PGT'ye rağmen boş kese

Geçmiş olsun. Karamasar olmayın. Benim 4 pgtli transferimin sadece biri biyokimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 tanesi tamamen negatif sonuçlandı. Bazen daha düşük kaliteli embriyolarla gebelik elde edilirken kalitelilerle elde edilmiyebiliyor. Bu arada pgtli embriyoları çift transfer etmezler.

Bana son birkaç haftadaki desteğin için çok teşekkür ederim İnşallah senin hamileliğin sağlıklı geçsin ve bebeğine sağlıkla kavuş

Negatif. Kürtaj olacağım en kıza zamanda
Çok üzüldüm. Açıkçası kendim için değil ama sizin için hala umutluydum. Özelden dertleşmek isterseniz her zaman yazabilirsiniz. Umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırız ikimiz de.

Çok üzüldüm. Açıkçası kendim için değil ama sizin için hala umutluydum. Özelden dertleşmek isterseniz her zaman yazabilirsiniz. Umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırız ikimiz de.
Merhaba hıç kotu duşunmeyın çogu arkadaşta hıç dondurulmuşuda yok sız uzmeyın kendınızı o ıkı embrıoyq odaklanın guzel düşünün ınşallah guzel olur geçen sene benımde aynı genetık taramalı boş gebelıgım oldu şu an çok şukur hamıleyım yıne genetık taramalı ama bende pgt yazmıyor n bışey yazıyor farklı ışlem galıba sızınkınden ınşallah bı an evvel guzel sonuçlar alır yıne paylaşırsınız burada bende 7deneme kaç amelıyat hatırlamıyorm sabr etmek zor ama başka çaremızde yok

Genetık taramalıda yapıyorlar çıft embrıo transferı hıç farketmez belkı bazı doktorlar farklı çalışıyordur çogu kışı yalvarıyor çıft dıye bazıları ıstemedıgı halde çıft hatta 3tane yapanı okudum burada bude 3ude tutmuştu ya hayırlısı olsun ısteyen herkese nasıp etsın valla bızım gıbıler hasret ya 5te ısterız

Merhaba,
Bugün kürtaj yapıldı. Iyi geçmiş ancak beta seviyesi 7 hafta 2 günlük gebeliğe göre çok yüksek. 73000 civarı...
Haliyle mol gebelikten şüphelendi doktorlar. Çarşamba tekrar gelip kan vereceğim. Alınan materyal patolojiye gönderildi. Inşallah mol gebelik değildir çünkü mol gebelik demek tümör oluşmuş demek. Eğer ilerlediyse kemoterapi gerekiyormuş. Gerçekten delirecek gibi hissediyorum kendimi. Yıllardır çektiklerim yetmemiş gibi bir de başıma böyle birşey gelirse ne yaparım bilmiyorum. Yemek, içmek, nefes almak gibi normal bir fonksiyon olan üremeyi istediğim başıma bunlar geldi. Gerçekten şaka gibi!

İyi bir merkez pgtli embriyoyu çift ya da 3 tane olarak transfer etmez. Genetik olarak sağlıklı olduğundan emin olunuyor çünkü. Her bir embriyonun bölünme ihtimali var. Bu da altız gebeliğe kadar yolu var demektir. Çoğul gebeliklerde bebeği sağlıklı bir şekilde kucağa alma olasılığı azalıyor. Tüp bebekte amaç hamile kalmak değil eve sağlıklı bebek götürmektir.

Çok geçmış olsun allah bıdaha yaşatmasın ben de evde düşürdügüm ıçın hıç bakılmadı valla ınşallah degıldır kurtulmuş olun kurtajla bendede yuksektı beta bıde daha çok gebelık belırtım vardı şmdı 9+1hamıleyım çok şukur daha az belırtımama tabı ben düşügü 8 haftada yapmıştım bıde kolay düşmemiştı ıkı defa kontrolle ılac verdıler fıtıl oyle allahtan parça kalmamış dedım ya ınşallah buraz zaman verın kendınıze sonra başlayın tabı doktorunuza ınanıyorsanız ben yanlış doktorlarla çok zaman kaybetmışım çok pışmanım

Çok haklısınız sızde ama bende şuan çıft yumurta ıkız hamıleyım ondan dedım sıze emın oldugum ıçın geöen sene 1adet çıktı saglıklı 7taneden boş gebelık oldu zaten oda sonra havuz tedavısı yaptım 5tane saglıklı bulduk 2transfer edıldı dedıgınız gıbı çogalma durumumuzda varmış hala

Korkma benimde beta seviyesi sana yakındı boş gebelik ile kürtaj oldum. kürtaj materyali hem patalojiye hem genetiğe gitmişti sonuç embriyoda sıkıntı çıktı. Genetik normal olarak rapor edilen bir embriyonun transferi sonrası gebeliğin gerçekleşmeme olasılığı mevcuttur demişti doktor . Mol gebelik de ultrason görüntüsü çok net ama nasıl mol gebelik olabilir dendi.

Rahmin ve alınan kesenin görüntüsü normalmiş. Mol'un de çeşitleri var. Mesanede de oluşabiliyor dedi doktor. Yani ultrason görüntüsüne göre mol olduğunu düşünmüyorlar ama hcg çok yüksek olduğu için şüphelendiler.

canım mol gebelıkten kurtaj oldum ben, sonrasına beta takıbı gerekıyor.,eger beta yukselırse kemoterapı ıgnesı ıle tedavı baslanıyor yanı bıldıgımız bu agır kemoterapı ılacları degıl.. kii bende cok sukur gerek kalmadı 3 ayda betam sıfırlandı..
senı cok ıyı anlıyorum durum baya karmasık ve google vs yazınca en kotu seyler cıkıyor nolur onlara kulak asma..,ıyı bır kurtaj yapıldı ıse ınsallah 3-4 ayda toparlayacaksın

Bir de senin kese genetiğe gittiğine göre içinde embriyo vardı galiba. Benimki baya büyük ama bomboş.

Benim de yedinci haftamda 66 bin mi neydi tam hatırlamıyorum ama bana hiç mol gebelik denmedi hatta ben bu çok yüksek değilmi demiştim bu haftalarda normal denmişti inşallah değildir diyelim

bende mol gebelık gecırdım ve boş gebelık sandı 3 doktor.. cunku uzum goruntusu yoktu ulturasonda ..
patalojıde cıktı ..

merhaba geçmiş olsun hayır başıma mol gebelık geldı hiç korkmayın.. eğer mol gebelikse bile doktorunuz rahmınızı guzel temızledıyse 1-2 ayda hamılelık sıfırlanıyor.. her hafta ayı gun aynı saatte bta hcg vereceksınız sıdırlanınca ayda bıre donecek ve sonra kurtuluş.. doktorum benı sıkı takıp ettı benım kemoterapıye gerek kalmadı

Hepinize mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten şu forumda gördüğüm manevi desteği, en yakın arkadaşımdan, eşim dışındaki aile bireylerinden bile görmedim. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…