Çok teşekkür ederim canım. Sizler yanımda oldunuzda toparladım gerçektencanım benim hamileliğini duyduğumda ne kadar çok sevindiysem kaybındada o kadar çok üzüldüm çünkü aynı zamanda hamilelik bekliyorduk fakat bana nasip olmadı rabbim sana mucizesini verdi .Umudunu hiç kaybetme en azından hamile kalabiliyosun bunu biliyosunBenim o günden beri hiç bişey olmadı maalesef en son baya yıprandık dedikki bu böyle olmayacak biz bi profa gidelim malum şehrimizdede prof yok şehir dışına gitmek zorunda kaldık bize baya pahalıya maal oldu ama olsun rabbim bizide böyle imtihan ediyor deriz Gonalf kullandık 2 hafta boyunca 4 gün öncede çatlatma iğnemi vurundum bakalım beklemedeyiz Rabbim inşallah bu ay nasip eder
Kendinizde gidip yaptira bilirsiniz araştırma hastaneleri yapıyor hastanenin yoğunluğuna göre değişir cnm sonuçların çıkması ben 3 ay sonra almıştım pıhtılaşma testini de özel laboratuvar da yaptırdımMerhaba kan pıhtılaşması testini nerede yaptırdınız acaba? Ben İstanbuldayım da sanırım sadece Cerrahpaşada yapılıyor bunun için doktorumun mu istekte bulunması gerekiyor? Çok şükür hamile kalabiliyorum ama 2 kaybım var 3 ay önce 6 haftalık sebepsiz düşük, şuanda ise kimyasal yaşadım cuma günü reglim bittikten sonra doktoruma görünüp ona danışacağım. Test sonucu da hemen çıkmıyor galiba en azından coraspirin zararsız ise ona başlamayı soracağım. Elimden gelen ne varsa erkenden yapmak istiyorum. Acele mi ediyorum bilmiyorum ama 3.yü de hiçbir şey yapmadan kaybetmek istemiyorum... Allah aratmasın, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rabbim nasip ederde hamile kalırsam ilk sana söyleyeceğim bu sözümüde unutma kardeşimÇok teşekkür ederim canım. Sizler yanımda oldunuzda toparladım gerçektenHepimizin ayrı ayrı sınavları var. Sabırdan tevekkülden başka birşey gelmiyor elimizden. Şuan bir tedavi aşamasında olmana çok sevindim. İnşallah rabbim güzel haberini versin bu ay. 10 gün sonra seni merakla beklicem inşallah sevinicez seninle birlikte
şimdi eğer olursa bu ay kan sulandırıcılaramı başlayacaksın sende önlem amaclı
Çok teşekkür ederim inşallah gebelik banada tekrar nasip olurda bu iğneleri kullanmaya razıyımPıhtılaşmaya yatkınlığınız var, ama sizin durumunuzda her doktor evet pıhtılaşma var demiyor.benim doktorum ağır pıhtılaşma faktörü değil ama iki kayıp var, teorik ve pratik hep uymaz o yüzden iğne kullanıcaz gebelikte demişti. Benim de sizinkilerle aynıydı, 2 gebelik kaybı sonrası yapılan testte ortaya çıktı. İki bebeğimi de hamilelik boyu kullandığım kan sulandırıcı iğne ile dünyaya getirdim. Umarım size de nasip olur
Ayy çok sevinirim. Sen o güzel haberi al da yeterkiRabbim nasip ederde hamile kalırsam ilk sana söyleyeceğim bu sözümüde unutma kardeşimrabbim inşallah sevinçlerimizi birlikte yaşaamayı nasip eder seninde tekrardan aynı mutlu haberlerni almayı bizlere gösterir Evet kuzum 10 gün sonra gebelik öğrenirsek ertesi gün tekrar şehir dışına doktorun yanına gidecez hamilelik süresince tedaviyi planlayacak onun planladığı gibi gitmeyi düşünüyorum burdaki doktorumada bu şekilde olsun diye söyleyeceğim.Zaten herzaman şehirdışına o doktora gidemem hem çok pahalı hemde yol beni fazlasıyla tutuyor
