Buharlı Ütüler Philips azur kireç temizleme

yesilkoltuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
218
5
68
$untitled.webp

Arkadaşlar benim philips azur 200 mg buhar gücüne sahip yukarıda resmini eklediğim ütüm sanırım kireç tutmuş ve ben tam olarak temizleyemediğimi düşünüyorum. Kılavuzda yazılanı yapıyorum ama su damla damla akıyor ve çok az kireç çıkıyor ufak ufak. Bu işlemden sonra bir kaç ütüleme de iyi buhar çıkıyor sonra performans azalıyor gibi geliyor bana. Su haznesini sürekli tam dolu kullanmam gerekiyor o zaman daha iyi buhar çıkıyor. Kullanan arkadaşlar fikrinizi alabilir miyim? Siz kireç temizleme işini hangi sıklıkla ve nasıl yapıyorsunuz?

Arkadaşım üstünden baya zaman geçmiş ama ben yinede yazayım belki arayan başkasına faydam olur. Ben yaklaşık 1 senedir bu ütüyü kullanıyorum. Ve cok memnunum. Temizlemesine gelince öncelikle ne kadar kireç çıkacagını anlamak için kullanmadığın yada kirli bir havlu al yanına. Ütü fişe takılıyken yatay pozisyonda iken ayar düğmesinin yanındaki CALC CLEAN düğmesine uzun bas hiçç bırakma. Makine aralıklarla kendini temizleyecek kirecini atmaya başlayacak. Bunun için baya beklemelisin ama iki dakika yapıp bırakma. Suyu biterse tekrar doldur. Takiii tüm deliklerinden su akıtana kadar.. Havlunun üstünde yaparsan cıkan pisliği daha net görebilirsin.. Kitapcıkta yazdığı gibi cıkmıyor maaleseff!! Buradan PHİLİPS YÖNETİCİLERİNE SESLENİYORUM :)))))

Back