Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar 4 gün önce doğum yaptım çok perişan durumdayım dikişlerim ayrı acıyor göğüslerim taş balon gibi oldu ağrısı dikiş ağrılarını unutturdu ve bebeğim beni emmek istemiyor pompa aldım onu veriyorum ama ben beni emmesini istiyorum hiç göğüs ucum yok çocuk alamıyor.yardım edin nolur philipsin göğüs ucu çıkartma aleti sizce nasıl birde slikon başlık almak istiyorum siz hangisini öneriyorsunuz nolur acil cevap yazın
bebeğiniz hayılı uğurlu olsunn
size de geçmiş olsun
göğüsleriniz içi,n ılık duşa girin.. ya da çeşmede ılık suyla yıkayın.. kanlalar yumuşasın ve sık sık sağın
göğüsleriniz taş gibi olduysa bebek ondan ememiyordur.
siz sık sık sağıp bebeği de memenize tutun mutlaka
once sakın ol sen stres yapıncada bebek almak ıstemez gogus pompasıda gogus ucunu cıkarmaya yardım edıo sen sagmaya devam et sılıkon ucda deneyebılırsın bıde goguslerın cok doluysa o yuzdende zorlana bılır allah yardımcın olsun
benimde aynı olmuştu o kadar şişmiştiki patlıycak gibiy di bebe de ememedi..
ben bi dogum hastanesine gittim ve makine ile sagdım o kadar rahatladım ki gögsü hemen boşaltı...çıkan sütüde bebegime verdim çok rahatladım...
CVPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER GERÇEKKTEN ÇOK ZOR HAMİLELEİK ZOR DİYORDUM AMA BU DAHA ZORMUŞ çok ızdırabım var moralim bozuk bu yeni dururma alışmaya çok zorlanıyorum hastanede sağdır demişsiniz evde pompam var acaba hastanedeki makineler farklımı arkadaşlar
CVPLAR İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER GERÇEKKTEN ÇOK ZOR HAMİLELEİK ZOR DİYORDUM AMA BU DAHA ZORMUŞ çok ızdırabım var moralim bozuk bu yeni dururma alışmaya çok zorlanıyorum hastanede sağdır demişsiniz evde pompam var acaba hastanedeki makineler farklımı arkadaşlar[/QUOTbenımde var ewde ama hastanedeki benımkını daha ıı cekmıstı cok rahatlamıstım dıkıslerınde 2 veya 3 gunden agrıları gececek(azcıkta gerılme olcak dıkıslerde)daha cok yenı bebegınnn
SLİKON UÇ ALDIM ARKADAŞLAR AMA ONU HİÇ İSTEMEDİ ŞİMDİ KIYAMETİ DE KOPARSA EMZİRMEYE ÇALIŞIYORUM PHİLİPSİN GÖĞÜS UCU ÇIKartamka için bir aleti var onu ısmarladım arkadaşlar bir de ben gündüzleri en geç 3 saatte bir emziriyorum bazen uyanmıyor zorla uyandırıyoruz geceleri ise bazen 4 saati buluyor mesela saaat 12 de emzirirp yatırıyorsam saat 4 gibi tekrar ve 4te olanı sağmış olduğum sütten kaşıkla veriyorum sanki beni emerken yetmiyor böyle daha iyi doyuyr gibi acaba yanlış mı yapıyorum az mi besleiyorum gerçekten zor insan hiçbişeyden emin olamıyor
SLİKON UÇ ALDIM ARKADAŞLAR AMA ONU HİÇ İSTEMEDİ ŞİMDİ KIYAMETİ DE KOPARSA EMZİRMEYE ÇALIŞIYORUM PHİLİPSİN GÖĞÜS UCU ÇIKartamka için bir aleti var onu ısmarladım arkadaşlar bir de ben gündüzleri en geç 3 saatte bir emziriyorum bazen uyanmıyor zorla uyandırıyoruz geceleri ise bazen 4 saati buluyor mesela saaat 12 de emzirirp yatırıyorsam saat 4 gibi tekrar ve 4te olanı sağmış olduğum sütten kaşıkla veriyorum sanki beni emerken yetmiyor böyle daha iyi doyuyr gibi acaba yanlış mı yapıyorum az mi besleiyorum gerçekten zor insan hiçbişeyden emin olamıyor
gündüzleri 2 saatten fazla ara verme. doktorum bana öyle söylemişti. geceyi hatırlamıyorum.
ama gündüz 2 saaten fazla uyumasın derdi. emzir canım bol bol emzir. emsin ki senin sütün gelsin. sağmaktan çok daha ii çeker bebeğin. alışıcak merak etme. emdikçe göğüslerin de ratalıcak
2 ay önce aynı şeyleri yaşadım çok korktum emziremiyeceğim diye ama şimdi herşey yolunda.. öncelikle göğsündeki sertlik yüzünden bebeğin ememiyor pompayla sağarak göğsünü yumuşat sonra bebeğine memeyi ver bir süre sonra buna gerek kalmıyacak bnim birde göğüs ucu yaralarım olmuştu oun için madela purelan kullandım iyi geldi çok geçmiş olsun zor bir süreç yaşıyorsun ama geçici bu arada elektrikli pomba kullan manueller çok yorucu oluyor...
ilk günler böyle şeyler yaşaman, böyle hissetmen çok normal. Ben de ilk günler bebeğimin emebilmesi için sütü önce sağıyordum göğüs yumuşayınca daha rahat emiyordu. bir süre sonra her şey düzene giriyor. sıcak duşta masaj yaparak göğsü boşaltmayı dene o da rahatlatır. gündüz de gece de sık sık emzir, çok yakında dikiş acılarında dahil her şey yavaş yavaş düzelecek için rahat olsun.
Oncelikle allah yardimcin olsun.dogum zor diyoruz ama asil zorluklar bebek dogduktan onra basliyor.yaninda yarimci olacak kimse yok mu annen vs.
Bende cok zorluk cekmistim emziremiyorum diye aventin gogus kalkani var onunla 10 gun kadar emzirmistim .sonrasinda alismisti.mutlaka goguslerini sag.sicak suya batirilmis havlu koy.cok rahatlatior.pes etme ne kadar ok emzirirsen o kadr kolay alisir
doğum yaptığımda benimde hiç göğüs ucum yoktu hastanede hemşireler ucu kesilmiş bir şırınga verdiler memenin ucunu yerleştiriyorsun şırıngayla çekiyorsun eve geldikten sonrada bir iki gün denedim zaten uçlaar biraz çıkıncda daha rahat emmeye başladı şimdi uçların maşallahı var..bence göğüs ucunu büyütmek için o kadar para harcıyacağınıza ilk baş bunu deneyin derim..
aynı problem bendede vardı,gögüs ucu cıkarıcı ponpalar var bisikler kornasına benziyor acıkcası onu temin et ben onunla 1 aydan sonra rahatlıkla emziriyorum