Pgt yöntemi ile sağlıklı bebek sahibi olanlar

Iyiyim kaporta boyaya geldim kuafore :) ... uzucu haber aldim kuzenim hamileydi bebegin gelisimi durmus bugun kurtaj olcaak

allah rahmet eylesin uzucu gercekten ne kadar cok gebelik hamilelik sorunu var ya zaten cagin hastaligi artik kanser aids filan degilmis ureyememekmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

allah rahmet eylesin uzucu gercekten ne kadar cok gebelik hamilelik sorunu var ya zaten cagin hastaligi artik kanser aids filan degilmis ureyememekmis

Evet ureme sorunu cok malesef ... rosemoondan haber var mi merak ettim ins transferi olmustur

Evet ureme sorunu cok malesef ... rosemoondan haber var mi merak ettim ins transferi olmustur

bugun hic sesi cikmadi isaalah guzel haberlerle doner benim de yarin sabah kontrolum var yine

Opu ne zaman olcak senin belli mi ? Insallah istirahat ediyordur umarim

daha belli degil ama sanirsam bayram sonrasi cumartesi olur ilkini cok guzel gecirdim ne kanamam ne sancim olmustu sadece progesteron adindaki igne yagli bi igne oldugu icin o xmcanimi yakmisti

Igneler gozumu korkutuyor hele bahsettiginin maharetini cok duydum

kızlar merhaba nasılsınız bu ara çok aranızda olamayacağım kayınvalidemdeyim çünkü pgt sonucum olumlu çıktı 11 yumurtadan 4ü sağlam oldu 2 si transfer edildi 2 si donduruldu 6 sında test var yanımda olduğunuz için çok çok çoooooooooook teşekkür ederim şimdiden iyi bayramlar diliyorum herşey hepimiz için en hayırlısı olsun inşaallah bayramdan sonra görüşmek dileğiyle

hadi isaaalah gozun aydin olsun simdiden bu son olsun darisi bizlere butun bebek bekleyenlere olsun cok sevindim yolculuk filan yapsaydin hava degisimi filan gerci hersey bahane rabbim ol dedikten sonra iyi bayramlar

Igneler gozumu korkutuyor hele bahsettiginin maharetini cok duydum

:)) yumurta uyarma igneleri cok can yakmiyo insilun ignesi gibi evde kendin yapabilirsin ama etkisi buyuk oldu bana sersem gibi oldum uykuya vurdum surekli uyuyorum progesteronun ignesi de hapi da ayni vucuduna agri veriyo ama mecbur kullanacaz roseemoon cok sevindim isaalah hevesi kursaginda kalmaz

bide bu surede meryem suresini oku zekeriya peygamberin duasini oku rabbim cok buyuk ona yalvaranlari bos cevirmez k

Caniiimmm ya cok cok sevindim yumoslar seni hic birakmasin iyi bayramlar

Ignelerden korkyyorum progestron jeli var mi secebiliyor muyuz igbe mi hap mijelmi diye acaba

Ignelerden korkyyorum progestron jeli var mi secebiliyor muyuz igbe mi hap mijelmi diye acaba

walla bilmiyorum jeli var mi her dr ayni ilaci kullanmiyo zaten ama korkunu soylersin belki hapini verir

walla bilmiyorum jeli var mi her dr ayni ilaci kullanmiyo zaten ama korkunu soylersin belki hapini verir

selam nasılsınsın :) umarım vardır şimdiden korkuyorum o iğnelerden :) senin opu ne zaman olcak belli oldu mu yada oldun mu

selam nasılsınsın :) umarım vardır şimdiden korkuyorum o iğnelerden :) senin opu ne zaman olcak belli oldu mu yada oldun mu

merhaba ıyıyım sen nsaılsın :) şimdi geldım dr dan sag tarafımdakı yumurtalar az gelıştıgı için ilaç tedavısıne devam edıyoruz pazartesi toplanacak işallah bı aksılık olmazsa sen ne yapıyosun roseemoon dan haber yok dımı senın raporun ne zaman cıkıyo acaba

kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ben eve geldim takılıyorum öyle en aşamalardan birindeyim

kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli ben eve geldim takılıyorum öyle en aşamalardan birindeyim

günaydın hosgeldın nasılsın napıyosun hadı anlat herseyı benımde pazartesı yumurtam toplanacak heyecanlıyım nasıl gecırıyosun yatarak mı gecırıyosun yoksa normal hayatına devam mı edıyosun

günaydın iyiyim bende tatillerden sonra işe gelmek çok yorucu başım çatlıyor resmen ... inşallah etkisini gösterir ilaçlarda sağ tarafda gelişir .... rapor için kışla başkent ile görüştüm merkezden alınyormuş rapor ama iki eş orak hücre olduğunda rapor veriyor cvb alamadım pazartesi arayın dedi hemşire esra hanım amelyat günüymüş pazartesi arıcam artık ... inşallah verirde balcalıya gitmeme gerek kalmaz çok uzak balcalı ... sel olduğunda orda randevum vardı zar zor yüreğire geçtik

senden güzel haberi aldığımızda daha iyi olcaz canım :) test ne zaman olcak peki nasıl hissediyorsun günün nasıl geçyor uzanyormusun normal hayata devam mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…