Ben 8. Haftada bebeği görmüştüm. Sizin için erken bence. Tekrar çağırmadı mı doktorunuz.Merhaba,
Bugün 6 hafta 2 günlük hamileyim. Transferim 1 Haziran'daydı. 5AA kalite ve pgtli embriyo transfer edildi. Beta sonuçlarım çok düzenli olarak iki günde bir 2-3 katına çıktı. Betaya en son geçen hafta Pazartesi günü baktırdım ve 4200 civarındaydı. Ancak bugünkü ultrasonda kesenin içinin boş olduğu görüldü. Aynı şeyi yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı aranızda? Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. Pıhtılaşma testlerini, translokasyon analizi, PGT, NK için biyopsi, histeroskopi, endometrial scratching, aklınıza ne gelirse yaptırdık. Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum...
Cuma tekrar görecek ve o zaman 6 hafta, 6 günlük olacak.Ben 8. Haftada bebeği görmüştüm. Sizin için erken bence. Tekrar çağırmadı mı doktorunuz.
Gittim evet keseyi gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakicaz dediler.Cuma tekrar görecek ve o zaman 6 hafta, 6 günlük olacak.
Peki siz 6. haftada da ultrason kontrolüne gittiniz mi? Yoksa ilk defa 8. haftada mı bakıldı?
Içinde yolk kesesi var mıydı 6. haftada?Gittim evet keseyi gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışına bakicaz dediler.
Aynısı bende de yaşandı bende 6+2ydim ve kesenin içi boştu ama doktor boş gebelik vs demedi. Size dedi mi? Kesen 1.5 cm dedi kesen 2yi geçtiğinde içinde bebek olacak dedi 1temmuz da gel bakalım bebek var mı yok mu dedi bende burada ve internette araştırdığıma göre 6+2de kesenin içinde bebeği gören kisi yarı yarıya yani görmeyende var hiç telaşlanmadım ben nedense. Kese güzel büyümüş vs dedi ikinci kontrolümdü suan hersey iyi dedi bana. Tüp bebek doktoruma da olanları aktardım 1 temmuz erken bile gidersende görmezse korkma vajinalden baktır dedi herkes sakindi. Sizde sakin olun umarım ikimizin de keseleri dolu ve sağlıklıdırMerhaba,
Bugün 6 hafta 2 günlük hamileyim. Transferim 1 Haziran'daydı. 5AA kalite ve pgtli embriyo transfer edildi. Beta sonuçlarım çok düzenli olarak iki günde bir 2-3 katına çıktı. Betaya en son geçen hafta Pazartesi günü baktırdım ve 4200 civarındaydı. Ancak bugünkü ultrasonda kesenin içinin boş olduğu görüldü. Aynı şeyi yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı aranızda? Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum. Pıhtılaşma testlerini, translokasyon analizi, PGT, NK için biyopsi, histeroskopi, endometrial scratching, aklınıza ne gelirse yaptırdık. Artık daha ne yapabilirim bilmiyorum...
Bu arada bende yolk kesesi var ya da yok denmedi sadece kese büyümüş güzel dedi o kadar :) doludur boştur bilemem tüm dualarım dolu olmasından yanaAynısı bende de yaşandı bende 6+2ydim ve kesenin içi boştu ama doktor boş gebelik vs demedi. Size dedi mi? Kesen 1.5 cm dedi kesen 2yi geçtiğinde içinde bebek olacak dedi 1temmuz da gel bakalım bebek var mı yok mu dedi bende burada ve internette araştırdığıma göre 6+2de kesenin içinde bebeği gören kisi yarı yarıya yani görmeyende var hiç telaşlanmadım ben nedense. Kese güzel büyümüş vs dedi ikinci kontrolümdü suan hersey iyi dedi bana. Tüp bebek doktoruma da olanları aktardım 1 temmuz erken bile gidersende görmezse korkma vajinalden baktır dedi herkes sakindi. Sizde sakin olun umarım ikimizin de keseleri dolu ve sağlıklıdır
Bence sorun benim kesenin boyutunda. 2.22 cm x 1.07cm olmasına rağmen içinde yolk kesesi görülmüyor. Kese baya büyümüş ama içi tamamen boş. Beta hcg seviyesinin de baya yüksek olması lazım. Eger yolk kesesi görülseydi ama henüz fetus görünmeseydi bu kadar endişelenmezdim. Bu arada bana hep vajinal ultrasonla bakılıyor.Bu arada bende yolk kesesi var ya da yok denmedi sadece kese büyümüş güzel dedi o kadar :) doludur boştur bilemem tüm dualarım dolu olmasından yana
Belirti kısmına gelirsek bende de hiçbir belirti yok ben bugün 6+6yım bilmiyorum umarım her şey güzel olur aksini düşünmek dahi istemiyorum suanBence sorun benim kesenin boyutunda. 2.22 cm x 1.07cm olmasına rağmen içinde yolk kesesi görülmüyor. Kese baya büyümüş ama içi tamamen boş. Beta hcg seviyesinin de baya yüksek olması lazım. Eger yolk kesesi görülseydi ama henüz fetus görünmeseydi bu kadar endişelenmezdim. Bu arada bana hep vajinal ultrasonla bakılıyor.
Kendi adıma umutlanamıyorum çünkü bugün 6+4 olmasına rağmen hiçbir belirti de yok. İnşallah sizinki doludur
Ben gittiğimde 6 haftalık olması gereken kese 5 haftalıktı. Dr sorun değil demişti. Yolk kesesi için hiç yorum yapmamıştı.Içinde yolk kesesi var mıydı 6. haftada?
