Pilav Diyeti...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Askperest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Askperest

Ziyaretçi
Konu acilmismiydi bilmiyorum ama sansimi denemek istiyorum...

Merhaba arkadaslar, kilo problemim yüzünden diyetisyene gittim...

Diyetisyenim cok bilgili ve iyi biri, beni uzun uzun dinledikten sonra bana pilav diyetini yapmami söyledi, bunu 3 gün yapacakmisim, fazlasina dayanabiliyorsam eger 1 hafta...

Bende elma diyetini uyguluyorum suan...

Elmaya ara verip pilava cevirecegim..

Günlük yapmaniz gereken seyler:

250 gram pilav
3 litre su
sebze&meyve

Pilav 250 gramm olacak suda haslanack, yagsiz olacak tuz cok az...
Pilav suyu cekince iki kati oluyor haliyle, yarim kilo kadar pilav yani, bu günlük istersen bir oturusa isterseniz 5e bölebilirsiniz...

5 avuc dolusu meyve veya sebze, 1 elma bir avuc mesela, yada 10-20 üzümde bir avuc (büyüklügüne bagli....

Neyse sorulariniz olunca yazabilirsiniz, ben yarin baslayacagim dedigim gibi...

Size yazarim...

Yüreginiz sevgiyle kalsin

Askperest
(SibeL)

bu pirinç lapası diyeti değilmi..ödem atmak için falan yapıyoruz..şakkıdı

topiğin hayırlı olsun..evet lapa diyeti bu ..duymuştumm..ve hatta haftanın perşembe ve cuma günleri yapardım önceden..

2 günlük pirinç lapası diyetinin tıpkısının aynısı bu :1rolleyes: diyetisyenin de önerdiğine göre gerçekten etkili demekki.canım rica etsem diyetisyenine sorar mısın 1 hafta uygulansa ortalama ne kadar kilo kaybı sağlar? çünkü özellikle kepekli pirinç ile yapılınca inanılmaz tokluk sağlıyor. ben günde 3 çay bardağı yiyorum suda haşlama hiç toz yok baharat kullanılıyo aralarda meyva yada çiğ sebze..regl öncesi uyguluyorum,çok iyi geliyo..

topiğin hayırlı olsun..evet lapa diyeti bu ..duymuştumm..ve hatta haftanın perşembe ve cuma günleri yapardım önceden..

Canim türkcem iyi degil ya, bende pilav diye arastirdim birsey bulamayinca actim. Sagol silacigim... Öpüyorum

2 günlük pirinç lapası diyetinin tıpkısının aynısı bu :1rolleyes: diyetisyenin de önerdiğine göre gerçekten etkili demekki.canım rica etsem diyetisyenine sorar mısın 1 hafta uygulansa ortalama ne kadar kilo kaybı sağlar? çünkü özellikle kepekli pirinç ile yapılınca inanılmaz tokluk sağlıyor. ben günde 3 çay bardağı yiyorum suda haşlama hiç toz yok baharat kullanılıyo aralarda meyva yada çiğ sebze..regl öncesi uyguluyorum,çok iyi geliyo..

Merhaba tatlim... Diyetisyenim üc gün kullanirsan kesin garanti veriyorum üc kilo gider dedi.. Eger azimliysen devam et, bir hafta dene dedi.. Ben yinede yarin arar sorarim...

Canim türkcem iyi degil ya, bende pilav diye arastirdim birsey bulamayinca actim. Sagol silacigim... Öpüyorum

Merhaba tatlim... Diyetisyenim üc gün kullanirsan kesin garanti veriyorum üc kilo gider dedi.. Eger azimliysen devam et, bir hafta dene dedi.. Ben yinede yarin arar sorarim...

teşekkür ederim cnm..

merhaba... bu lapa diyetini nasıl yaptığını sorabilir miyim? yani şişkinliklere falan iyi geliyorsa gerçekten harika olur. eğer uygulayabileceğim bir şeyse gerçekten çok işime yarardı. mesela şu an bile davul gibi gergin bir halde dolanmaya başladım da :kedi:

Lapa diyeti bu aslında . . Ödem attırıyor kg vermek ile alakası yok vücudda toplanan fazla su yu atıyorsun . . Kesinlikle tuz alınmıyor bu diyet de ve süt ürünü kullanmıyorsun bu diyet de yapan arkadaşlarım da kg aldırmıştı yoğurt tüketin ce. .

Pilavla zayıflanabiliyor mu?ben zayıflamak için pilav yemiyorum da.

ilginc ve bir o kadar saglıksız

vucudu yapı tası protein ve hormonlar icin lazım olan yaglardan eksik bırakıyorsunuz

Back
X