Pıhtı sorunu olanlar?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kan pıhtılaşması sorunu olanlar nasıl korunuyorsunuz?
Benim spiral kaydığı için şubatta tekrar taktırmıştım bikaç gündür ağrım var yarın doktora gdeceğim çok korkuyorum yine kaymştır diye. Kaç kez taktırabiliyoruz bilgisi olan yardım edebilir mi? Çok endişeliyim.
Diğer bütün yöntemler de yasak zaten. Pıhtılaşmadan dolayı. Sz ne ypıyorsunuz peki pıhtı sorunu olanlar?

O da çok kötü iyi değil pek. Spiral kaç kez takılabilir bilginiz var mı?
Sayı sınırlaması yok ama daha önce kaydığı için çıkarmak durumunda kaldığınız için yine aynısını yaşayabilirsiniz, özellikle regl döneminde ağır kaldırmamaya falan dikkat edin, kaymasın tekrar

Sayı sınırlaması yok ama daha önce kaydığı için çıkarmak durumunda kaldığınız için yine aynısını yaşayabilirsiniz, özellikle regl döneminde ağır kaldırmamaya falan dikkat edin, kaymasın tekrar
Bu ağrı neden oldu acaba çok kaygı içindeyim gerçkten yarına kadar bekliycm arrık mecbur

Bu ağrı neden oldu acaba çok kaygı içindeyim gerçkten yarına kadar bekliycm arrık mecbur
Onu bilemeyeceğim ama inş kayıp hamile kalmamışsındır (çocuk düşünmediğini düşünerek yazdım bunu)
Bence yarın kontrolde kaydığını söylerse bu yöntem sende başarısız olmuş, yöntemi değiştir derim. Kondomun ince olanları rahat oluyormuş, ben nerdeyse hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnun genelde bir deneyin isterseniz

Onu bilemeyeceğim ama inş kayıp hamile kalmamışsındır (çocuk düşünmediğini düşünerek yazdım bunu)
Bence yarın kontrolde kaydığını söylerse bu yöntem sende başarısız olmuş, yöntemi değiştir derim. Kondomun ince olanları rahat oluyormuş, ben nerdeyse hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlar memnun genelde bir deneyin isterseniz
İnş kaymamıştr. Çocuk düşünmüyorum zaten pıhtı yüzünden habersiz çocuk olursa %90 ya düşer ya da beynime pıhtı atar beyin kanaması geçiririm ya da kalbe atar kalp krizi ya da daha önce attığı gibi akciğere atar.. Daha önce ölümden döndüm çünkü

Pihti sorununuz hamilelikle mi alakali yoksa normalde var olan bi sorun mu? Oyle bi durum varsa zaten hormonlu spiral kullaniyorsaniz dogum kontrol hapiyla hemen hemen ayni sekilde hormon salgiliyor. Anladigim kadariyla hapi pihtilasma riskini arttirdigi icin kullanmiyorsunuz. Fakat taktirdiginiz spiralin de hormonsuz olmasi icin doktorunuza danisin. Mirena mesela hormon salgiliyor.

Pihti sorununuz hamilelikle mi alakali yoksa normalde var olan bi sorun mu? Oyle bi durum varsa zaten hormonlu spiral kullaniyorsaniz dogum kontrol hapiyla hemen hemen ayni sekilde hormon salgiliyor. Anladigim kadariyla hapi pihtilasma riskini arttirdigi icin kullanmiyorsunuz. Fakat taktirdiginiz spiralin de hormonsuz olmasi icin doktorunuza danisin. Mirena mesela hormon salgiliyor.
Doğum kontrol hapı yüzünden pıhtı attı daha önce hamilelik yüzünddn değil. biliyorum spiral bakırlı benim. Hormonlu yasak. Evet iğne ve haplar pıhtı yüzünden yasak. Hamilelikte de iğne kullanacağım kan sulandırıcı tabi doktora gtmm gerekecek ayar için

Back
X