Biraz acı oluyor ama inanın zevk alıyor insan, bebeğime şifa olsun diye diye vurmuştum benÇok teşekkür ederim inşallah gebelik banada tekrar nasip olurda bu iğneleri kullanmaya razıyımİğne çok yakıyor diyorlar doğrumu acaba
Kesinlikle canım bu prof doktorda zaten gebelik testinden sonra hemen buraya geleceksin dozunu ayarlamamız lazım diye üstüne bastıra bastıra söyledi bende zannediyorumki iğneyi öyle doz moz olmadan hemen vurcamAyy çok sevinirim. Sen o güzel haberi al da yeterki
İnşallah kuzum. Hayırlısıyla olsun. Dediğün gibigüvendiğin bir doktorun düzeniyle devam edersin. Aynı şeyi bende düşündüm. Bana başka bir doktor dedi. Bulunduğum ilçede epey tanınmış tecrübeli bir doktor. Birdahaki hamileliğinde testlerinde hiç sorun çıkmasa bile kan sulandırıcısına başlarız dedi. Geçenlerde de annemin komşusunun bir kızı anlatmış aynı sorunu yaşamış. Bana bunu diyen doktora takip yaptırıyormuş iğne olduğu halde 5 aylıkken yine bebeğini kaybetmiş. Sonra bir prof bulmuş. O iğnelerin dozunun ayarlanması önemliymiş birde. O prof dozunu ayarlamış onun diğer geebeliğinde şükür sorun yaşamamış. Bende dedim ilk bir profa giderim.en azından ne gerekiyorsa öğrenirim. Sonra normal doktorda devam ederim
Yaaa dayanırım dayanırımBiraz acı oluyor ama inanın zevk alıyor insan, bebeğime şifa olsun diye diye vurmuştum benkatlanılamayacak bir şey değil kesinlikle
Rica ederim canım benim , ben merkeze gittiğimde kan pıhtılaşması testi yaptırmak istediğimi söyledim o şekilde yaptılar hangi doktorun önerisiyle geldiniz diyede sordular kendi başımıza gitmiş olsaydık hiç doktor ismi felan vermeyecektikÇok teşekkür ederim cevaplarınız için, hemen özel laboratuvarlara fiyat sorayım o kadar uygunsa direk orada yaptırırım. Daha yüksek fiyatlar görmüştüm çünkü. Peki ismi ne diye geçiyor acaba bu testin, trombofili testi mi nasıl ifade etmem gerek?
Canım aynı sonuçlar bende de çıktı. Aynı iki faktöre heterozigot. Doktorum çok kafaya takılacak birşey değil, geldiğinde konuşuruz dedi, bu hafta yeni tedavime başlayacağım muhtemelen doğuma kadar oksapar kullanmamı söyleyecek. Öğrendiğimde tekrar yazarım sana, birebir aynı sonuçlarımız çünkü. Benim düşüğüm kan pıhtılaşma sebebiyle değil, zaten hem coraspin hem Oksapar kullanıyordum. Bebeğin kromozomda sorun vardı. Biz de eşli olarak baktırdık, bizde bir problem çıkmadı. Döllenme sırasında olan fazladan bir kopyalama. Yine de o kadar üzüldüm ve korktum ki bunu bir daha yaşamamak için yeni tedavimde beşinci güne gelenleri pgt ye göndereceğiz, sağlıklı gelen olursa transfer edeceğiz. Hepimize Allah kolaylıklar versin, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar pıhtılaşma testinden anlayan varmı bakabilirseniz çok mutlu olurum
Canım insanın gözü para mara görmğyor valla biryerden sonra. Yeterki şifamızı bulalım diyoruzKesinlikle canım bu prof doktorda zaten gebelik testinden sonra hemen buraya geleceksin dozunu ayarlamamız lazım diye üstüne bastıra bastıra söyledi bende zannediyorumki iğneyi öyle doz moz olmadan hemen vurcamAhh ah işte tecrübe çok önemli bu benim gittiğim prof 65-70 yaşlarında biraz paracı ama olsun canı sağolsun bana evladıma kavuşmama yardım etsinde helali hoş olsun
Yaaa dayanırım dayanırımzevkle o iğneleri saklayıp çocuğum doğduğunda iğnelerle resmini çekcem şu anki hayalim bu şekilde
