philips ütü mü? tefal ütü mü?

hangi ütüyü tercih edeyim?

• Ankete Katılan
    329
çeyzim için philips ütü aldım eve gittiğimde denemek istedim buhar gücü mükemmel ve çok hafif evde kullandığım ütüde su akıtma problemi vardı ve buhar gücü iyi değildi ama bu philips ütü muhteşem çıktı tek seferde kırışıklartan eser kalmıyor

merhaba,markasını yazarmısın bende philips alıcam ama hafif arıyorum birde siyahları çok parlatı diyorlar denediysen yazabilirmisin

merhaba. ne aldın acaba ütüde?

merhaba,markasını yazarmısın bende philips alıcam ama hafif arıyorum birde siyahları çok parlatı diyorlar denediysen yazabilirmisin

merhaba. sizler ne aldınız? kazanlı mı normal mi ve philips mi?

merhabalar ben 2 senedir philipsin ütüsünü kullanıyordum garantisi bitti ve ütü bozuldu bir taban değişmeye ütü kadar para istediler yanlış olmasın ya 140- ya 180 tl geçen gün yine bozuldu yok ağırlık bilmem neyi yanmış 80 tlde ona istiyorlar şimdi size tavsiyem ütü alırken tabiki iyi olması önemli ama bozulduğunda komple çöpe atmak daha mantıklıysa o ütüyü almayın 2 yıllık ütüm çöpe gitti üstelik daha 3 ay önce artı 140-180 tl para tekrar ödemişken artık philips almak mı asla asla asla

anne evinde tefal ütü kullanmıştık inanılmaz sağlam ütü hatta tefalin tüm ürünleri çok sağlam fiyat olarak uygun zaten yine de sen bilirsin tabi

çeyizim için en iyisi olsun, uzun yıllar kullanacağım nasılsa deyip neredeyse 1000 TL ye philips GC 9630 buhar kazanlı elite ütü alayım dedim, ama tam bir fiyaskoydu. eve gelince büyük bir hevesle ve philips kalitesine güvenerek ütüyü denemek istedim. akıllı ütü özelliği olduğundan kumaş ayarı yapmıyorsunuz, ama bu ütü bayağı bir akılsız çıktı. hangi tür kumaşı denediysem hiçbirinin kırışıklığını açmadı. hayatımın şokunu yaşadım. ütüden çıkmasını beklediğim şok buhar benim beynimden çıktı. yıllar yıllar önce bir deterjandan çıkan AEG marka ütü -ki 3. ayarda hiçbir şekilde kullanamadığım bir ütüdür, 2. ayarıyla bile benim elimdeki son model elite ütüden nispeten daha iyi bir performansa sahip. kısacası hangi ütüye karar verirseniz verin philips gc 9630 dan uzak durun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…