Gebeliğe Hazırlık Pıhtılaşma testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım. Sizler yanımda oldunuzda toparladım gerçekten Hepimizin ayrı ayrı sınavları var. Sabırdan tevekkülden başka birşey gelmiyor elimizden. Şuan bir tedavi aşamasında olmana çok sevindim. İnşallah rabbim güzel haberini versin bu ay. 10 gün sonra seni merakla beklicem inşallah sevinicez seninle birlikte
şimdi eğer olursa bu ay kan sulandırıcılaramı başlayacaksın sende önlem amaclı

Kendinizde gidip yaptira bilirsiniz araştırma hastaneleri yapıyor hastanenin yoğunluğuna göre değişir cnm sonuçların çıkması ben 3 ay sonra almıştım pıhtılaşma testini de özel laboratuvar da yaptırdım

Rabbim nasip ederde hamile kalırsam ilk sana söyleyeceğim bu sözümüde unutma kardeşim rabbim inşallah sevinçlerimizi birlikte yaşaamayı nasip eder seninde tekrardan aynı mutlu haberlerni almayı bizlere gösterir Evet kuzum 10 gün sonra gebelik öğrenirsek ertesi gün tekrar şehir dışına doktorun yanına gidecez hamilelik süresince tedaviyi planlayacak onun planladığı gibi gitmeyi düşünüyorum burdaki doktorumada bu şekilde olsun diye söyleyeceğim.Zaten herzaman şehirdışına o doktora gidemem hem çok pahalı hemde yol beni fazlasıyla tutuyor

Pıhtılaşmaya yatkınlığınız var, ama sizin durumunuzda her doktor evet pıhtılaşma var demiyor.benim doktorum ağır pıhtılaşma faktörü değil ama iki kayıp var, teorik ve pratik hep uymaz o yüzden iğne kullanıcaz gebelikte demişti. Benim de sizinkilerle aynıydı, 2 gebelik kaybı sonrası yapılan testte ortaya çıktı. İki bebeğimi de hamilelik boyu kullandığım kan sulandırıcı iğne ile dünyaya getirdim. Umarım size de nasip olur

Çok teşekkür ederim inşallah gebelik banada tekrar nasip olurda bu iğneleri kullanmaya razıyım İğne çok yakıyor diyorlar doğrumu acaba

Ayy çok sevinirim. Sen o güzel haberi al da yeterki
İnşallah kuzum. Hayırlısıyla olsun. Dediğün gibigüvendiğin bir doktorun düzeniyle devam edersin. Aynı şeyi bende düşündüm. Bana başka bir doktor dedi. Bulunduğum ilçede epey tanınmış tecrübeli bir doktor. Birdahaki hamileliğinde testlerinde hiç sorun çıkmasa bile kan sulandırıcısına başlarız dedi. Geçenlerde de annemin komşusunun bir kızı anlatmış aynı sorunu yaşamış. Bana bunu diyen doktora takip yaptırıyormuş iğne olduğu halde 5 aylıkken yine bebeğini kaybetmiş. Sonra bir prof bulmuş. O iğnelerin dozunun ayarlanması önemliymiş birde. O prof dozunu ayarlamış onun diğer geebeliğinde şükür sorun yaşamamış. Bende dedim ilk bir profa giderim.en azından ne gerekiyorsa öğrenirim. Sonra normal doktorda devam ederim

Çok teşekkür ederim inşallah gebelik banada tekrar nasip olurda bu iğneleri kullanmaya razıyım İğne çok yakıyor diyorlar doğrumu acaba
Biraz acı oluyor ama inanın zevk alıyor insan, bebeğime şifa olsun diye diye vurmuştum ben katlanılamayacak bir şey değil kesinlikle

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, hemen özel laboratuvarlara fiyat sorayım o kadar uygunsa direk orada yaptırırım. Daha yüksek fiyatlar görmüştüm çünkü. Peki ismi ne diye geçiyor acaba bu testin, trombofili testi mi nasıl ifade etmem gerek?

Kesinlikle canım bu prof doktorda zaten gebelik testinden sonra hemen buraya geleceksin dozunu ayarlamamız lazım diye üstüne bastıra bastıra söyledi bende zannediyorumki iğneyi öyle doz moz olmadan hemen vurcam Ahh ah işte tecrübe çok önemli bu benim gittiğim prof 65-70 yaşlarında biraz paracı ama olsun canı sağolsun bana evladıma kavuşmama yardım etsinde helali hoş olsun
Biraz acı oluyor ama inanın zevk alıyor insan, bebeğime şifa olsun diye diye vurmuştum ben katlanılamayacak bir şey değil kesinlikle
Yaaa dayanırım dayanırım zevkle o iğneleri saklayıp çocuğum doğduğunda iğnelerle resmini çekcem şu anki hayalim bu şekilde
Rica ederim canım benim , ben merkeze gittiğimde kan pıhtılaşması testi yaptırmak istediğimi söyledim o şekilde yaptılar hangi doktorun önerisiyle geldiniz diyede sordular kendi başımıza gitmiş olsaydık hiç doktor ismi felan vermeyecektik

Kızlar pıhtılaşma testinden anlayan varmı bakabilirseniz çok mutlu olurum
Canım aynı sonuçlar bende de çıktı. Aynı iki faktöre heterozigot. Doktorum çok kafaya takılacak birşey değil, geldiğinde konuşuruz dedi, bu hafta yeni tedavime başlayacağım muhtemelen doğuma kadar oksapar kullanmamı söyleyecek. Öğrendiğimde tekrar yazarım sana, birebir aynı sonuçlarımız çünkü. Benim düşüğüm kan pıhtılaşma sebebiyle değil, zaten hem coraspin hem Oksapar kullanıyordum. Bebeğin kromozomda sorun vardı. Biz de eşli olarak baktırdık, bizde bir problem çıkmadı. Döllenme sırasında olan fazladan bir kopyalama. Yine de o kadar üzüldüm ve korktum ki bunu bir daha yaşamamak için yeni tedavimde beşinci güne gelenleri pgt ye göndereceğiz, sağlıklı gelen olursa transfer edeceğiz. Hepimize Allah kolaylıklar versin, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım insanın gözü para mara görmğyor valla biryerden sonra. Yeterki şifamızı bulalım diyoruz senin için sorun değilse neredeydi acaba doktor hangi il yakınımsa bir uğrarım birdaha bebek nasip olursa yada sonuçlarım çıkınca giderim

Yaa canım benim üzülme herşey rabbimden gelir en hayırlısını o bilir Benim doktorum şehir dışında olduğu için arayarak görüşebildim açar açmaz iğnelere başlıyoruz dedi baya önemsedi yani umursamamzlık yapmadı ya yok gerke yok gibicesinden Sende doktoruna bir sor bakalım gittiğinde sana ne diyecek bana coraspin sana fayda etmez diyede söyledi hatta

Tabii kuzum yeterki şifamızı bulalım para felan hiçbişey gözümüz görmez ben sana özelden yazıyım canım doktorun ismini şimdi paracı felan diyince yanlış anlamasın başkaları her doktor parayı çok seviyor aslında

Ayy özel mesaj gitmiyormuş sana

Sağol bitanem. Benim doktorum da geldiğinde konuşuruz dediği için detay sormadım, muhtemelen o da iğne kullanicaz diyecek. Adetimi bekliyorum, ikinci gün gidicem. Sana da yazarım kuzum. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Aynen dediğin gibi canım evet canım seviyorlar maşallah işlerini layığıyla yaptıktan sonra gçzümüz yok tabi

Amiin inşallah bitanem güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…