- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.895
- 208
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
- #2.901
Banyo terliği bile değildi bildiğin ev terliği
Kimsenin evinde terlik filan giymiyorum o günden beri
Iyy ama çok iğrenç değil miydi
Resimi gören zümredenim hatırlatma
Yok görmemişim bakayım hemen.Ayağım çok mu büyük ?
Ya kızlar tabikide yinede çok büyük bir şey değil belki ama ben çok takıyorum, sizce ayağım çok mu büyük ? Ha bir de sormuşken koku için ne yapmalıyım?www.kadinlarkulubu.com
Amme hizmeti okumayanlar için
Ahhfha yaa çok iyiymiş. Nasıl kaçırdım, üzüldümAyağım çok mu büyük ?
Ya kızlar tabikide yinede çok büyük bir şey değil belki ama ben çok takıyorum, sizce ayağım çok mu büyük ? Ha bir de sormuşken koku için ne yapmalıyım?www.kadinlarkulubu.com
Amme hizmeti okumayanlar için
Ahhfha yaa çok iyiymiş. Nasıl kaçırdım, üzüldüm
Yorumlar efsaneydi, hele kolunu çekip atmış ergen diyen
Olmaz olmaz bu iş olamazzzNiye içilmesin ya, rakı candır, her zaman içilir
Valla tahmin etme bir şey annem, cidden bir şey olmaz. Başkası olsa olaylar olaylar derdim ahhfah ama bu beyle bir şey olmaz.
Ahaha kızın içinden pembe gelin çıktı yeminle. Halıların hangi tarafa ait olması...Olmaz olmaz bu iş olamazzz
Halılar kız tarafına mı ait erkek mi ona göre gelenekçi olacağımbilen var mı?
Benim gibi biriyle evlenecek olan aslında her şeyi üstlenmeliAhaha kızın içinden pembe gelin çıktı yeminle. Halıların hangi tarafa ait olması...
Moral oldu mu bariBenim gibi biriyle evlenecek olan aslında her şeyi üstlenmeli
Geçen akşam adama moral vermeye çalışırken ama senin de hayatında ben gibi biri var dedim
Derin bir sessizlik olduMoral oldu mu bari
Allam kızın ruhu da piremses çıktı.
Şimdiden böyleysen evlilik sürecinde "beş tane burma takacaklar tabii, beni almak kolay mı, bedavaya mı gideyim" modna gireceksin ben diyeyimDerin bir sessizlik oldusonra o başka dedi en azından
Üzerime ev isteyeceğim yoksa olmaz bu işŞimdiden böyleysen evlilik sürecinde "beş tane burma takacaklar tabii, beni almak kolay mı, bedavaya mı gideyim" modna gireceksin ben diyeyim
Ay o yoksa zaten olmaz. Evi olmayan adama kız mı verilir ayol. Gerekirse 25 yıl bekle, ev alsın öyle evlen.Üzerime ev isteyeceğim yoksa olmaz bu iş
Doktorda bozdun işi. Doktor olursa çok çalışır :/ bu ara işkolikten dertliyim zatenAy o yoksa zaten olmaz. Evi olmayan adama kız mı verilir ayol. Gerekirse 25 yıl bekle, ev alsın öyle evlen.
Ben de 1.90 civarlarında, yapılı, dövmeli, yüzü gözü hoş, omuzları kolları geniş, hayvan seven, dans eden, espri anlayışı yerinde, pis geyiklerden rahatsız olmayan, kıskanç olmayan, işi gücü yerinde, 29-40 yaş arası elit bir bey istiyorum.
Ev araba şart değil ama spor arabası varsa iyi olur (spor araba seviyorum). Doktor olması ekstra tercih sebebi hatta doktor olursa yukarıdaki kriterlerin bir kısmından vazgeçerim.
Fark etmez, doktor olsun da çok çalışsın. Daha iyi zaten, evde ayak altında olmaz. Mis gibi yarı bekar yaşarımDoktorda bozdun işi. Doktor olursa çok çalışır :/ bu ara işkolikten dertliyim zaten
Fantezilerine kurban edeceksin dimi adamıFark etmez, doktor olsun da çok çalışsın. Daha iyi zaten, evde ayak altında olmaz. Mis gibi yarı bekar yaşarım
Hele bir de cerrah falan olursa off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?