- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
Bu konu vesilesiyle profil foton dikkatimi çekti.Tabi ki , bol bol yaptım
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim , kendim için yaptımBu konu vesilesiyle profil foton dikkatimi çekti.Süper azim göstermişsin, harika olmuşsun. Tebrikler.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık Nanacım, canım çekti valla
Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim ablamOfff offff bayılırım helede böyle susuz özlenmiş olanına ..
Ellerine saglık balım
Pilav üstü kuruya bayilirimmm,
Ellerine sağlık nanam ,nettin bacım,hepimizin en bu sevdiğini yapmışın
Canım çok teşekkür ederimEline sağlık nana çok güzel görünüyor. Tadı damağımda hissettim valla ya bayılırım
HuhhuVaayyy beklediğimize degdi 10 numaraaaaa
Canım benim çok teşekkür ederimEllerine sağlık nanam su anda favorimsin , sadece ben kuru fasulyeyi sulu seviyorum ekmeğe banıp banıp yemesiniyarışmada başarılar tatlim
Kepekli ekmek bansak olmaz mı?Huhhuçok teşekkür ederim canım
Canım benim çok teşekkür ederim
Ekmeği suyuna banmak çok sakıncalı sonra kilocuklar kilocuklar
Depnazim aslında tavuk etinin zayiflamada ne kadar etken olduğu biliyor musun? Ama gel gör ki kavurması da bir o kadar kilo aldırıyor, ne demek istediğimi anlatabildim umarımKepekli ekmek bansak olmaz mı?
Anlamış gibi yapayımDepnazim aslında tavuk etinin zayiflamada ne kadar etken olduğu biliyor musun? Ama gel gör ki kavurması da bir o kadar kilo aldırıyor, ne demek istediğimi anlatabildim umarım
Kepek ekmeği zayıflatır aslında ama çok yenilince zararlıdır derler,onun gibi bir şey herhaldeOldu o zaman
Hayır canım, şöyle ki mesela fırında yağsız ızgara tavuğun kalorisi az iken yağda kızarmış tavuğun kalorisi bir o kadar yüksek. Yani etin nasıl kullanıldığı önemli.Kepek ekmeği zayıflatır aslında ama çok yenilince zararlıdır derler,onun gibi bir şey herhalde,anladım mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?