Herkese merhabalar arkadaşlar,
Gectigimiz hafta cuma itibariyle transfer surecine basladim. Pgtli 6AA embriyolarimdan birini transfer olacagim, insallah guzel haberler alabilmek kismet olur.
İlk transfer surecim o nedenle sizlere danismak istedigim bir konu var. Biz surec oncesinde trambofili paneli testlerimizi yaptirmistik bende faktor v heterozigot cikti. Yani pihtilasma egilimim olabilirmis, tek taraftan anne ya da babadan gelen tasiyiciligim var.
Sisli memorialde tedavi goruyorum, doktoruma da hastaneye de guvenim buyuk.
Transferim dogal siklusla oluyor sadece folik asit kullaniyorum. Lakin burda baktigimda egilimi olmayan insanlar dahi kan sulandirici kullaniyor. Gecmisimde boyle bir oyku yok, kilo da baz aliniyor sanirim bu durumda kilolu da degilim 50kiloyum su an. Eger pozitif sonuclanirsa gebeligin ilerleyen zamanlarinda kullanmam gerekebilecegi soylendi.
Her heterozigotta ilerleyis boyle mi? Yoksa surekli kullananlar var mi? Bir yandan surekli kan sulandirici igne olmak da gozumu korkutuyor ama simdi protokolde olmayinca bu herhangi bir olumsuzluga sebep olur mu onu da bilemiyorum. Nihayetinde karar doktorumun ve onlarin belirttigi sekilde guvenip ilerleyecegim. Yine de tecrubelerinizi merak ediyorum. Ayni durumda olup da sureci nasil gecirdiniz? Yardimci olabilirseniz sevinirim
Dilerim hepimiz bekledigimiz mujdeyi en yakin zamanda saglikla alabiliriz