- 6 Mart 2015
- 505
- 424
- 73
- Konu Sahibi musmutlumus
-
Hg o zaman =) sıkılaşalım hepimiz tabi=)bende kkatilayim araniza elimden geldigi kaar ins cunku yeni dogum yaptim yani bebisim 2'5 aylik kilom 72.5 boy 1.68 dogum oncesi kiloma dondum ama jole gibiyim sikilaamam laxim size olculeri sonra yapa lazm
tatlm katilmak isterm ama dayanamiorm cok acio bacaklarm felan :) bide pilates topum fln yok kendi cabalarmla braz yapmaya gayret ediorm ama bilmiorm ki yaaaSen katılmıyor musun bize=)
sen bilirsin tabi ama ugra aramıza =)tatlm katilmak isterm ama dayanamiorm cok acio bacaklarm felan :) bide pilates topum fln yok kendi cabalarmla braz yapmaya gayret ediorm ama bilmiorm ki yaaa
sayende bizde sevklendik şimdi=)Ben de varim zaten 3 aydir yapiyordum baya faydasini da gordum fakat son 20-25 gundur birakmistim.pilates devri yeniden baslasinnnnnn!!! Birde bebegim 3 aylikken basladim sezeryanli olmama ragmen kendimi cok iyi hissettirdi. 5 kilo verdim ve de 2-3 cm incelme oldu gercekten. Boy: 1.75
Kilo: 71
Bel : 77
Bacak: 61
Kalca : 105 (5 cm inceldi) skinny jeans saolsun
Çok güzel yazmışsın tatlım=)Tamamdirr♥ pilatesle zayiflama ve gun boyu gülümseme zamanii
Hoşgeldin TatlımGunaydin kzlar bende sizinleyim
Gunaydin ...
Ben bugun start veriyorum
Kizlar , ocean canim Olculerimi yarin bildireyim canim Olurmu..
Biz iş yerinde takip edemiyoruz 1 saatlik videolara talim=)45 dk ilkgun yapilmistir efenim ebruynan.. Saat tam 10 de tvem de basliyor ..
HoşbuldukHoşgeldin iyi ki geldin
Bende sen gibi sayılırım . Ebruyu sevmiyorum ama pilatesi seviyorum ben=)
Etkili videolar olduğu için burası motivasyonu sağlar diye bu başlığa karar kıldık=)
Maşallah peki bacaklara basenlere etkisi nasıl?Ben başladım bi kaç gün devam ettim her videosuna ama konuşması bıktırıyo insanı kulaklarımı tıkarım artık.Ben de varim zaten 3 aydir yapiyordum baya faydasini da gordum fakat son 20-25 gundur birakmistim.pilates devri yeniden baslasinnnnnn!!! Birde bebegim 3 aylikken basladim sezeryanli olmama ragmen kendimi cok iyi hissettirdi. 5 kilo verdim ve de 2-3 cm incelme oldu gercekten. Boy: 1.75
Kilo: 71
Bel : 77
Bacak: 61
Kalca : 105 (5 cm inceldi) skinny jeans saolsun
Kilo:
Boy:
Göğüs ölçüsü:
Bel ölçüsü:
Kalça ölçüsü:
Basen ölçüsü:
Bacak ölçüsü:
Maşallah peki bacaklara basenlere etkisi nasıl?Ben başladım bi kaç gün devam ettim her videosuna ama konuşması bıktırıyo insanı kulaklarımı tıkarım artık.
HoşbuldukÇok iyi yapmışsınız bende bunu arıyodum.Ebru zaman kaybediyo konuşmaktan ondan zaten alışamadım.Fitness yaptım defalarca ama inceleceği yerde kalınlaştım.Ondan pilatese yöneldim artık bacaklarımı inceltemiyorum.Motivasyon için çok faydası olacak bende bugün yarın başlayım derken kalıyo sonra.İyi olur bizim içinde.
Ölçülere gelince
Kilo:66.6 Boy:1.56
Kalça:103
Basen:103
Bacak:63
Diğer ölçülerime gerek yok üst bedenim ince.
Bende aranıza katılmak istiyoruummm :) bi süre önce yapmıştım farletmişti ama zayıflayınca yine bıraktım ve bıraktığım gibi de geri aldım kiloları.Çalışıyorum gündüzleri akşam gelince de yapıcam inşallah.sizinle birlikte yapınca daha geyrete gelirim inşallah.Cümlemize kolay gelsin :)
Merhaba bende katılmak istiyorum. En azından yaza kadar inceliriz. Ancak bu ölçüleri tam olarak nasıl alacagız? Birde bende tartı yok, kilomu bilmiyorum tam sorun olur mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?