- 2 Mayıs 2025
- 600
- 259
- 18
- 27
Nasıl yapılıyor acaba
10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yer gün bir tatlı kaşığı yiyorum ben bu şekilde biliyorumNasıl yapılıyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapılıyor acaba
10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yer gün bir tatlı kaşığı yiyorum ben bu şekilde biliyorumNasıl yapılıyor acaba
Kist yok bende bildiğim kadarıyla umudum bir var bir yok gibi , her namazda dua ediyorumİnşAllahhh yok kız zaten anlamıyo e bişe göremeyiz çatladıysq dedi geçti tek teselli eden kist olmuştu geçen ay o düşmüş ona sevindim
Ben de öyle bol bol dua bende de yoktu geçen ay tam pik görmemiştim anladım birileri ters gidiyor meğerse çatlamadan kiste dönmüşKist yok bende bildiğim kadarıyla umudum bir var bir yok gibi , her namazda dua ediyorum![]()
Ben çörek otunu ve tarçın çay kaşığı ile koydum tadı çok rahatsız etti diye Ben sabah akşam aç karnına yedim eşim sabah yedi ve eşim keçiboynuzu özü yedi10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal yer gün bir tatlı kaşığı yiyorum ben bu şekilde biliyorum
Ben de şubatta çatlama görememiştim , martta zaten adet olamadım Nisan ayında gebelik olmadı şimdi yeniden deniyorumBen de öyle bol bol dua bende de yoktu geçen ay tam pik görmemiştim anladım birileri ters gidiyor meğerse çatlamadan kiste dönmüş
Kızlar bunu yeni yaptım siz ne düşünüyorsunuz??Ben de şubatta çatlama görememiştim , martta zaten adet olamadım Nisan ayında gebelik olmadı şimdi yeniden deniyorum
Bence dün pik yani en yüksek olduğu zaman bugün yavaştan çatlamaya başlamışKızlar bunu yeni yaptım siz ne düşünüyorsunuz??
Hadi inşAllahhh güzel haberler gelsin bu ay ben beklemeye başladım zaman da geçmiyo belirtiler de var ama çok erkennnBen de şubatta çatlama görememiştim , martta zaten adet olamadım Nisan ayında gebelik olmadı şimdi yeniden deniyorum
Önce haberi senden alıcazHadi inşAllahhh güzel haberler gelsin bu ay ben beklemeye başladım zaman da geçmiyo belirtiler de var ama çok erkennn
Amh bakıldı mı kaç acaba? Bende de hafif pkos var, ovülasyon testlerimde hiç tamamen pik göremedim.İnşallah ya pcos çok hafif zaten
Canım ama dün ilişki olmadı malesef ama ondan önceki gün oldu bugün geç mi oldu artıkBence dün pik yani en yüksek olduğu zaman bugün yavaştan çatlamaya başlamış
Hayır asla geç olmaz bugünü değerlendir mutlaka, yumurtlamadan bir gün önce ilişki olması da güzel zaten spremler bir kaç gün canlılığını koruyorCanım ama dün ilişki olmadı malesef ama ondan önceki gün oldu bugün geç mi oldu artık
Sizin amh kaçtı ?Amh bakıldı mı kaç acaba? Bende de hafif pkos var, ovülasyon testlerimde hiç tamamen pik göremedim.
7,49Sizin amh kaçtı ?
Tamam yardımcı olduğun için teşekkür ederimmmm hamile kaldığımda buraya yazarım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruzHayır asla geç olmaz bugünü değerlendir mutlaka, yumurtlamadan bir gün önce ilişki olması da güzel zaten spremler bir kaç gün canlılığını koruyor
Anladım canım , inositol takviyesi kullanmanı öneririm . Yumurtlamaya çok büyük faydası var
Ayyy AminTamam yardımcı olduğun için teşekkür ederimmmm hamile kaldığımda buraya yazarım inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz![]()
2025in başından beri kullanıyorum adetim düzene girmişti epey. 30 güne düşmüştü döngüm. Bat bugündü normalde beklemedeyim bakalım inşallah tutmuştur bu seferAnladım canım , inositol takviyesi kullanmanı öneririm . Yumurtlamaya çok büyük faydası var
Ay öyle mi2025in başından beri kullanıyorum adetim düzene girmişti epey. 30 güne düşmüştü döngüm. Bat bugündü normalde beklemedeyim bakalım inşallah tutmuştur bu sefer