- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Olsun kendisi yiyecekhiçte utanmıyorum kızına tükürtmüş
Kakao'cum hala sorun var mı?soocute canım seninde ellerine sağlık ama ben senin konuna giremiyorum..tıklıyorum bu çıkıyor..
(The URL you requested has been blocked
The page you have requested has been blocked, because the URL is banned.
URL = www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kiymali-sebzeli-banyolu-midye-borek-buzluk-boregi-nimet-yufka-sporsorlugunda.862766/unread
Override) anlamıyorum sanada başarılarrrr..
Nereye geliyorsun börek sunuma zor yetişmiş zatenellerine saglik canim ,
acliktan tazmanya canavarina baglamak uzereyken reva mi bu simdi banaaa
bende gelem mi
bir bakayım canımm..Kakao'cum hala sorun var mı?
Becerikli Dombik'im
@EnHarbiKiz utansınDombik'im şahane böreğiyle gelmiş Ellerine sağlık canım Yarışmada bol şans diliyorum
Sağolasın kakaomPek leziz,, pek lezizzzzBaşarılarr cancağızımm..
Yaaa çok lezizdi tadı deneyin mutlakaallahımmm allahımmmm tam tombik börek olmuş .karnımda nasıl aç şu anda :) başarılar dilerim
Evet bırakmış diyo bişey dersin diye onuda size bıraktıminsaf etmiş eşin 2 dilim bırakmış yine şükret canımellerine sağlık çok güzel görünüyor
Gel gel ikinci tepsi fırına girmek üzereellerine saglik canim ,
acliktan tazmanya canavarina baglamak uzereyken reva mi bu simdi banaaa
bende gelem mi
Teşekkür ederimLezzetli görünüyor:) Ellerinize sağlık başarılar dilerim.
nevrestem bilemedim hala çıkıyor açılmıyor ama beliki sadece bende oluyordur bilemedim yani diğer arkadaşlar yorum yaptıklarına göre demekki açılıyor ..Kakao'cum hala sorun var mı?
Bende de açılıyornevrestem bilemedim hala çıkıyor açılmıyor ama beliki sadece bende oluyordur bilemedim yani diğer arkadaşlar yorum yaptıklarına göre demekki açılıyor ..
Anladım canımnevrestem bilemedim hala çıkıyor açılmıyor ama beliki sadece bende oluyordur bilemedim yani diğer arkadaşlar yorum yaptıklarına göre demekki açılıyor ..
Nereye geliyorsun börek sunuma zor yetişmiş zaten
İzlemeye aldım seni gizli gorevdeyim kaynanan tuttu beni bulduğun yerde patlat ensesini dedisen niye her topikte yolumu kesiyon ?
eskiyamisin kiz sen
Sadece sende oluyorsa vardır bu işte bir iş bencenevrestem bilemedim hala çıkıyor açılmıyor ama beliki sadece bende oluyordur bilemedim yani diğer arkadaşlar yorum yaptıklarına göre demekki açılıyor ..
Teşekkür ederim aeben denemeni tavsiye ederimİlk kez gördüğüm bir tarif .
Eline saglık dombik ..
Aynen yağuşuklu adraÇok gördüğüm ama bir türlü denemediğim bir börek.Resmi görünce çok canım istedi yahu.Böyle üstü kıtır kıtır altı yumuşak yumuşak. Çok güzel görünüyor.En kısa sürede deneyeceğim.Eline sağlık Dombik.Başarılar dilerim canım.
Teşekkür ederimBaklava yufkasıyla bunun tatlısı yapılır bızde
Boregıde cok guzel gorunuyor
Ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum
Kızlar baklava yufkasını ve peyniri kullanıp peynirli bir tatlı olurmu bu şekille ? Gece gece damagıma bu tad geldi . Varmıydı böyle bir tatlı ?Teşekkür ederim aeben denemeni tavsiye ederim
Aynen yağuşuklu adraüstü kıtır kıtırdı sostan ötürü altıda yumuşacık iç harcı da tam kıvamındaydı teşekkür ederim canım
Teşekkür ederimtatlısıda güzeldir eminim
Kızlar baklava yufkasını ve peyniri kullanıp peynirli bir tatlı olurmu bu şekille ? Gece gece damagıma bu tad geldi . Varmıydı böyle bir tatlı ?
İzlemeye aldım seni gizli gorevdeyim kaynanan tuttu beni bulduğun yerde patlat ensesini dedi
Kim olduğunu demem parasını peşin aldımkv yapmaz o sey
kesinrabia01 tutmustur seni,
kara listeye almisti beni zati
ben masumum canim, inanma sen kismeciklere (masum smiley) :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?