Pıhtılaşma sorunu ve kimyasal gebelik!!

Benimde 2 gen heterozigot bir kaybım bir de kimyasalım var, yani pıhtılaşma sorunu kimyasal gebeliğe de sebep oluyor, 7. Haftadan beri 0,4 clexan iğne kullanıyorum, aspirin hiç kullanmadım aspirin zaten genelde gebelik öncesi kullanıyor, pıhtılaşmanın derecesine görede iğneyle birlikte aspirin veriyor bazı doktorlar,şöylede bir durum var her doktor heterozigotlulara iğne yada aspirin verme gereği duymuyor kimyasal gebeliği özellikle kayıp olarak görmüyor bu yüzden doktorda cok önemli , arkadasın en kısa sürede hamile kalır ve kucagına alır evladını inş

Benim iki gende bir homozigot bir heterozigot var. Hematoloğa net olarak sordum, kayıplarımın sebebi bu mutasyonlar mı, bunu bilmem lazım dedim. Yüksek ihtimal sebebi budur, sürekli coraspin, gebe kaldığını öğrendiğin anda 9 ay boyunca da iğne kullanacaksın dedi.

Bu bizim gittiğimiz Dr arkadaşıma iğneden bahsetmiyor hiç kafamı karıştırdı bu durum ya

Bu bizim gittiğimiz Dr arkadaşıma iğneden bahsetmiyor hiç kafamı karıştırdı bu durum ya
Canım bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş durumda. Düzgün bir doktor bulmak lazım, bu forumda birkaç kayıptan sonra pıhtılaşma çıkıp iğne değil de coraspin verip, tekrar düşük yaşayanlarda iğneye dönüş yaptıran doktorlar da okudum. O yüzden bir perinatoloğa gitmenizi öneririm.

Ay gerçekten yularda arkadaşta dddi aynısını. İyi ki varsınız cidden. Şuan korunmayı bıraktı her an gebelik olabilir inşlh başka bi Dr a gideriz ya

Ay gerçekten yularda arkadaşta dddi aynısını. İyi ki varsınız cidden. Şuan korunmayı bıraktı her an gebelik olabilir inşlh başka bi Dr a gideriz ya
İnşallah... isteyen herkese nasip etsin, her an gebelik olabilecekse haberini alır almaz iğneye başlama kararı verileceği için acil iyi doktor

Kiza soyle canim herseyi de ailesi ile paylasmasinin.bilmesi gerektigi.kadar
İnan daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…