Pijama fikri

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5.031
5.460
198
Günaydın
Bebeğimin çoğu şeyi hazır bir tek yıkayıp ütülemesi kaldı ama ben kendim için pijama takımına bir türlü karar veremiyorum.Tecrübeli olanlara sormak istiyorum:
Sizce sabahlıklı pijama takımı mı iyi olur ? Yoksa normal sadece alt üst olan mı ?
En başından beri hem alt üst hem de üstüne sabahlık olan bir takım almak istiyorum sabahlığı uzun diye ama seni orada kim görecek uzun olsun kısa olsun ne fark eder de diyorlar kafam karıştı
Fikri olanlar beni aydınlatabilir mi ?

Öyle mi diyorsunuz o zaman ben sabahlıklı olanı alayım teşekkürler.
Tabi sen bilirsin yine senin rahat etmene bağlı. Afedersin benim arkamda bi iki damla kan olmuştu pijama . Sabahlıkla kamufle ettim mesela . Kanamanın en yoğun olduğu zaman ilk günler

Tabi sen bilirsin yine senin rahat etmene bağlı. Afedersin benim arkamda bi iki damla kan olmuştu pijama . Sabahlıkla kamufle ettim mesela . Kanamanın en yoğun olduğu zaman ilk günler
Sabahlık olanlar daha rahat diye düşündüm ama pijamaya sabahlık da eklenince gereksiz bir fiyat farkı koyuyorlar üzerine kimisi de işte gerek yok deyince kararsız kaldım ama teşekkürler madem öyle diyorsunuz öyle alayım tabi dediğiniz gibi durumlar da olabilir normal.

Ben de sabahlıklı alacağım şu ara pijama bakmaya başlamıştım hatta :) evet kalkıp yürüdüğünde sabahlıksız rahat edemem sonuçta bir sürü insan var hastanede.
2 takım almayı planlıyorum. Sabahlık da ikisine de uysun ki ikisiyle de kullanılabilsin. Kanama falan fazla olursa tek lohusa pijamasıyla olmamak lazım bence. Zaten yedek olur yanında ama lohusa pijamalarının emzirme cepleri vs değişik olduğundan diyorum

Bir tane normal pijama aldım bir tane de saten var alt üst onu götüreceğim ama tabi ki dediğiniz gibi ayrı bir lohusa pijaması da olmalı onların fonksiyonu daha fazla.
Bana da odadan mı çıkacaksın seni kim görecek falan dediler kafam karıştı benim de o yüzden.

Sezeryan olursan yurumen gerekecek. Oda kucukse koridor boyu yuruyorsun. Sezeryansa iki uc gun hastanedesin gelen olursa giyersein. Ben sezeryan gibi hazirladim. Bir pijama bir gecelik koydum. Gecelikte koydum. Zorunlu sezeryan oldum. Sezeryanda gecelik iyi oluyor. Kanama takibi ve yara yeri takibi icin.

Aa gecelik hiç düşünmemiştim rahat olmaz açılır falan diye teşekkürler.

özellikle sezeryan olma ihtimaline karşılık 2 adet gecelik koymuştum.. öyle de oldu rahat ettim fazlasıyla.. çünkü tuvalet ihtiyacında, kanama için konan bezler yenilenirken ve yine pansuman için falan kesinlikle gecelik rahat oluyor.. Tabi ağrı kesici iğneleri de kalçadan vurdukları için de rahat oluyor..

Canım ben bi tane sabahlıklı pijama takımı , bir tane de sabahlıklı gecelik alcam lohusalar için olanlardan. Annem de normal bi pijama takımı almış hani her zaman giydiklerimizden . Oldu bitti yeter bence

Ben gecelik hiç düşünmemiştim babaanne gibi geliyordu hep
Ama buradaki herkes önerdi tabi tecrübeli olan sizlersiniz ben bir tane de gecelik edineyim o zaman.
Teşekkürler

Canım ben bi tane sabahlıklı pijama takımı , bir tane de sabahlıklı gecelik alcam lohusalar için olanlardan. Annem de normal bi pijama takımı almış hani her zaman giydiklerimizden . Oldu bitti yeter bence
Ben de sabahlıklı pijama takımına karar vermiştim bir de gecelik çıktı ama herkes al dediğine göre vardır bir bildikleri bir de gecelik alayım madem.Aylardır şu pijama olayını halledemedim bir o kaldı.
Normal pijama takımı ben de aldım bir de saten vardı alt üst pijama takımı onları götüreyim diyordum geceliği hiç düşünmemiştim.

Benim de aklıma gelmezdi canım ama o kadar çok kişiden duydum ki al muhakkak çok işe yarıyo diye ben de öyle karar verdim almaya

Benim de aklıma gelmezdi canım ama o kadar çok kişiden duydum ki al muhakkak çok işe yarıyo diye ben de öyle karar verdim almaya
Ben de dün buraya konu açınca almaya karar verdim.Hiç düşünmemiştim açılır falan diye.Ya da yürütürken rahat olamam dedim kısa oluyor ya biraz.

Ben gecelik hiç düşünmemiştim babaanne gibi geliyordu hep
Ama buradaki herkes önerdi tabi tecrübeli olan sizlersiniz ben bir tane de gecelik edineyim o zaman.
Teşekkürler
bana da annem almış pazardan nene gibi girdim hepsiburada.com a ordan aldım.. dandirik ama sevimli 2 gün kullan at yani zaten kan falan olma ihtimali yüksek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…