- 28 Şubat 2014
- 3.959
- 3.742
- 333
- Konu Sahibi noclearmind
Aaa keşke bitince foto atsan çok özendim :)benim göbek deliğim fazla delik 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırdım görev tamamlandı. Hiiiiiic acımadı kiiiii :)Piercing... Hep isteyip, cesaret edemediğim, uzaktan sevdiğim yarim.
Kaş ve dile istiyorum.
Sadece istiyorum, yaptıramıyorum çünkü pis korkuyorum![]()
Eve gidince atarım muhakkakAaa keşke bitince foto atsan çok özendim :)benim göbek deliğim fazla delik![]()
Yaptırdım görev tamamlandı. Hiiiiiic acımadı kiiiii :)
Dil evet zor. Acimiyor ama sonrasi cok zor yemek yiyemiyosun siviyla besleniyosun o dil kocaman sisiyor konusamiyosun. O yüzden bi sey diyemiciiim:/Hadi güle güle kullan
Piercing için acı sıralaması ilk dörtte genital-meme ucu-dil-kaş olduğu ve ben de dil-kaş istediğim için şeapamıyorum. :/
Dil evet zor. Acimiyor ama sonrasi cok zor yemek yiyemiyosun siviyla besleniyosun o dil kocaman sisiyor konusamiyosun. O yüzden bi sey diyemiciiim:/
Ne güldüm ya sksldnslsnsmwnsna allahım ya. Kusuruma bakmayın lütfenlisede deldirdim göbeğimi hem de iğrenç bir yerde, hiçbir şekilde hijyen yoktu. salaklıktı tam olarak.
yaparken hiç acımadı, sonra enfeksiyon kaptı. okulda şakalaşırken çocuğun birinin dirseği karnıma denk gelince acıdan kendimden geçtim resmen, babamı aramışlar kızınıza bir şey oluyor diyeöyle açığa çıkmıştı yediğim halt. babamdan yediğim fırçayı hala unutamıyorum "sen neden beynin yokmuş gibi davranıyorsun ya" demişti
![]()
ben bunu niye anlattım şimdi, sanırım yaparken acımaz ama sonrasında bakımına çok dikkat edin demek istedim.![]()
Antibakteriyel sabun aldim, deniz suyu spreyide aldim korkudan günde 30 kere yaparimlisede deldirdim göbeğimi hem de iğrenç bir yerde, hiçbir şekilde hijyen yoktu. salaklıktı tam olarak.
yaparken hiç acımadı, sonra enfeksiyon kaptı. okulda şakalaşırken çocuğun birinin dirseği karnıma denk gelince acıdan kendimden geçtim resmen, babamı aramışlar kızınıza bir şey oluyor diyeöyle açığa çıkmıştı yediğim halt. babamdan yediğim fırçayı hala unutamıyorum "sen neden beynin yokmuş gibi davranıyorsun ya" demişti
![]()
ben bunu niye anlattım şimdi, sanırım yaparken acımaz ama sonrasında bakımına çok dikkat edin demek istedim.![]()
Dus alırken lif takılması geliyor aklımaİkiside canımı hiç yakmadı..
zaten uyuşturuyolar sonrasında hafif sızı oluyo okadar..
Ama tragusta krem kullandıysan bilirsin göbegine olan kremi sakın ihmal etme cünkü göbek cabuk mikrop kapıyor birde üstünü degisirken dikkat et ben bikaç kere unutup tişörtüme taktım canımdan can gitti
Güle güle kullannnnn :)Yaptırdım görev tamamlandı. Hiiiiiic acımadı kiiiii :)
Piercing için yasal yaş 15 haberiniz olsunSadece kulağında iki küpe deliği bulunan biri olarak (ki bunu da annem 1 yaşındayken deldirmiş yoksa hayatta istemezdim, küpe de kullanmıyorum) yorumları korka korka okudum
Göbekler kulak kıkırdakları
Ay benim çocuk da ergenlikte falan isteyecek muhtemelen
Diline falan taktırmasa bari
Artık mecburen he diycez yoksa gizli yapar hijyenik olmayan ortamlarda
18 den sonra yapsa da sorumluluk bana kalmasa keşke![]()
Deniz suyu yaptim biraz yandi ya. Normal mi kizardi da dusa girsem su degse sıkıntı olurmu yoksa bugunumu atlatiimGüle güle kullannnnn :)