Pik mi bakabilir misiniz

Kist yok bende bildiğim kadarıyla umudum bir var bir yok gibi , her namazda dua ediyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ben de öyle bol bol dua bende de yoktu geçen ay tam pik görmemiştim anladım birileri ters gidiyor meğerse çatlamadan kiste dönmüş

10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yer gün bir tatlı kaşığı yiyorum ben bu şekilde biliyorum
Ben çörek otunu ve tarçın çay kaşığı ile koydum tadı çok rahatsız etti diye Ben sabah akşam aç karnına yedim eşim sabah yedi ve eşim keçiboynuzu özü yedi

Ben de öyle bol bol dua bende de yoktu geçen ay tam pik görmemiştim anladım birileri ters gidiyor meğerse çatlamadan kiste dönmüş
Ben de şubatta çatlama görememiştim , martta zaten adet olamadım Nisan ayında gebelik olmadı şimdi yeniden deniyorum

Ben de şubatta çatlama görememiştim , martta zaten adet olamadım Nisan ayında gebelik olmadı şimdi yeniden deniyorum
Kızlar bunu yeni yaptım siz ne düşünüyorsunuz??

Eklentiler

• IMG_2206.webp
    IMG_2206.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2205.webp
    IMG_2205.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 14
Hadi inşAllahhh güzel haberler gelsin bu ay ben beklemeye başladım zaman da geçmiyo belirtiler de var ama çok erkennn

Canım ama dün ilişki olmadı malesef ama ondan önceki gün oldu bugün geç mi oldu artık
Hayır asla geç olmaz bugünü değerlendir mutlaka, yumurtlamadan bir gün önce ilişki olması da güzel zaten spremler bir kaç gün canlılığını koruyor

Hayır asla geç olmaz bugünü değerlendir mutlaka, yumurtlamadan bir gün önce ilişki olması da güzel zaten spremler bir kaç gün canlılığını koruyor
Tamam yardımcı olduğun için teşekkür ederimmmm hamile kaldığımda buraya yazarım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz 😂☺️❤️

Back
X