Evet drum verdi kendi muayenehanesi var ama öğleden sonra dr olmuyor. Yaşadığım yerde maalesefki özel hastanelerde öğleden sonra kadın doğumcu bulamadım sadece devlet acillerinde var
İnşallah benım tup bebekden başka sansım yok tuplerımı aldırdım amelıyatla daha on gun once ucuncu negatıfıde elıme aldım cok kotu bır durumdayım rabbımısteyen herkese nasıp etsın ben hem ıcmıstım hemde 1 tane rahım ıcune koymustum
Bana da yapıldı eşime de yapıldı genetik test. Açıkcası benim iki şüpheli düştüğüm üç kimyasal gebeliğim vardı doktorum bundan dolayı araştırma hastanesindeki doktor istemeyebilir diye kendi kağıda yazdı testleri kaşe vurdu emrivaki olma rica et insiyatif kullanıp yapabilir dedi. Çok sağolsun yaptı ve bende birkaç alanda pıhtılaşma çıktı genetikler temizdi
İnşallah benım tup bebekden başka sansım yok tuplerımı aldırdım amelıyatla daha on gun once ucuncu negatıfıde elıme aldım cok kotu bır durumdayım rabbımısteyen herkese nasıp etsın ben hem ıcmıstım hemde 1 tane rahım ıcune koymustum
Merhaba arkadaşlar ben kürtaj oldum maalesef ki düşük gerçekleşmediği için. Drum bazı testler verdi bana genetik testleri pazartesi yaptırıcam. Şu ana kadar kardiyolipin ve anti beta 2 testleri yapıldı ve hepsi negatif. Bunlar tek başına bi anlam ifade eder mi pıhtılaşma yok denebilir mi yoksa genetik testleri mi beklemek gerek? Bilginiz var mı