benim de braun var aynen cok ısınıyor.bacagımı yakıyor bide cooook uzun suruyor.ama satin ice olanlar daha basarılıymıs.ha birde rio laser die bir ürün varmıs evde kendin laser epilasyon yapıomussun.fiyatı biras yuksek iki model var biri 450 ytl digeri 700 ama ise yarıyormus.kullanıcıların yorumları cok olumlu.
750 ytl olan 20 köke kadar girebiliyomuş.bende guvemediğim için almıyorum.bence sen makinayı degiştir.amaan en iyisi agda vallahi..yapıştırıyosun cekiysun:)))))))epilatörlerden kmse nin memnun oldugunu görmedim zaten..
arkadaşlar bende broun var, onda da aynı problem ortaya çıktı temizlettim şimdi müthiş çalışıyor, biraz utanç verici ama bence aletler tıkanmıştır.
yok benim braun un bası cıkartılıyor.fırcasıyla flan temizleyebiliyorsun diger parcanın icine kıl kacmasına imkan yok.agda icin uzatrmana gerek yoki agda yapınca dogal olarak kılların azalıyor inceliyor tüycük halini alıyor yani en azından benim öyle:)kısayken sarartıcı da kullandınmı hic belli bile olmuyor..
bu arada klima yada vantilator karsısında hic problem olmuyor emin ol..ay ilk insan lafına da coook güldümmmmm:)))))))))))))))))
o servisler alışmıştır artık :))))
yoo bildigimiz sesunun el agdası kısss.benim kileri azaltıyor.ayrıca epilasyon icinde uzatman gerekiyor 2 mm kadar. kökünden cıkar cıkmaz temizlenmiyorki ama bak sir kazanı alıp evde sir de yapabilirsin cok cabuk donuyor.benimkinin de başlığı çıkıyor, kıl kaçmasından şüphelenmiyorum
ağda için uzatmaya gerek yok demişsin, sirden bahsediyorsun sanırım, kuaföre mi aldırıyorsun, yoksa ewde kendin mi sir yapıyorsun
ayrıca benim azalcağını da hiç sanmıyorum, bir de sarartıcı sürcem de belli olmuyacak, peehhh
bu arada yeni birşey farkettim makinamın sanki başlığındaki dişler yamuk duruyor gibi, kesin başlığında bir deforme oldu, neyse götürcem bakalım
yoo bildigimiz sesunun el agdası kısss.benim kileri azaltıyor.ayrıca epilasyon icinde uzatman gerekiyor 2 mm kadar. kökünden cıkar cıkmaz temizlenmiyorki ama bak sir kazanı alıp evde sir de yapabilirsin cok cabuk donuyor.
sir kazanı 50 ytl falan
yada tefal in agda makinası var 25 ytl e falan dı en son.agdayı icine koyuyosun ısıtıyor incecik bacagına suruyor bez yada kagıt koyup cekiyosun veet gibi ama veet den daha iyi..:1shok:
makinanın düzelmesine sevindim şimdi nasıl calısıyor.
tüy problemin ciddiyse bi doktora git istersen hormon sorunu olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?