sabahları aşırı yorgun uyanıyorum dikkat eksikliğim var bu ara kilo vermem de zorlaştı kan değerlerimde yada hormonlarda sıkıntı olabılır mı?boyle bı durumla karşılaşan var mı benım için buyuk dert
burnumda egrılık yokta bende demır eksıklıgınden süphelenıyorum doktor ılac verdımı pekı nasıl ıyı gelıyomu?Olabilir elbette.
Ayrıntılı bir kan tahlili yaptırın.
Ramazan'dan sonra kendimi 1 ay toplayamadım, uyanamadım, iş yapamadım, aşırı takıntılı ve depresif oldum, meğer demir kalmamış vücutta.
Sabah yorgunluluğunun sebebi düzgün nefes alamamak da olabilir.
Burun eğriliği ciddi anlamda hayat kalitesini düşürüyor.
yok cok kılo vermedım daha once hep 48 kılo falandım bu ara 52 oldum eskıden ıkı gun yemek yemesem kılo veren ben sımdı veremıyorum demır eksıklıgı buna seep olabılıyormusdemir eksikliği
biotin eksikliği
tuz eksikliği (gerektiğinden az tüketiyorsan inanılmaz yorgunluk ve dikkat eksikliği yapar)
bu yazdıklarına sebep olabilir
kilo verme olayı bunlardan bağımsız da olabilir
daha önce çok kilo verdiysen bu dönem vücut kendini korumaya almış olabilir mesela
aynen oyle kpss ye calısıyorum bu yorgunlukla ders falan calısamamSağlık kontrolünden geçiniz. Vitamin değerleri,B12 kan baktırın. Güzel bir testten geçmek iyi olacak.
aşırı yorgunluk, demir veya kalsiyum eksikliğinden kaynaklı olabilir.. bir de stres, moral bozuklugu filan varsa o da sebeptir.. en iyisi tahlil yaptırmak..sabahları aşırı yorgun uyanıyorum dikkat eksikliğim var bu ara kilo vermem de zorlaştı kan değerlerimde yada hormonlarda sıkıntı olabılır mı?boyle bı durumla karşılaşan var mı benım için buyuk dert
teşekkür ederım bi eksikliğim var ama ne ben de tam cozemedım doktora gıdıcem bakalım..aşırı yorgunluk, demir veya kalsiyum eksikliğinden kaynaklı olabilir.. bir de stres, moral bozuklugu filan varsa o da sebeptir.. en iyisi tahlil yaptırmak..
kilo vermem derken de, aynı diyeti uzun suredir uyguladıgında etkisiz olabiliyor bi süreden sonra..
Allah kolaylık versin
ben de aynı vaziyetteydim, hatta tır geçmiş gibi hissediyordum iki adım atsam.. ilk kontrolde demir ve cinko eksik cıktı, ilac kullandım, Allah'a sukur duzeldi.. sonra yineledi, bu kez de kalsiyum dedi doktor.. yani cok degisiyor kan degerleri, sık kontrol lazımteşekkür ederım bi eksikliğim var ama ne ben de tam cozemedım doktora gıdıcem bakalım..
düzeliyosa cok ıyı ya valla o kadar yorgunumki gecmez gıbıme gelıyoben de aynı vaziyetteydim, hatta tır geçmiş gibi hissediyordum iki adım atsam.. ilk kontrolde demir ve cinko eksik cıktı, ilac kullandım, Allah'a sukur duzeldi.. sonra yineledi, bu kez de kalsiyum dedi doktor.. yani cok degisiyor kan degerleri, sık kontrol lazım
yok yok ilaçları duzenli al, kısa surede duzene giriyo Allah'ın izniyle.. ama ihmal etme hemen git.. bi de beslenme duzenine dikkat et.. artı no stresdüzeliyosa cok ıyı ya valla o kadar yorgunumki gecmez gıbıme gelıyo
tamam hemen gideyım bu hafta bu arada dahılıyeye gidiyoruz degıl mı?yok yok ilaçları duzenli al, kısa surede duzene giriyo Allah'ın izniyle.. ama ihmal etme hemen git.. bi de beslenme duzenine dikkat et.. artı no stres
Henüz anlayamadım ya.burnumda egrılık yokta bende demır eksıklıgınden süphelenıyorum doktor ılac verdımı pekı nasıl ıyı gelıyomu?
hematoloji, direkt kan ile ilgilenir. dahiliyede sanırımtamam hemen gideyım bu hafta bu arada dahılıyeye gidiyoruz degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?