Ütü tavsiyesi olarak en iyisi phılıps azur olarak okudum forumda. ama azur gurubuda çeşit çeşit hangisi hangi özelliğinden dolayı daha iyidir kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.
canım bende philips aldım. hani şöyle çarşaf katlıyken bile ütüleyebildiğin hani iyon zımbırtısı özelliği sayesinde kat izi yapmayan falan filan... evde de denedim şahane. tavsiye ederim...
canim modeliyle de ilgili bende kararsız kaldim tefal mi Philips mi herkesBen de ütü alacağım ama bir türlü karar veremiyorum. Hafif olması ve haliyle minimum çaba ile kırışıkları en iyi şekilde açması önemli benim için. Şu anda Tefal kullanıyorum. Biraz erken bozuldu ve buharından memnun değilim. Ayrıca ütüyü biraz uzun süre yatay tutunca giysilerin üzerine su damlatıyor (kaçırıyor)
Tam Philips azur alacaktım ama onda da bazı modeller çok ısınıyor, parlatma yapıyor kumaşa, yapışıyor falan okudum hepten kafam karıştı. Lütfen gerçekten kullanan biri bana azur ile ilgili (modeliyle birlikte) gerçek düşüncelerini söylesin arkadaşlar, ütü deyip geçme çok vakit alan ve zahmetli bir iş yani sonuçta ütü olayı
Ben de ütü alacağım ama bir türlü karar veremiyorum. Hafif olması ve haliyle minimum çaba ile kırışıkları en iyi şekilde açması önemli benim için. Şu anda Tefal kullanıyorum. Biraz erken bozuldu ve buharından memnun değilim. Ayrıca ütüyü biraz uzun süre yatay tutunca giysilerin üzerine su damlatıyor (kaçırıyor)
Tam Philips azur alacaktım ama onda da bazı modeller çok ısınıyor, parlatma yapıyor kumaşa, yapışıyor falan okudum hepten kafam karıştı. Lütfen gerçekten kullanan biri bana azur ile ilgili (modeliyle birlikte) gerçek düşüncelerini söylesin arkadaşlar, ütü deyip geçme çok vakit alan ve zahmetli bir iş yani sonuçta ütü olayı
ben de iki marka arasında kalmıştım. ürünleri birebir incelediğimde philips daha ağır bastı ve aldm. modeli Buhar kazanlı ütü 260 g şok buhar. optimum avmde indirimli gününü yakaladım ve 550 tlye aldm. inş yanlış birşey yapmış olmam :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?