piercing

Yakışmış da maşallah :KK36:

Bana da komple bayıltıp şundan yapsalar mı ki?
1eff53f8-684c-4a6c-a0f0-83747e2ecfbd.jpg
Çok acımaz dil ya bence bi cesaret gidin yaptırın :D

Kafam hafifliyor düşündükçe, temelli narkozu verip delmeleri lazım, öbür türlü zannetmiyorum. Giderim, koltuğa oturduğum an olay çıkar, rezil olur dönerim :KK70:
Bende dilimi kestirmek istiyorum ucunu ama onuda direk canlı canlı neşterle kesiyolar videoları da izledim korkuyorum ama çokta içimde kaldı üzülüyorum :D

şoka girdim bride nasılmış diye bakınca:))
yaptıran biri varmış yorumlarda gördüm o yüzden ilk aklımdan geçeni yazmıyorum:KK70:

noclearmind noclearmind güle güle kullan güzel olmuş.
Yaz canım problem değil nolcak :D çok değişik tepkilerle karşılaşıyorum zaten, ilaç alıyorum eczaneden orayı deldirince noluyor diyo birii, gece görüşü kattı bana dedim en sonunda :D hep sorulan , orası delinince noluyo :D

Kafam hafifliyor düşündükçe, temelli narkozu verip delmeleri lazım, öbür türlü zannetmiyorum. Giderim, koltuğa oturduğum an olay çıkar, rezil olur dönerim :KK70:
Benim gittigim yer acayip komikti. Kuyrugu dik tutmaya çalışıyorum ama yuzumden zaten stresli oldugum anlaşılıyor:D
Herif de "bebeğim biraz rahat olsana yia açık kalp ameliyati yapmıyoruz" dedi
Bende o an olusan rahatlık hissiyle birden uzandim koltuğa.
Derin nefes alip vermeden zaten coktan piercingi takmıştı bile. Saniseler le bitiyor is. Önemli olan sonrası:)

Back
X