Rica ederim canım benim , ben merkeze gittiğimde kan pıhtılaşması testi yaptırmak istediğimi söyledim o şekilde yaptılar hangi doktorun önerisiyle geldiniz diyede sordular kendi başımıza gitmiş olsaydık hiç doktor ismi felan vermeyecektik
Yaa canım benim üzülme herşey rabbimden gelir en hayırlısını o bilirCanım aynı sonuçlar bende de çıktı. Aynı iki faktöre heterozigot. Doktorum çok kafaya takılacak birşey değil, geldiğinde konuşuruz dedi, bu hafta yeni tedavime başlayacağım muhtemelen doğuma kadar oksapar kullanmamı söyleyecek. Öğrendiğimde tekrar yazarım sana, birebir aynı sonuçlarımız çünkü. Benim düşüğüm kan pıhtılaşma sebebiyle değil, zaten hem coraspin hem Oksapar kullanıyordum. Bebeğin kromozomda sorun vardı. Biz de eşli olarak baktırdık, bizde bir problem çıkmadı. Döllenme sırasında olan fazladan bir kopyalama. Yine de o kadar üzüldüm ve korktum ki bunu bir daha yaşamamak için yeni tedavimde beşinci güne gelenleri pgt ye göndereceğiz, sağlıklı gelen olursa transfer edeceğiz. Hepimize Allah kolaylıklar versin, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tabii kuzum yeterki şifamızı bulalım para felan hiçbişey gözümüz görmezCanım insanın gözü para mara görmğyor valla biryerden sonra. Yeterki şifamızı bulalım diyoruzsenin için sorun değilse neredeydi acaba doktor hangi il yakınımsa bir uğrarım birdaha bebek nasip olursa yada sonuçlarım çıkınca giderim
Ayy özel mesaj gitmiyormuş sanaCanım insanın gözü para mara görmğyor valla biryerden sonra. Yeterki şifamızı bulalım diyoruzsenin için sorun değilse neredeydi acaba doktor hangi il yakınımsa bir uğrarım birdaha bebek nasip olursa yada sonuçlarım çıkınca giderim
Sağol bitanem. Benim doktorum da geldiğinde konuşuruz dediği için detay sormadım, muhtemelen o da iğne kullanicaz diyecek. Adetimi bekliyorum, ikinci gün gidicem. Sana da yazarım kuzum. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYaa canım benim üzülme herşey rabbimden gelir en hayırlısını o bilirBenim doktorum şehir dışında olduğu için arayarak görüşebildim açar açmaz iğnelere başlıyoruz dedi baya önemsedi yani umursamamzlık yapmadı ya yok gerke yok gibicesinden Sende doktoruna bir sor bakalım gittiğinde sana ne diyecek bana coraspin sana fayda etmez diyede söyledi hatta
Aynen dediğin gibi canımTabii kuzum yeterki şifamızı bulalım para felan hiçbişey gözümüz görmezben sana özelden yazıyım canım doktorun ismini şimdi paracı felan diyince yanlış anlamasın başkaları her doktor parayı çok seviyor aslında
Amiin inşallah bitanem güzel haberlerini bekliyorumSağol bitanem. Benim doktorum da geldiğinde konuşuruz dediği için detay sormadım, muhtemelen o da iğne kullanicaz diyecek. Adetimi bekliyorum, ikinci gün gidicem. Sana da yazarım kuzum. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
insAllah bundan sonra burda hep güzel haberler verelim birbirimize, geçmiş bitmiş olsun bütün zor kısmıAmiin inşallah bitanem güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım namazlarımda dualarımdasın inşallahinsAllah bundan sonra burda hep güzel haberler verelim birbirimize, geçmiş bitmiş olsun bütün zor kısmı
Allah razı olsun canım benimİnşallah canım namazlarımda dualarımdasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?