uyuyorum progesteronun ignesi de hapi da ayni vucuduna agri veriyo ama mecbur kullanacaz roseemoon cok sevindim isaalah hevesi kursaginda kalmaz
Ignelerden korkyyorum progestron jeli var mi secebiliyor muyuz igbe mi hap mijelmi diye acaba
walla bilmiyorum jeli var mi her dr ayni ilaci kullanmiyo zaten ama korkunu soylersin belki hapini verir
selam nasılsınsın :) umarım vardır şimdiden korkuyorum o iğnelerden :) senin opu ne zaman olcak belli oldu mu yada oldun mu
kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ben eve geldim takılıyorum öyle en aşamalardan birindeyim
merhaba ıyıyım sen nsaılsın :) şimdi geldım dr dan sag tarafımdakı yumurtalar az gelıştıgı için ilaç tedavısıne devam edıyoruz pazartesi toplanacak işallah bı aksılık olmazsa sen ne yapıyosun roseemoon dan haber yok dımı senın raporun ne zaman cıkıyo acaba
kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ben eve geldim takılıyorum öyle en aşamalardan birindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?