- Konu Sahibi birkatre19
-
Lütfen yardımcı olun bu konuda aydinlanmaya ihtiyacım var
Arkadaşlar ben o başlığı okumaya çalıştım ancak çok sayfa var bitmiyorbu bakımdan güncel olarak bu başlık altında orada yazanların sıkıntısı neydi? PGT'yi nerede yaptırdılar? Bebek sahibi oldular mı bilgi verebilirler mi? Lütfen
Mimosa Allah yardımcınız olsun. Sen neden pgt yaptırdın kromozom anomalisinden dolayı mı yoksa diğer nedenlerden mi? Ben ne yapacağımı bilmiyorum önce normal yoldan gebe kalmaya çalışsam sonra mı pgt denesek diyoruz ama normal yoldan hamile kalırsam bebeğin yaşamama veya down sendromlu doğma ihtimali sağlıklı olarak doğmasından daha yüksekmiş.bizede pgt yapılıyor her embriyomuza. ilk denemede tek embriyomuz oluştu ve o da pgt den sağlam çıktı fakat transferden sonra tutmadı.2. denemede 5 embriyosa bir tane sağlam çıktı o da tutmadı. 3. deneme de 5 embriyodan hiçbiri sağlam çıkmadı şimdi tekrar tedavideyiz Allahtan umut kesilmez. denemeye devam edicez. paramız ve yumurtamız bitene kadar
Mimosa Allah yardımcınız olsun. Sen neden pgt yaptırdın kromozom anomalisinden dolayı mı yoksa diğer nedenlerden mi? Ben ne yapacağımı bilmiyorum önce normal yoldan gebe kalmaya çalışsam sonra mı pgt denesek diyoruz ama normal yoldan hamile kalırsam bebeğin yaşamama veya down sendromlu doğma ihtimali sağlıklı olarak doğmasından daha yüksekmiş.
bizede pgt yapılıyor her embriyomuza. ilk denemede tek embriyomuz oluştu ve o da pgt den sağlam çıktı fakat transferden sonra tutmadı.2. denemede 5 embriyosa bir tane sağlam çıktı o da tutmadı. 3. deneme de 5 embriyodan hiçbiri sağlam çıkmadı şimdi tekrar tedavideyiz Allahtan umut kesilmez. denemeye devam edicez. paramız ve yumurtamız bitene kadar
Mimosa Allah yardımcınız olsun. Sen neden pgt yaptırdın kromozom anomalisinden dolayı mı yoksa diğer nedenlerden mi? Ben ne yapacağımı bilmiyorum önce normal yoldan gebe kalmaya çalışsam sonra mı pgt denesek diyoruz ama normal yoldan hamile kalırsam bebeğin yaşamama veya down sendromlu doğma ihtimali sağlıklı olarak doğmasından daha yüksekmiş.
Umarim bu tedavinden olumlu sonuc alirsin canim.bende aynı durumdayim ama hic tedaviye baslamadik su an arastirma icindeyim hangi sehir hangi merkez ve hangi doktor bana biraz bilgi verirsen sevinirim Allah tan umit kesilmez Rabbim sagligimizi versin
bikatre19
eşimde translokasyon var, benim kromozomlarım normal.hiç hamile kalmadım. Sen kaldın mı? İlk gittiğim doktor kararı eşimle bana bıraktı ama PGT ile tüp bebeği tavsiye etti. Ben de bir iki doktora daha gideceğim ama bu konuda karar vemek çok zor. Herşey Allah'ın taidiri. O isterse tüp bebek yaptırmadan da verir ama işte düşük riskini göze alabilir miyim bilmiyorum.
eşimde translokasyon var, benim kromozomlarım normal.hiç hamile kalmadım. Sen kaldın mı? İlk gittiğim doktor kararı eşimle bana bıraktı ama PGT ile tüp bebeği tavsiye etti. Ben de bir iki doktora daha gideceğim ama bu konuda karar vemek çok zor. Herşey Allah'ın taidiri. O isterse tüp bebek yaptırmadan da verir ama işte düşük riskini göze alabilir miyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?