yok canım benim adım gamze değil tuba:)) seninle ve burcuyla tanışmak isterim aslında...bu arada ben doğum iznini 30.hafta alıcam ama tolga bey 32. hafta gibi yazcam zaten erken alcaz bebeği dedi okula gitmemi istemedi kasılmalar olduğu için..sen de öğretmen misin canım ne zamandır sorcam uunutuyorum.belki doğumumuz aynı zamanlara denk gelir ama inş benim kızım acele etmez:))
canlarım ya gerçekten sizin yazılarınızı okuyunca ne güzel yolun cogunu geçmişlerde kapı süsleriyle şekerlerle uğraşıyorlar diyorum hayırlısıyla bebekleri kucagınıza alırsınız inş....bizlerede rabbiim o günleri görmeyi nasip eder inş bu güzel heyecanları yaşatır bizlerede...bende gecen ay tolga hocaya gitmeyi planlamıstım ama son anda baska bir doktora karar verdik umarım pişman olmayız...
canlarım ya gerçekten sizin yazılarınızı okuyunca ne güzel yolun cogunu geçmişlerde kapı süsleriyle şekerlerle uğraşıyorlar diyorum hayırlısıyla bebekleri kucagınıza alırsınız inş....bizlerede rabbiim o günleri görmeyi nasip eder inş bu güzel heyecanları yaşatır bizlerede...bende gecen ay tolga hocaya gitmeyi planlamıstım ama son anda baska bir doktora karar verdik umarım pişman olmayız...
Bi gün buluşsak ya gerçekten :) insan merak ediyor...
inşallah canım sizlere de nasip olur.canlarım ya gerçekten sizin yazılarınızı okuyunca ne güzel yolun cogunu geçmişlerde kapı süsleriyle şekerlerle uğraşıyorlar diyorum hayırlısıyla bebekleri kucagınıza alırsınız inş....bizlerede rabbiim o günleri görmeyi nasip eder inş bu güzel heyecanları yaşatır bizlerede...bende gecen ay tolga hocaya gitmeyi planlamıstım ama son anda baska bir doktora karar verdik umarım pişman olmayız...
canım diğer topikten okuyorum yazılarını arada. inşallah hayırlısıyla çok bekletmeden sağlıkla gelsin bebeğin.Bi gün buluşsak ya gerçekten :) insan merak ediyor...
evet kızlar :) gamzeli canım biz doğumhanede karşılaşıcaz sonundaevet evet...meraklıyız galiba biz pıhtıdaşlar:)
benim de kız canımevet 38. hafta demişti bana da eğer öyle olursa 20 nisan gibi dedi.ama tam ultrasona girerken yine kasıldı bizim bıdık o kasılmayı görünce belki erken olabilir gibi konuştu ama bişi demedi tam olarak.birdahaki kontrolde daha net bişilr söler heralde çünkü Allah izin verirse 31.hafta olcak o zaman.ayyy ne güzel sizin çok az kalmış..Rabbim hepimize sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inş.bu arada senin de kız heralde.Adına karar verdiniz mi
selam kızlar. ne zamandır diğer topiklerden de buradan da yazmadım. kk nın yeni sayfa düzenlemesi sayesinde yazdıklarım cevapla tuşuna basıncaya kadar silinmiş oluyor. bun de aynı mesajları tekrar tekrar yazmaktan yoruldum. en sonunda beni hatırla tuşunu denemek aklıma geldi bugün. pc me cookie kabul etmediğim için bende işe yaramayabilir. bakalım bugün yine cevap yazmayı deneyeceğim.
inşallah canım sizlere de nasip olur.
canım diğer topikten okuyorum yazılarını arada. inşallah hayırlısıyla çok bekletmeden sağlıkla gelsin bebeğin.
evet kızlar :) gamzeli canım biz doğumhanede karşılaşıcaz sonunda
benim de kız canımKarya olacak ismi inşallah. senin kasılmaların ne durumda? ben geçen hafta nst ye girdim kasılmadan ötürü. şimdilik bir problem yokmuş. cumartesi asıl randevumuz var. inşallah güzel haberlerimiz olur. sezaryen tarihimiz de kesinleşir buradan paylaşırım.
