Bugün daha yapmadım daha yeni sıvı alımı oldu 2 saat sonra yapmayı düşünüyorum seyreltmesin diye bakalım ne çıkacakPike çok yakınsın yarın falan görürsün gibi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün daha yapmadım daha yeni sıvı alımı oldu 2 saat sonra yapmayı düşünüyorum seyreltmesin diye bakalım ne çıkacakPike çok yakınsın yarın falan görürsün gibi canım
benim 5.gün tamamen bitmiş oluyorAyy ne güzel ben 9 gün dolmadan ne test ne ilişki leke gelir çünkü bende leke bitmeden hiç bişi yapmam
Bence değerlendir pike aşırı yakın pik bile olabilirMerhaba benimkine bakarmışsınız
İnşallah güzel bir yumurtlama görürsünBugün daha yapmadım daha yeni sıvı alımı oldu 2 saat sonra yapmayı düşünüyorum seyreltmesin diye bakalım ne çıkacak
Oh miss Vallabenim 5.gün tamamen bitmiş oluyor![]()
Umarım bu ay bizim ayımızdırİnşallah güzel bir yumurtlama görürsün![]()
Bir de adam akıllı yumurta büyür de çatlarsa , bu ay ilk kez o kürü deniyorumOh miss Valla
Birşey sorabilirim miyim bir de çatlama günü mü önemli yoksa pik günümüPike çok yakınsın yarın falan görürsün gibi canım
Pik olduğunda yumurtlama oluyor pikten sonra silikleşince çatladı demek oluyor canımBirşey sorabilirim miyim bir de çatlama günü mü önemli yoksa pik günümü
Canım yumurta büyüklüğünü pikten mi anlıyoruz yeniyim de pek bir bilgim yok bu konulardaBir de adam akıllı yumurta büyür de çatlarsa , bu ay ilk kez o kürü deniyorum
Balım yumurta büyüklüğünü test ile anlayamayız ama yumurta yeterli olgunluğuna geldiğinde Lh hormonu yükseldiği için test pik oluyor ordan anlaşılıyor . Çatladığınfa ise silikleşiyorCanım yumurta büyüklüğünü pikten mi anlıyoruz yeniyim de pek bir bilgim yok bu konularda
Hm şimdi anladım çok açıklayıcı anlattın teşekkür ederimmmmBalım yumurta büyüklüğünü test ile anlayamayız ama yumurta yeterli olgunluğuna geldiğinde Lh hormonu yükseldiği için test pik oluyor ordan anlaşılıyor . Çatladığınfa ise silikleşiyorbu ay bunu desteklemek için bal çörek otu tarçın kürü denedim ben
Valla ben faydasını görmüştüm pik olduğu gün doktor randevum vardı çatlamış yumurtan dedi bakalım hayırlısı Allahtan yaBir de adam akıllı yumurta büyür de çatlarsa , bu ay ilk kez o kürü deniyorum
Siz ovulasyon takıbi yapıyor musunuzBalım yumurta büyüklüğünü test ile anlayamayız ama yumurta yeterli olgunluğuna geldiğinde Lh hormonu yükseldiği için test pik oluyor ordan anlaşılıyor . Çatladığınfa ise silikleşiyorbu ay bunu desteklemek için bal çörek otu tarçın kürü denedim ben
devlette sıra yok burda , özele de gidip baktırır mıyım bilmiyorum inan hastaneden yoruldum yani . İnşallah bana da fayda eder de bebişleri konuşuruz artıkValla ben faydasını görmüştüm pik olduğu gün doktor randevum vardı çatlamış yumurtan dedi bakalım hayırlısı Allahtan ya
İnşAllahhh yok kız zaten anlamıyo e bişe göremeyiz çatladıysq dedi geçti tek teselli eden kist olmuştu geçen ay o düşmüş ona sevindimdevlette sıra yok burda , özele de gidip baktırır mıyım bilmiyorum inan hastaneden yoruldum yani . İnşallah bana da fayda eder de bebişleri konuşuruz artık![]()
Ben de yaptım kürü dene derim çok fark ediyoSiz ovulasyon takıbi yapıyor musunuz
Nasıl yapılıyor acabaBen de yaptım kürü dene derim çok fark ediyo