Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bende pıhtılaşma sorunu var
PLT yani tromboz 351.000
Normal değer 150.000/400.000 miş
Üç tene düşüğüm var 351 sizce nasıl cokmu yüksek sizin değeriniz kaç yazarmisiniz
Arkadaşlar bende pıhtılaşma sorunu var
PLT yani tromboz 351.000
Normal değer 150.000/400.000 miş
Üç tene düşüğüm var 351 sizce nasıl cokmu yüksek sizin değeriniz kaç yazarmisiniz
Hamile kaldığında kullandım zaten
Aslında sorum bu pıhtılaşma vücuduma zararı varmı kalp damar gibi
Bunun için bir ilaç varmı doktorlar bunun için önceden bir önlem aliyormu
Hamile kaldığında kullandım zaten
Aslında sorum bu pıhtılaşma vücuduma zararı varmı kalp damar gibi
Bunun için bir ilaç varmı doktorlar bunun için önceden bir önlem aliyormu
Ömür boyu kullanılan ilaçlar oluyor
Bende damar tıkanıklığı oldu bacağımda mesela.kan pıhtılasinca. Kan sulandırıcı kullanıcam ömür boyu.arada gidip kan testi verio bakıyorlar pıhtılaşmaya ona göre tedaviye devam ediyorlar.nir hematolojiye gidebikirsiniz
Sizin pıhtılaşmanizin sonucu ne
Bende doktora falan sormadan coraspin kullanıyorum inşallah sorun olmaz pandemi bittiğinde araştırma hastanesi ne gidicem
Ömür boyu kullanılan ilaçlar oluyor
Bende damar tıkanıklığı oldu bacağımda mesela.kan pıhtılasinca. Kan sulandırıcı kullanıcam ömür boyu.arada gidip kan testi verio bakıyorlar pıhtılaşmaya ona göre tedaviye devam ediyorlar.nir hematolojiye gidebikirsiniz
Eş de nasıl bir sorun var acaba Sayı az hareket az ve yapı bozukluğu varikosel ameliyatı oldu yıllar önce 12 yıl oldu sanırım 10 yıl sonra kendiliğinden oldu çok şaşırdık bir yıl sonra bidaha oldu
Bende pihtilaama varmış bilmiyordum.dogum kontrol hapi kullanmaya başlamıştım . Meğerse o haplar tıkanıklık yaparmış pıhtı olan kişilerde.ondan sonra damar tıkanıklığı oldu. Pıhtı olan insan malesef hormon ilaçları kullanamiyormus
Bende pihtilaama varmış bilmiyordum.dogum kontrol hapi kullanmaya başlamıştım . Meğerse o haplar tıkanıklık yaparmış pıhtı olan kişilerde.ondan sonra damar tıkanıklığı oldu. Pıhtı olan insan malesef hormon ilaçları kullanamiyormus