- 11 Aralık 2018
- 42.500
- 264.029
- 598
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
- #1.881
Adileeer...Bizimkiyle kavga kıyamet koptuğu zaman gönderdik arkadaşına. Evde bizi odaya hapsettiği dönemde
Ahahahahaha
Yok, hastalıkları var da yani hayatını gezme tozmasını etkileyen türden değil.
İkinci doğum sonrasında birkaç sefer yemek yollamıştı, geçenlerde de koca kişisi ağzıyla istedi, filmdelisi seviyor ben yemiyorum diye yapmıyor yap kıza diye, o oldu.
Kadın elime su dönemeyeceğini bildiğinden hiç bulaşmıyor da olabilir
Dibine kadar el kızıyım ya
Bür erkek hesabını biliyor ve geleceği düşünüp hareket ediyorsa cimri de değil, pintidir.gerçekten monoton ve sıkıcı ama düzenli bir hayat için neler vermezdim şu an. O yüzden hesabını bilen, geleceği düşünerek alışverişini yapan bir adamla evlilik çok daha güzel olur. Cimri değilse tabii
Hesabını bilen adam var mı ya?gerçekten monoton ve sıkıcı ama düzenli bir hayat için neler vermezdim şu an. O yüzden hesabını bilen, geleceği düşünerek alışverişini yapan bir adamla evlilik çok daha güzel olur. Cimri değilse tabii
Şimdi hesabını bilme kısmı biraz tuhaf ilerliyor bizde de. Bi maniye bakıyor paranın buhar olup uçması. Bizimki aksiyon değil gerilim temalı film galiba.gerçekten monoton ve sıkıcı ama düzenli bir hayat için neler vermezdim şu an. O yüzden hesabını bilen, geleceği düşünerek alışverişini yapan bir adamla evlilik çok daha güzel olur. Cimri değilse tabii
Bür erkek hesabını biliyor ve geleceği düşünüp hareket ediyorsa cimri de değil, pintidir.
Daha aksine rastlamadım.
Hııı yoksa başka işlerin yoktur tabi hııı.Adileeer...
Bu arada benim internet bi gidiyo bi geliyo benim aklım gibi. Her an kaybolabilirim.?
Evlendiğimizin ilk ayı eşim olacak dangalak ‘karımın yemeği çok güzel, senden bile anne’ deme gafletinde bulundu ve bunu iki aile beraberken söylediİşte bizde de tam tersi, ben pek yemek işini kotaramadığım için kadın bana ve oğluna acıyor muhtemelen
yok mu gerçekten, eşime çok yüklenmeyeyim bari öyleyseHesabını bilen adam var mı ya?
Evlendiğimizin ilk ayı eşim olacak dangalak ‘karımın yemeği çok güzel, senden bile anne’ deme gafletinde bulundu ve bunu iki aile beraberken söyledi
Acısı benden çıkarılıyor...
Yok valla hayırlarını görmedim ne çocuk ne bir yardım falan ben, aksi gibi ailemden de görmüyorum ya neyse.
Ondan bedeviyim işte
Var.Hesabını bilen adam var mı ya?
Başka işleri gecenin bu saatine bırakırsam sabahı buluruz o da pek hayırlı olmaz. Sizin gibi beş dakkada beşiktaş olmuyo bizdeHııı yoksa başka işlerin yoktur tabi hııı.
Başka işleri gecenin bu saatine bırakırsam sabahı buluruz o da pek hayırlı olmaz. Sizin gibi beş dakkada beşiktaş olmuyo bizde
Yemek yapmayı seviyorum, doyurmayı da severim.Aaa gönderme sen de, gezeceğine otursun yapsın :)
Bence yok, filmdelisinde varmış.yok mu gerçekten, eşime çok yüklenmeyeyim bari öyleyse
Yemek yapmayı seviyorum, doyurmayı da severim.
Ne yapayım yani insanlık öldü diye ellerimi mi keseyim
Ay o nasıl bi rahatlıkmış biliyon mu sen nasıl mutluyumBaşka işleri gecenin bu saatine bırakırsam sabahı buluruz o da pek hayırlı olmaz. Sizin gibi beş dakkada beşiktaş olmuyo bizde
Bence yok, filmdelisinde varmış.
benimki evin çoluğun çocuğun rızkını içkiye yatırmış bu akşam. Ben de geldim otlandım napim
Beş dakkada beşiktaş mı?Ay o nasıl bi rahatlıkmış biliyon mu sen nasıl mutluyum
Bilirim kardeş bilirim ahfhaBaşka işleri gecenin bu saatine bırakırsam sabahı buluruz o da pek hayırlı olmaz. Sizin gibi beş dakkada beşiktaş olmuyo bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?