Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElPhilips Avent SCF332/01 Natural Elektronik gögüs ponpası arıyorum
Merhaba. Bu model tavsiye etmiyorum. Adaptörü ayrı olduğu için rahat kullanamazsınız. Borucuk (pipet gibi) onu yıkamak çok zor. Benim düşüncem, manuel yeterli olacak
gögüs ucu masaj yaptıgı için mağzada çok övdüler oyuzden bu model baktım siz kullanıyormusunuz peki diğer markalardada adoptör ayrı olanlar var ama bana tepesinde motoru olan çok çabuk bozuluyor yanında olması daha iyi dediler oyuzden hiç bir bilgim yok inanın
Ben ikisi de kullandım, bu yüzden yazmak istedim. Masaj hakkında da, manuel ve elektrikli arasında farkı: sadece el yorulmuyor. Yoksa çalışma şekli aynı, ikisi masaj yapar. Yanlış anlamayın lütfen, sadece tecrübemi paylaşmak istedim.
gögüs ucu masaj yaptıgı için mağzada çok övdüler oyuzden bu model baktım siz kullanıyormusunuz peki diğer markalardada adoptör ayrı olanlar var ama bana tepesinde motoru olan çok çabuk bozuluyor yanında olması daha iyi dediler oyuzden hiç bir bilgim yok inanın
Ben ikisi de kullandım, bu yüzden yazmak istedim. Masaj hakkında da, manuel ve elektrikli arasında farkı: sadece el yorulmuyor. Yoksa çalışma şekli aynı, ikisi masaj yapar. Yanlış anlamayın lütfen, sadece tecrübemi paylaşmak istedim.