Üzülme canm benim en azından sorunun ne olduğunu biliyorsun çok şükür tedavisi var bu yönden düşününce biraz rahatlıyor insan zor ve yıpratıcı bir süreç bizi bekliyor rabbim kolaylık versin inşallahKuzum şimdi konuştum doktorumla kendisi hem prof hemde perinatolog .Pıhtılaşma var dedi gebe kalır kalmaz iğnelere başlayacaz dedi bende gebelikten önce coraspin içmeme gerek varmı dedi coraspin felan etki etmez sana dedi bi şekil oldum.Rabbim inşallah bu ay gebelik nasip ederde başlarız bu ay hergün gonalf kullandım
Tam olarak o kadarını bilemiyorum ama bana doktorum hiçbir şey söylemedi sadece şu testleri yaptır demişti bende beklemek istemedim geç çıkacak diye zaten sizin bir ay olmuş baya geçmiş yani ben sonuca 3 ayda ulaşabildim bence siz de vakit kaybetmeyinAa sonuçları etkilemezdir dimi o halde. Bende tereddüt etmiyim o zaman teşekkğr ederim
Tabii kuzum çok şükür sıkıntının ne olduğunu bulduk en azındanÜzülme canm benim en azından sorunun ne olduğunu biliyorsun çok şükür tedavisi var zor bu yönden düşününce biraz rahatlıyor zor ve yıpratıcı bir süreç bizi bekliyor rabbim kolaylık versin inşallah
Hatırladım canım seni ama şu aralar pek gebelik topiklerine bakmıyorum o yüzden başından birşey geçtimi geçmedimi bilemediğimden öyle sordumcanım merhaba beni hatırladınmı bilmiyorumbenim 2 kimyasal gebelik oldu 7-8 ay önce kan testini sağolsun burdaki doktorlar gerek yok boşver yaptırma ! Diye beni geçiştirdi bende bu ay şehir dışında bir profa gittim kesinlikle iğne kullancaz dedi bakalım bu ay hergün gonalf kullandım gebelik olursa İnşallah iğnelere başlayacaz
Çok teşekkür ederim bekliyim bu aralar biraz masajlar falan yapıyımDoktorunuz ne diyorsa ona göre hareket edin. Son kurtajimda 44.gün adet olmuştum. Yakındır adet olmanız.
3 ayda sonuç çokta geç çıkıyormuşTam olarak o kadarını bilemiyorum ama bana doktorum hiçbir şey söylemedi sadece şu testleri yaptır demişti bende beklemek istemedim geç çıkacak diye zaten sizin bir ay olmuş baya geçmiş yani ben sonuca 3 ayda ulaşabildim bence siz de vakit kaybetmeyin
Sizede geçmiş olsunRica ederim sizede geçmiş olsun
Hormon testi için beklendiğini biliyorum ben 14 haftalık en sonki bebek kaybım Dr bekle falan demedi direk genetiğe yönlendirdi 3 ay da çıktı sonuçlarımDoktorum birkere adet ol öyle yaptır dedi. Gelmeyince de canım sıkılıyor. Düzensizim zaten kimbilir kaç ay beklicem acaba
Aminn cnm AminnTabii kuzum çok şükür sıkıntının ne olduğunu bulduk en azındanGerçekten şu ezanlar hürmetine razıyım Rabbim sefasınada o iğnelerin cefasınada sağlıkla sıhhatle evladıma bi kavuşabilsem yeter
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin3 ayda sonuç çokta geç çıkıyormuşbakıyım bir yol izleyeceğim bu aralar gelir inşallah. Randevuları zaten 14 15 güne bulabiliyorum o arada belki olurum adette
geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah güzel bir başlangıca vesile olur bu testler
Benimkide biraz vücut toparlansın diyemi acaba. Bilmiyorum. Öyle diyince kaldım bekledim bende. Bakıyım randevulara bari bende. Benimde 8 haftalıktı sizinki daha büyükmüş. O zaman sonucu etkilemiyor demekki bekleyin demediklerine göreHormon testi için beklendiğini biliyorum ben 14 haftalık en sonki bebek kaybım Dr bekle falan demedi direk genetiğe yönlendirdi 3 ay da çıktı sonuçlarım
Benim ilk 8 haftalık 2 si 10 haftalık son kaybım 14 haftalıkti çok Dr gittim maalesef hiç bir sıkıntı yok tekrar deneyin diyorlardı her seferinde kalp atışı durması sonu kaybettim en son kürtaj ile alamadilar sezaryen yapan prf yönlendirmesi ile tüp bebek merkezindeki Dr sayesinde pıhtılaşma olduğunu öğrendik ihmal etmeyin derim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak insanı yıpratıyorBenimkide biraz vücut toparlansın diyemi acaba. Bilmiyorum. Öyle diyince kaldım bekledim bende. Bakıyım randevulara bari bende. Benimde 8 haftalıktı sizinki daha büyükmüş. O zaman sonucu etkilemiyor demekki bekleyin demediklerine göre
