• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Pideli Köfte

Yok yok ne Çanakkalesi eşimin balık sevdasından dolayı yarı Çanakkaleli sayılırız :KK70: Bursadayım 31 yıldır aynı konumda 😂çok şükür
Aaa süper, çanakkale yazdığını gördüm bir yerlerde ondan😂 bende doğdum doğalı bursa nilosum🤗😍🤩🙏🍒

Aaa süper, çanakkale yazdığını gördüm bir yerlerde ondan😂 bende doğdum doğalı bursa nilosum🤗😍🤩🙏🍒
Neresindesin? 🥰
Evet Çanakkale yazdım çoğu yaz gidiyoruz o tarafa gezmeye Gökçeada falan yazmıştım ona denk geldin sanırım 🤗

Maalesef değilim, kanayan yaram. Ama yarın geliyorum sanırım. Babam hasta biraz, duruma göre karar vereceğiz. Sabah belli olacak. 🥺
Çok geçmiş olsun canım, allah yardımcınız olsun 🙏 hasretlik çekmek zor, rabbim kavuştursun inş 🙏

Eklentiler

• 1BD15B9F-EABA-4D74-A27C-EEAD3581EEC0.webp
    1BD15B9F-EABA-4D74-A27C-EEAD3581EEC0.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 106
Harka olmuş ellerine sağlık olsun,pideyide banacan sosuna ohh mis :KK200: :KK60: yarışmada başarılar d,liyorum sanada

Eline sağlık başarılar dilerim :KK68:

Akşama ne yemek yapsam diye düşünüyordum ahanda pideli köfte Bursalı olarak söyliyim o köfteler uzun değil ince ve yassı yuvarlak olur bu tip olunca İnegöl Köfteye giriyor ama emek var ellerinize sağlık 🥰
Teşekkürler, bizde her türlüsü var 😎 Bursa'ya özgü yapmadım, kendime özgü yaptım 😎 bak bu da dediğin tarzda 😉
IMG_20210404_182454.webp

Back
X