• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pihtilasma

Merhabalar,2 kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdım sonuçlar henüz çıkmadı.dün hamile olduğumu öğrendim ve doktorum hemen iğneye başlattı,umarım bu sefer tutunur İğne kullanıp sağlıklı hamileleik geçirenler tavsiyelerini iletebilirler mi?

Merhabalar,2 kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdım sonuçlar henüz çıkmadı.dün hamile olduğumu öğrendim ve doktorum hemen iğneye başlattı,umarım bu sefer tutunur İğne kullanıp sağlıklı hamileleik geçirenler tavsiyelerini iletebilirler mi?
Allah saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin ne guzel duygu :) forumlarda cok gordum hatta kirmizigitar kirmizigitar da bildigim kadariyla igne ile oglu olmustu beni cok umutlandirdi acikcasi :)

Merhaba arkadaslar, ilk bebegimi 7 haftalik iken kanamali olarak dusuk yaptim ve kurtaj oldum. Dusuk yaptiktan sonra doktorum bebegin gelisimi geriydi zaten dedi. Fakat oncesinde bize bunu soylememisti. Ultraston kagitlarini inceledigimde bebegin mm olarak boyutunun kucuk oldugunu gordum.
Biz hemen genetik ve pihtilasma testlerimizi yaptirdik. Bende mthfr mutasyon analizi heterozigot 677ct, 4g/5/g, 1298ac pihtilasma cikti.
Simdi tekrar 5+4 hamileyim. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktorum bu pihtilasma degerlerinin cok onemli olmadigini soyledi ve sadece coraspin verdi. Dun doktora gittigimizde ultrasyon sonucunda 5 hafta 2 gunluk bebegin kesesi 0.50 cm olarak gorunuyor. Sizce kucuk mu? Birde benim durumumda olup igne kullananlar var mi?
evet ben 2 hamileligimde de kullandim. ve 2 genimde mutasyon vardi. sadece mthr olanlarda. ikinci hamileligimde ogrendigim gb doktora gidip benim igne kullanmam lazim bana yazar misiniz dedim. ve kadin yani gerek yok bunlar normal seyler falan dedi. kabul etmedim. ve eger vermeseydi de veren birini bulana kdr doktor doktor gezerdim herhalde. yani tabiki allah bilir ama ben ignelere güveniyorum. ve kullanma deselerdi de alır vururdum.

bu arada merak eden olursa ben de paylasayim kromozom genetik testlerini cerrahpasa da verdim. diger pihtilasna testleri icin de biyokimyadan veriliyor. toolam 6 tup kan alindi bugun :)

Back
X