kızlar bende araştırdığım, bildiğim kadarını paylaşayım. birbirimize bu karışık konuda olabildiğince yardımcı olalım :) dün philips mağazasındaki satıcının detaylı anlatımları sayesinde kesin bilgiler edindim. cihaz 100.000 atışlık bir cihaz evet ama sonrasında cihazın ömrü bitmiyor. 200-250 tl karşılığında mağazalarından yeni ampulünü alıyorsunuz. 100.000 atış demek, 2 kişinin tüm vucutuna yetecek kadar ampul demek :) kılları jiletle almanız en uygun yöntem. çünkü kılların siyahlaşması, sertleşmesi gerekiyor ki cihaz kıl köklerini daha rahat görüp etki etsin. gittiğim lazer merkezlerinde kimse bana %100 bitme garantisi vermedi. ama dünkü satıcı bayan, düzenli kullanıldığında %90 a varan bitme garantisi verdi. tabi ki ürünü satmak için olabilir ama gayet samimiydi ve internetten kullanıcı yorumlarını okuyun dedi. bu da beni bu cihazı araştırmaya yönlendirdi. sanıyorum burda kimse 1-1,5 sene kullanmamış cihazı? kesin bitip bitmediğini 3-5 ayda anlayamayız. çünkü her kıl kökünün olgunlaşma evresi farklı. belki zayıf kıl köküne iki seansta etki ediyor, ama diğer seans çıkan başka bir kıl kökü, bunu anlayamıyoruz
bu yüzden düzenli kullanım şart.
ben özel bölge ve kolaltı için lazere gittim. kolaltımda 6 seans sonunda kıllar bitmişti. ama aradan 2-3 ay geçtiğinde yeniden küçük tüyler çıkmaya başladı
özel bölgede alt kısımlarda hala pek etki görebilmiş değilim. bu yüzden evime alıp kendim yapmak istiyorum. uzun zamanda daha iyi etki edeceğini düşünüyorum. g.merkezlerinde 6 seans sonunda çıkan o ufak tüyler için bile seans başı aynı ücreti alıyorlar.
size önerim ince, açık renkli kıllarınızı olabildiğince sertleştirip, koyulaştırın. cihazın üzerinde 4 ya da 5 cilt rengi seçim kademesi var. bu da ten ve kıl renklerine göre seçim yapmanızı sağlıyor.
cihazı uzun zamandır kullanan arkadaşlardan detaylı bir bilgi istiyorum. ve bende umarım yardımcı olabilmişimdir...