arkadaşlar yazmadan geçemeyeceğim, pilates basit gibi görünse de zorlayan bir spordur... ama öğrenip yapılırsa mükemmel sonuçlar alırsınız.ben bu kadar kısa sürede etkisini hissettrien bi spor görmedim henüz,tavsie ederimm
Skolyozum var benim, doktorum önerdi bende platese başlıyacağım fakat evde tek yapamam skolyozdan dolayı ters hareketler durumu kötüye götürebilir. Salon arıyorum bakalım başlarsam eğer bende düşüncelerimi paylaşırım. Kilo problemim yok ama sıkılaşmaya ihtiyacım var en önemlisi omurgamdaki eğrilik düzelebilirmiş düzenli yaparsam
Merhabalar bende uzun zamandır pilates yapıyorumm ve yardımcı olmak isterim, ayrıca sizin de bana yardımcı olmanızı isterim üşeniyoruuum belki belirli saatlerde aynı anda fln yaparsak destek oluruz ister istemez yapmak zorunda kalırız yaptıktan sonra bir mutluluk geliyor zaten :) oh be diyor insan huzurla... :) hatta bölüm açmıştım diyet günlüklerinde fit olmakla ilgili:) benim boyum 1,77 65cm lik top mesela bana küçük geldi 76 almalıymışım sende kendi boyuna göre ayarla bencee..Ben de Ebru Şallı'nın videoları ile evde yapmayı düşünüyorum. Pilates topu da alıcam ama hangi boyutta almam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Aynen o dediğinden istiyorum benndeee :))) fit olmak yani diyet günlükleri'nde bir bölüm açtım ordan beraber konuşup yardımlaşıp azimle yapalım ne dersin bende bırakmıştım başlarım senin sayendee :)Kizlar salona yazildim haftada 1 gun evde de 3 gun yapiyorum. Haftada 4 gun pilates yapmak gobek yaglarini kasa cevirmek icin yeterli mi gobegimde hic yag kalmasin istiyorum 56 kiloyum boyum 1.61. kilo vermek istemiyorum gogus ve popo kucucuk kaliyor cunku. Ne dersiniz sizce yeterli mi?
Aynen o dediğinden istiyorum benndeee :))) fit olmak yani diyet günlükleri'nde bir bölüm açtım ordan beraber konuşup yardımlaşıp azimle yapalım ne dersin bende bırakmıştım başlarım senin sayendee :)
Aaa olur olur cok iyi olur ben kardesimi zorluyorum simdi o da yapiyo baya gobek yaptik kilolu degiliz ama oturmaktan bi gobek var anlatamam huzursuz oluyorum. Bide benim sinav stresim oldugu icin arada yapamiyorum ama strese de iyi geliyo pilates bu beni de tetikler hem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?