......ben de tam 1 yıldan beri tefal kullanıyorum ama arızalandı....kesinlikle phılıps diyorumm.....özellikle azur serisi....harikaa..
evet diğerlerine göre biraz ağır..ama çok güzel ütülüyooo...
arkadaşlar acil yeni bir ütüye ihtiyacım var çeyiz için tefal almıştım ama philips azur 4890'ı deneme fırsatım oldu, buhar gücü 2600 ve dk.170gr. ve damlatma kesinlikle yok, tefalde su damlatması vardı!!!!
yinede kararsız kaldım azur kullanan varmı içinizde???
önerilerinizi bekliyorum ona göre alacağım :)
Kesinlikle Philips Azur serisi. Ütü de olay budur. Biraz ağırlar ama açamadıkları kırışıklık yok. Azur serisi ütüde büyük rahatlık bence. Hiç düşünmeden alınabilir. Annem tefal kullandı geri verdi hiç beğenmedi. Phlilips Azur aldı yıllar önce çok pahalıya yanılmıyorsam taa o zaman 270 ödemişti. Acayip memnun. Şimdi ben aldım şunu kulanıyorum çok çok memnunum. Tavsiye ederim.
canım tefalın ürünleri ilk çıktığı yıllarda çok başarılıydı. Son yıllarda ne aldıysak hep bi sıkıntı hep bi problem. Philipsin tvsi,ütüsü,süpürgesi var alınalı 8 sene oldu tık demedi. Philipsden şaşma
kesinlikle tefali tavsiye etmiyorum.Bundan 5 sene önce 200 tl. para verdim aldım 2 sene içinde hem su akıtıyor,hem kireç döküyor,hemde ışığı yanmıyor ütü ısınmıyor.Tam bir rezalet anlayacağınız.Araştırdım yaptırmaya kalksak fiyatına yakın da para istiyorlar bence bildiğiniz markalardan şaşmayın.
ben de philips aldım cnm çeyzime..tefal tavsiye etmiyorum çünkü evde 2 yılda bir tefal değiştirdik..sürekli bozuluyor..
philips'in iyon teknolojili olan dışı kahverengi bir ütüsünü aldım hem de 389 tl'den forum istanbul'da 250 tl'ye düşmüştü fiyatı..
6 yıldır philips kullanıyorum maşallahı var çook memnunum kaçkere yere düştü hiçbirşey olmadı çeşme suyu kullanıyorum siyahları araya birşey koymadan rahatlıkla ütülüyorum arkadaşımda tefal vardı bir gömlek ütülemek ölüm geldi hem kireçler döküldü hemde çok zor ütülendi üstelik benim ütümden daha üstün özelliklere sahipti.
bende tefalin buhar kazanlı pro minute modeli var daha bir sene olmadı alalı ama hiç memnun değilim. buhar kazanlı olmasına rağmen buhar olayı çok az ve tabanı gömleklere yapışıyo ütü araştırması yapıyordum ama sanırım philips azur iyonik gc4870 ten alıcam. biraz pahalı ama yapacak bişey yok. tefali de 500 tlye almıştım.
valla yıllardır annem tefal kullanıyor.nişanlımın anneside öyle.
bence philips güzel gibi. ama bende tefal aldım. philips yoktu koctasta. hızlıca alıp cıkıverdim
arkadaşlar iki kazanlı ütüm oldu ikisi de philips ti ve inanın kazanlı ütüde
hafifliğinden başka o
kadar parayı vermeyi hakedecek
bi artı yok.Ben de şimdi normal philips azur ütülerden almayı düşünüyorum ağırsa da ağır ne yapalım