hepsine bakmış ama yok. resmen hayal kırıklığıPili bittiğinden emin misiniz ? Bazen pili bitmesin diye kurma düğmesini çekiyorlar veya orada minik şeffaf bir plastik parça oluyor.
valla ben swatch marka bi saat almıştım
aldığımda çalışıyordu vitrinde 3 sene oldu hatta geçti hala çalışıyor aynı pil ile
sizinki vitrinde kaç senedir duruyordu acaba diye düşündüm
bence çalışır vaziyette koyuyolardır vitrine
Mağazadaki saatlerin pimini çekmezler, sürekli çalışır. Saatçi uzun süre çalışmayan saatin iyi olmadığını söylemişti. O yüzden 10₺ lik pili bu kadar dert etmeyin.benim dert ettiğim nokta nişan saatini hediye ediyorsunuz ve bili bitmiş oluyor. insan artık ne düşüneceğini bilemiyor acaba saat sahte mi 2. el mi .birsürü şey olabilir diye kurdum
sanırım bu cevap gerçekten içimi rahatlattı .. teşekkür ederim :))Mağazadaki saatlerin pimini çekmezler, sürekli çalışır. Saatçi uzun süre çalışmayan saatin iyi olmadığını söylemişti. O yüzden 10₺ lik pili bu kadar dert etmeyin.
benim dert ettiğim nokta nişan saatini hediye ediyorsunuz ve bili bitmiş oluyor. insan artık ne düşüneceğini bilemiyor acaba saat sahte mi 2. el mi .birsürü şey olabilir diye kurdum
pili mi bitti bozuk mu sahte mi tam belli değil sonuçta. ayrıca yeni alınan bi saatin hemen pilinin bitmesi çok garip. benim iyi niyetimi kullanıp yıllardır vitrinde beklemiş saati vermişler besbelliBozuk falan degilse pili bitti diye saat mi degistirilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?