• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma Sonucuna Bakar Mısınız?

Mavi Mor Yesil

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
373
105
18
27
Merhaba arkadaşlar, iki kere boş gebelik geçirdim. Pıhtılaşma sonucum bu şekilde. Doktorum sonuçlar çıkmadan önce, boş gebeliklerin genelde pıhtılaşmayla ilgili olmadığını söylemişti. Sonuç geldi. Tecrübeli kişiler risk faktörü vs var mı acaba?Paylaşırsanız çok sevinirim. Önerilere de açığım. 🙏

Eklentiler

• 1000079949.webp
    1000079949.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 30
Neyse kızlar kimse cevap vermedi ama ben burada araştırma yapıp benim gibi sonucu çıkmış olan insanları bilgilendireyim. Genetik doktoru ciddi bir yatkınlık söz konusu değil, hatta yatkınlık bile denemezmiş. Hayati bir risk söz konusu değil ilerleyen zamanlar için dedi fakat kadın doğum doktoru kan sulandırıcıya başlayabilir bir ihtimal, tamamen onun inisiyatifinde dedi, bilginize. 🙏

Neyse kızlar kimse cevap vermedi ama ben burada araştırma yapıp benim gibi sonucu çıkmış olan insanları bilgilendireyim. Genetik doktoru ciddi bir yatkınlık söz konusu değil, hatta yatkınlık bile denemezmiş. Hayati bir risk söz konusu değil ilerleyen zamanlar için dedi fakat kadın doğum doktoru kan sulandırıcıya başlayabilir bir ihtimal, tamamen onun inisiyatifinde dedi, bilginize. 🙏
Cnm ztn hepsi normal diyo pihtilasma oldugunu sanmiyorum

Back
X