yalancı kasılmalarmış ve normalmiş canım. büyük ihtimalle braxton-hicks kasılması. nst sonucumuz iyi çıktı. ondan sonra bir kez de 35. haftada normal nst ye girdim. artık akşamları çok şiddetli kasılmalar oluyor karnım taş gibi kesiliyor ve içi yırtılır gibi acıyor. düzenli aralıklarla olmadığı sürece endişelenecek birşey yokmuş. ağrı sancı kanama ya da su gelmesi de yok henüz o yüzden sadece bebek hareketlerini sayıyorum günlük olarak bir sonraki randevuya kadar. haftaya salı yine gidicez bakalım sanırım artık kesinleşir günümüz. şu an 3 hafta görünüyor hayırlısı. senin durumun nasıl canım? bebiş nasıl? doğum için gün konuştunuz mu?canım bildiğim kadarıyla senin kasılman yoktu.neden nst ye girdin.seninde mi başladı kasılmalar.benim bazen çok artıyor.inş bir problem çıkmaz.
yalancı kasılmalarmış ve normalmiş canım. büyük ihtimalle braxton-hicks kasılması. nst sonucumuz iyi çıktı. ondan sonra bir kez de 35. haftada normal nst ye girdim. artık akşamları çok şiddetli kasılmalar oluyor karnım taş gibi kesiliyor ve içi yırtılır gibi acıyor. düzenli aralıklarla olmadığı sürece endişelenecek birşey yokmuş. ağrı sancı kanama ya da su gelmesi de yok henüz o yüzden sadece bebek hareketlerini sayıyorum günlük olarak bir sonraki randevuya kadar. haftaya salı yine gidicez bakalım sanırım artık kesinleşir günümüz. şu an 3 hafta görünüyor hayırlısı. senin durumun nasıl canım? bebiş nasıl? doğum için gün konuştunuz mu?
canım sana bişi sorucam..benim kızın hareketleri 2 gündür azaldı internette yeri daraldıkça hareketler azalır yazıyor ama sende de oldu mu böyle azalma.tolga beye sorayım mı diye düşündüm ama evham yapmak da istemiyorum.
Canım benimki de azaldı, ne kadar azalmasının normal olduğunu bilemediğim için Tolga beye sordum. Gün boyunca 10 tane net hareket hissetmen lazım demişti. İlk başlarda 10 hareketi 1-2 saatte tamamlıyordu, şimdi öğleden sonraya kayıyor mutlaka 10 hareketi sayma sürem. Tolga bey de normal dedi. Endişelenme bence ama yine de meraktaysan doktora kendin bir sor canım.
kızlar benim günüm kesinleşti, 4 nisan sabahı inşallah sezaryen olacağım.
canım ne mahsuru çok seviniriz kızım da ben deHadi bakalım canım ya yüzdün yüzdün yolun sonuna geldin. Ben 5inde gideceğim doktora, taburcu olmamış olursan ve senin için bir mahsuru yoksa uğrarım seninle ve kızınla tanışmaya.
öncelikle hepinize geçmiş olsun bende tolga hocanın hastasıyım mtfhr 1298 homozigot benim daha yeni tüp bebek denedik ama kısmet olmadıöncesinde clexan iğneye başladım folbiol benexol coraspin kullandım hala da kullanıyorum bir de diyet var tabiii allah hepimize sağlıklı hayırlı bebeişler versin inşallahhhh
canlarım diyet konusunda kafam karışık...benim doktorum vermedi ama ben yapmak istiyorum eksik olan hiçbirşey olsun istemiyorum...benim internetten buldugum diyetle sizdekiler tam uyusmuyor..merak ettiğim siz haftada kaç kere kurubaklagil kaç kere et ve balık yiyorsunuz...yenmesi kesinlikle yasak olanlar neler?...özellikle son aya girmiş hamişlerimizin tavsiyelerine ihtiyacım var..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?