Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Kızlar pıhtılaşma testinden anlayan varmı bakabilirseniz çok mutlu olurum

Eklentiler

• EA68F21B-9C76-409A-94B2-C18D01EB65EE.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 107
doktorumu aradım daha gelmemiş diken üstündeyim resmen
İnsan ister istemez stres yapıyor bende de pıhtılaşma çıktı 1 gendeki mutantli cnm benden tekrar protein S ve Protein C testi isteti ona göre ilaç dozunu ayarlamak için rabbim yardimiz olsun

İnsan ister istemez stres yapıyor bende de pıhtılaşma çıktı 1 gendeki mutantli cnm benden tekrar protein S ve Protein C testi isteti ona göre ilaç dozunu ayarlamak için rabbim yardimiz olsun
Bakalım benden de istenecekmi Şu anda gebemisiniz acaba

Bakalım benden de istenecekmi Şu anda gebemisiniz acaba
Yok cnm benim 3 kaybım var en son 14 haftalıkken aynı şekilde kalp atımı durduğu için kaybettim bebekleri tüp bebek yaptırmaya karar verdik bu gittiğim Dr pıhtılaşma dan kaynaklı bebek kayıpların dedi dediği gibi de çıktı ihmal etme gerekirse Dr değiştir kadın doğumcular bu konuda umursamaz oluyor riskli gebelik grupbu Dr na git perinatologa

Son düzenleme:
Birşey sorucaktım testi kayıp yaşadıktan sonramı yaptırdınız. Eğer öyle ise kayıptan ne kadar zaman sonra yaptırdınız. Bende yaptırıcam da. Genetik ve pıhtılaşma testi. Küetaşımın üzerinden tam 1 ay geçti ancak gala adet olmadım. Beklemem gerekmi acaba randevumu alıp gitsemmi artık

Genetik test için beklemenize gerek yok genetik test verdiğinizde pıhtılaşma yada bakılıyor

Eğer korunmuyorsanız bir de gebelik testi yapın eğer döngünüz bozulmadıysa hamile olabilirsiniz genelde kürtajdan düşükten sonra çabuk oluyor diye biliyorum

Pıhtılaşma da vericem aynı zamanda. Farketmezdir umarım değilmi.
Bana hormonların normale dönmesi için üç ay beklemem gerektiği söylenmişti hem kadın doğum doktorum hem genetik doktoru tarafindan. Bence doktorunuza danışıp öyle yaptırın.

Eğer korunmuyorsanız bir de gebelik testi yapın eğer döngünüz bozulmadıysa hamile olabilirsiniz genelde kürtajdan düşükten sonra çabuk oluyor diye biliyorum
Yok korunduk bu ay. Pko var o yüzden düzensizim belki geç olucam ama beklemekte istemiyorum bu testler için üzerinde yük sanki versen rahatlasam diyorum ama illa bir adet dönemi geçirmem şartmı o aklıma takıldı.

Kuzum şimdi konuştum doktorumla kendisi hem prof hemde perinatolog .Pıhtılaşma var dedi gebe kalır kalmaz iğnelere başlayacaz dedi bende gebelikten önce coraspin içmeme gerek varmı dedi coraspin felan etki etmez sana dedi bi şekil oldum .Rabbim inşallah bu ay gebelik nasip ederde başlarız bu ay hergün gonalf kullandım

Bana hormonların normale dönmesi için üç ay beklemem gerektiği söylenmişti hem kadın doğum doktorum hem genetik doktoru tarafindan. Bence doktorunuza danışıp öyle yaptırın.
Doktorum birkere adet ol öyle yaptır dedi. Gelmeyince de canım sıkılıyor. Düzensizim zaten kimbilir kaç ay beklicem acaba

Yok korunduk bu ay. Pko var o yüzden düzensizim belki geç olucam ama beklemekte istemiyorum bu testler için üzerinde yük sanki versen rahatlasam diyorum ama illa bir adet dönemi geçirmem şartmı o aklıma takıldı.
Hayır zaten geç çıkıyor testler ben kürtajdan bir hafta sonra germiştim

Hayır zaten geç çıkıyor testler ben kürtajdan bir hafta sonra germiştim
Aa sonuçları etkilemezdir dimi o halde. Bende tereddüt etmiyim o zaman teşekkğr ederim

canım merhaba beni hatırladınmı bilmiyorum benim 2 kimyasal gebelik oldu 7-8 ay önce kan testini sağolsun burdaki doktorlar gerek yok boşver yaptırma ! Diye beni geçiştirdi bende bu ay şehir dışında bir profa gittim kesinlikle iğne kullancaz dedi bakalım bu ay hergün gonalf kullandım gebelik olursa İnşallah iğnelere başlayacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…