Et Yemekleri Pilav Üstü Etli Kuru Fasulye - Öncü Biber Salçası Sponsorluğunda

Ellerine sağlık Nanacım, canım çekti valla
Yarışmada başarılar dilerim

Şu merdaneli bacı kazayla geldi, cevaplsa butonuna basarken

Offf offff bayılırım helede böyle susuz özlenmiş olanına ..

Ellerine saglık balım

Pilav üstü kuruya bayilirimmm,
Ellerine sağlık nanam ,nettin bacım,hepimizin en bu sevdiğini yapmışın

Eline sağlık nana çok güzel görünüyor. Tadı damağımda hissettim valla ya bayılırım

Ellerine sağlık nanam su anda favorimsin , sadece ben kuru fasulyeyi sulu seviyorum ekmeğe banıp banıp yemesini yarışmada başarılar tatlim

Offf offff bayılırım helede böyle susuz özlenmiş olanına ..

Ellerine saglık balım
Teşekkür ederim ablam

Pilav üstü kuruya bayilirimmm,
Ellerine sağlık nanam ,nettin bacım,hepimizin en bu sevdiğini yapmışın

Kız benim yemek sonlarda olmazsa gel buraya yaz
Çok teşekkür ederim canım

Eline sağlık nana çok güzel görünüyor. Tadı damağımda hissettim valla ya bayılırım
Canım çok teşekkür ederim

Vaayyy beklediğimize degdi 10 numaraaaaa
Huhhu çok teşekkür ederim canım

Ellerine sağlık nanam su anda favorimsin , sadece ben kuru fasulyeyi sulu seviyorum ekmeğe banıp banıp yemesini yarışmada başarılar tatlim
Canım benim çok teşekkür ederim
Ekmeği suyuna banmak çok sakıncalı sonra kilocuklar kilocuklar

Kepek ekmeği zayıflatır aslında ama çok yenilince zararlıdır derler,onun gibi bir şey herhalde,anladım mı acep
Hayır canım, şöyle ki mesela fırında yağsız ızgara tavuğun kalorisi az iken yağda kızarmış tavuğun kalorisi bir o kadar yüksek. Yani etin nasıl kullanıldığı önemli.
Kepekli ekmeği kizarirsan gi düşer ama çorbaya bandirip yersen kalorisi artar besin değeri yok olur. Yani ekmeği nasıl kullandığın önemli , kepekli ekmeği bile zararlı yapabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…