Beta hcg'ye bakılmış mıydı 6. haftada? Dün sonucum geldi. Ultrasonun yapıldığı gün 28.900'müş. Bu değere kalp atışının bile görülmesi gerekiyordu...Ben gittiğimde 6 haftalık olması gereken kese 5 haftalıktı. Dr sorun değil demişti. Yolk kesesi için hiç yorum yapmamıştı.
Betaya bakılmadı 6. haftada.Beta hcg'ye bakılmış mıydı 6. haftada? Dün sonucum geldi. Ultrasonun yapıldığı gün 28.900'müş. Bu değere kalp atışının bile görülmesi gerekiyordu...
Bugün kanama nedeniyle devlet hastanesine gittim 7+0ım yine bebek görünmedi kesem 1.8 cm olmuş doktor sorun yok 2.5 a kdar görünmesi gerekiyor sonra kötü düşünürüz dedi. Daha önceli doktorda 2 cme kadar görünmesi gerek demisti demek ki olabilir umudunuzu kaybetmeyin bende kaybetmemeye çalışıyorumBeta hcg'ye bakılmış mıydı 6. haftada? Dün sonucum geldi. Ultrasonun yapıldığı gün 28.900'müş. Bu değere kalp atışının bile görülmesi gerekiyordu...
Yolk kesesi göründü mü peki? O göründüyse sizin için hala umut var bence.Bugün kanama nedeniyle devlet hastanesine gittim 7+0ım yine bebek görünmedi kesem 1.8 cm olmuş doktor sorun yok 2.5 a kdar görünmesi gerekiyor sonra kötü düşünürüz dedi. Daha önceli doktorda 2 cme kadar görünmesi gerek demisti demek ki olabilir umudunuzu kaybetmeyin bende kaybetmemeye çalışıyorum
Çok küçük bi ilçenin devlet hastanesinin acilinden giriş yapmak zorunda kaldım aniden kanamam gelince yolk kesesini özellikle sordum doktor net bisekilde aletim o kadar kötü ki yolk kesesini görmem imkansız isterseniz alttan bakayım görürüm ama kanama var gerek yok bekleyin dedi vallahi ne yapacağımı şaşırdımYolk kesesi göründü mü peki? O göründüyse sizin için hala umut var bence.
Benim kanamam yok. Tam tersi hcg hunharca artıyor. Göğüslerim falan patlayacak gibi aşırı şişkin. Inşallah molar gebelik, gizli ectopic falan değildir. Yarın hastaneye gideceğim ve bölüm başkanı iyi bir profesör. Ultrason makinaları da çok yeni. Umarım ne olduğu orada kesinleşir ve gene iki günde bir muayene olup sürünmek zorunda kalmam. Sadece en çok canımı sıkan PGTli embriyo olmasıydı. Iki tane daha dondurulmuş PGTli embriyom var ama bu anembryonic gebelikle sonuçlanırsa bilmiyorum onlara güvenim kalır mı...
OffBende haberler kötü maalesef. Pazartesi kürtaj olacağım. Kese kocaman ve içi bomboş. Şu an kendimi en azından ektopik değil diyerek avutuyorum. PGT ile test edilmiş, normal gelmiş embriyo nasıl boş keseye dönüşebilir aklım almıyor. Geri kalan dondurulmuş iki embriyoya dair hiç ümidim kalmadı. Sırayla transfer ettirip, olmasa yoluma devam edeceğim. Gerçekten bir tur daha tüp bebekle uğraşacak enerjim ve sabrım kalmadı.
P piglett1 Umarım sizin güzel haberlerinizi alırım
Memorial'ın hemşire hattına iki kere yazmama rağmen kimse aramadı. Gerçi artık yapabileceklerini pek birşey yok benim için...OffNe diyeceğimi bilemiyorum, çok geçmiş olsun Ama 2 tane embriyon var 2 side seninle kalacak ben inanıyorum.Üst üste 3 kere pgt li transferde başarı oranı %90 ın üzerinde oluyormuş, sakın umudunu kaybetme, bekleme süresinden sonra diğer bebeğini al gel.Ama pgt li embriyo da rahimde iyiyken, neden böyle olduğunu anlamıyorum.Yani sadece şans mı? Yücel Hoca bununla ilgili birşey söyledi mi ?
Hiç belli olmaz benim AB ydi seninkinden daha düşüktü yani kalitesi.Ben onlardan birinin olumlu olacağını düşünüyorum.Sadece şimdi zamanı değilmiş, inşallah bundan sonra güzel haberlerini bekliyorumMemorial'ın hemşire hattına iki kere yazmama rağmen kimse aramadı. Gerçi artık yapabileceklerini pek birşey yok benim için...
Sadece karnımdaki boş keseden kurtulup, hızlıca iyileşmek istiyorum. Içinde fetüs oluşup, düşükle sonuçlansaydı daha farklı düşünebilirdim. Belki PGT'de elenemeyen bir hastalık vardı derdim ama kese bomboş. Neredeyse tüm kaynaklarda kesenin boş olmasının başlıca nedeninin embriyodaki genetik bozukluk olduğu yazılı. %0.7 ihtimal vardı, o da her zamanki gibi beni buldu kesin...
Geriye kalan 4AA ve 4BB. Bu bile tutmadıysa, onların tutacağını sanmıyorum. Ikisini tek seferde transfer etmelerini isteyeceğim ve olmazsa zaten bu sayfayı kapatacağım. Gerçekten manevi ve fiziksel olarak çok yıprandım. Belki de artık kabullenmem lazım olmayacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?