Buharlı Ütüler Philips gc 9245 Buhar Kazanlı Ütü - Lütfen Yardım

vuslat89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
7
0
6
Yozgat
Arkadaşlar Merhaba,
bugün yeni açılan popüler bir internet sitesinden Philips gc 9245 ütü aldım. yalnız içime bir kuşku düştü. ütüyü ilk defa ben açıyor olmama rağmen su kabında 1-2 damla su vardı. ayrıca elektrik kablosunun en dip kısmında siyah bant gibi bişey sarılı. acaba bu durum sizde de böylemyidi? acaba benim aldığım ütü teşhir ürünümüdür? yardımcı olursanız sevinirim.

Canım canını sıkmak istemem ama, tesmi yakından inceledim, elle sarılmış, bariz tamir olmuş, birde sıfır ürün su akıtmaz, çünki kullanılmamıştır, birde internete güvenme , git kendi elinle beğen al, ben bu zamana kadar hiç internetten elektirik üzerine cihaz almadım , almamda.... Aldığın siteyi ara, geri gönder derimmm

canım teşekkürler cevabın için. eşim yetkili servisi aradı, bu durumun olan olduğunu söylediler ancak ben hiç inanamadım. sanırım senin dediğini yapacağım. ancak elinde bu veya buna benzer ütü olan bir arkadaş aynı durumu yaşadımı acaba onu merak ediyorum??

ben de mağazadan aldım normal görerek.benim ürünüm de aynı şekilde.Philips yetkililerine ulaşarak detaylı bilgi aldım.Normal olduğunu ve fabrikadan kalite kontrolden geçtiğini belirttiler cihazların.o yüzden içiniz rahat olsun.

Aynı ütüyü bende almak istiyorum nasıl memnunmusun ütüden fiyat olarak performansı nasıl sence banada tavsiye edermisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…