Ah neler yaşamışsınızdır Rabbim birdahasını yaşatmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBenim ilk 8 haftalık 2 si 10 haftalık son kaybım 14 haftalıkti çok Dr gittim maalesef hiç bir sıkıntı yok tekrar deneyin diyorlardı her seferinde kalp atışı durması sonu kaybettim en son kürtaj ile alamadilar sezaryen yapan prf yönlendirmesi ile tüp bebek merkezindeki Dr sayesinde pıhtılaşma olduğunu öğrendik ihmal etmeyin derim aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak insanı yıpratıyor
Aminn cnm bnm rabbim kimseye yaşatmasın isteyen dileyen herkese de hayırlı evlat versinAh neler yaşamışsınızdır Rabbim birdahasını yaşatmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
işte insan doktoruna güveniyor o gerek duymayınca üstüne düşmüyorsun. Bende 2 çok erken dönem gebelik sonlandı yani kese falan görmedik. Beta düzensiz artınca dış gebelik dediler iğne ile düşük yaptım. 3. 8. Haftada kalp durması oldu. Şimdi diyorum keşke o 2. Den sonra baktırsaydım. Ama yaşanması gereken şeyler varmış. Yine de şükür demektej başka birşey gelmiyor
Amin inşallah canımAminn cnm bnm rabbim kimseye yaşatmasın isteyen dileyen herkese de hayırlı evlat versinbunada şükür tabiki en azından sorunun ne olduğunu bilmek bile insanı rahatlatıyor
Aynen öyle cnmAmin inşallah canımÖyle diyorum artık en azından sorunu öğrenicez sona yaklaşıyor gibi hissediyorum artık. İnşallah bütün önlemimizi alalım sonrası takdiri ilahi
Hatırladım canım seni ama şu aralar pek gebelik topiklerine bakmıyorum o yüzden başından birşey geçtimi geçmedimi bilemediğimden öyle sordumKan sulandırıcı iğnemi. Kesinlikle en iyisini yapmışsın. Bende2 kaybımdan sonra keşke yaptırsaydım diye oişmanım en azından belki bu 3. Kayıp olmazdı. Bir doktor bana da şimdi 'Testlerde hiçbir problem çıkmasa bile gelecrk gebeliğinde önlem amaçlı kan sulandırıcı iğnelere başlayacağız dedi. İnşallah artık hakkımızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim bekliyim bu aralar biraz masajlar falan yapıyım
Merhaba kan pıhtılaşması testini nerede yaptırdınız acaba? Ben İstanbuldayım da sanırım sadece Cerrahpaşada yapılıyor bunun için doktorumun mu istekte bulunması gerekiyor? Çok şükür hamile kalabiliyorum ama 2 kaybım var 3 ay önce 6 haftalık sebepsiz düşük, şuanda ise kimyasal yaşadım cuma günü reglim bittikten sonra doktoruma görünüp ona danışacağım. Test sonucu da hemen çıkmıyor galiba en azından coraspirin zararsız ise ona başlamayı soracağım. Elimden gelen ne varsa erkenden yapmak istiyorum. Acele mi ediyorum bilmiyorum ama 3.yü de hiçbir şey yapmadan kaybetmek istemiyorum... Allah aratmasın, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım merhaba benim 2 tane kimyasla gebeliğim oldu her doktor gerek yok Pıhtılaşma testine dediler. Ama gittiğim prof kesinlikle yaptırmalısın dedi Kayseri’de özel bir genetik bölümünde yaptırdım 500 tl gibi bir ücrete yaptırdım 2 haftada sonucum çıktı bugün doktoruma gebelikten önce coraspin Kullanayım mı diye sordum da sana etki etmez diye söyledi sen de doktoruna danışmadan kullanma derimMerhaba kan pıhtılaşması testini nerede yaptırdınız acaba? Ben İstanbuldayım da sanırım sadece Cerrahpaşada yapılıyor bunun için doktorumun mu istekte bulunması gerekiyor? Çok şükür hamile kalabiliyorum ama 2 kaybım var 3 ay önce 6 haftalık sebepsiz düşük, şuanda ise kimyasal yaşadım cuma günü reglim bittikten sonra doktoruma görünüp ona danışacağım. Test sonucu da hemen çıkmıyor galiba en azından coraspirin zararsız ise ona başlamayı soracağım. Elimden gelen ne varsa erkenden yapmak istiyorum. Acele mi ediyorum bilmiyorum ama 3.yü de hiçbir şey yapmadan kaybetmek istemiyorum... Allah aratmasın, isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?