pili bitmiş saat satmışlar

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
slm arkadaşlar 29 temmuzda nişanlıma hediye bi saat aldık ve nakit bin tl idi. nişanlımda sadece özel günlerde takma kararı aldığından ilk bu akşam bir bakmış ki saat çalışmıyor. ve üzerinde aldığım vakitten 10 dakika sonrasını gösteriyor. ilk aldığımdada fotosunu çektiğim için bunu biliyorum. ve satıcı vitrindekini kutuya koyup vermişti. öyle dolandırıcı yerlerden değildi. fakat sonuç olarak pili bitmiş şeyi verdiler. ya daha önce kullanıldıysa bu saat? öyle olmasa bile 5 dakikda pili bitmiş . ne yapmam gerek?? yarın dükkanlarını arayacagım ama gönlümüz o saatten geçti.ya sadece getirin pilini değiştiririz derse. ne olacak şimdi :( vitrinlere bu saatleri çalışır vaziyette mi koyuyorlar?

Pili bittiğinden emin misiniz ? Bazen pili bitmesin diye kurma düğmesini çekiyorlar veya orada minik şeffaf bir plastik parça oluyor.

valla ben swatch marka bi saat almıştım
aldığımda çalışıyordu vitrinde 3 sene oldu hatta geçti hala çalışıyor aynı pil ile

sizinki vitrinde kaç senedir duruyordu acaba diye düşündüm
bence çalışır vaziyette koyuyolardır vitrine

valla ben swatch marka bi saat almıştım
aldığımda çalışıyordu vitrinde 3 sene oldu hatta geçti hala çalışıyor aynı pil ile

sizinki vitrinde kaç senedir duruyordu acaba diye düşündüm
bence çalışır vaziyette koyuyolardır vitrine

şimdi düşündüm benimde saatim çook uzun süredir pil değişimine ihtiyaç duymadı :(

Henüz açılmamış kutuda bir saat talep edin.

Vitrinde ve depoda pil bitebiliyor. Aynı biçimde bizde saat aldık benm saatimin pili bitmiş alalı daha 2 ay olmuştu nişanımda takmışlardı. Ve çok ünlü bi saatçiden aldık. Her yerde var yani saatçi. Neyse garantsiyle götürdüm pilini değştirp 2 gün sonra verdiler geri. Biz alalı daha 2 ay olmadı dedim adam depoda ve mağazada pili bitebiliyor normal bi durum demişti. (Biz siparişle depodan getirttik çnkü)

Pil cok mu pahali? Sorun edeceginize alsaniz?

Adam ne bilsin pil ne zaman bitecek? Belki ilk kez çalıştığı bir pil markasi...

Magazada bekleme suresi, pil kalitesi cok ongorulur gelmedi bana.

Ilk alinan saatin pili en az 2 yilda bitermis...normal degisim piller 1 ile 2 yil arasi omru var...esime aldigim ilk Kol saati 1 yilini doldurmadan pili bitti bozuldu sandik garantisiyle gittigimizde esim sadece ozel gunlerde kullaniyordu 1 yili dolma dan bitiyordu en son saatci normal olmadigini pil omurlerini anlayincaya kadar...benim saatin pili 3 yil sonra bitmisti

benim dert ettiğim nokta nişan saatini hediye ediyorsunuz ve bili bitmiş oluyor. insan artık ne düşüneceğini bilemiyor acaba saat sahte mi 2. el mi .birsürü şey olabilir diye kurdum

benim dert ettiğim nokta nişan saatini hediye ediyorsunuz ve bili bitmiş oluyor. insan artık ne düşüneceğini bilemiyor acaba saat sahte mi 2. el mi .birsürü şey olabilir diye kurdum
Mağazadaki saatlerin pimini çekmezler, sürekli çalışır. Saatçi uzun süre çalışmayan saatin iyi olmadığını söylemişti. O yüzden 10₺ lik pili bu kadar dert etmeyin.

Dert etmenizi gerektirecek bir durum yok. 1000 liralık saat sahte olsa ne olur ki. Sonuçta beğenip aldığınıza göre çok kalitesiz olamaz, sıkıntı yapmayın. Üstelik saat pili benim bildiğim kadarıyla sabittir, sahte saatlerin pili daha çabuk mu bitiyor? Neredeyse birebir kalite 1600 liralık armani saatlerin sahtelerini 50 dolara getiriyorlar.

Ha şu konuda haklısınız hediye ettiğiniz için alan kişide sorun çıkarması can sıkıcı. Benimde canımı sıkardı.

Bozuk falan degilse pili bitti diye saat mi degistirilir ya
pili mi bitti bozuk mu sahte mi tam belli değil sonuçta. ayrıca yeni alınan bi saatin hemen pilinin bitmesi çok garip. benim iyi niyetimi kullanıp yıllardır vitrinde beklemiş saati vermişler besbelli

Canım ben de yeni bir saat aldım dediğin gibi güzel bir yerden. Eve geldim birkaç gün sonra taktım, çalışmıyor. Yakındaki başka bir saatçiye gidip pilini değiştirdim çalıştı. Yani uzun süre vitrinde durduysa kendi kendine pili bitmiş olabilir. Sanmıyorum kullanılmış olduğunu.

Back
X