pinti adam

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
kızlar selam
bu konuyu arkadaşım için açıyorum, kendisi üye değil ama sizlerden fikir almak istiyor.

Erkek arkadaşıyla 8 aydır birikte ortak iş çevremizde tanıştılar. Başlarda adam gittiklerinde bir yere hesabı hep kendi ödüyormuş bırakmıyormuş. 2. ayın sonuna doğru arkadaşım rahatszı olmaya başlamış oda ödemeyi teklif etmiş. çocuk başta hık mık desede şimdi hiç ses etmiyormuş. arkadaşım diyorki çogunlukla ben ödüyorum sanki diyor. ilk aylarda kız forma aldı ona küçük süprizler falan, çocuk bunun doğum günüsünü es geçti kuru kuru kutlama mesajı attı sadece. o gün ablasının düğünü vardı diye. halbuki bence 1 2 gün önceden kutlayabilirlerdi veya sonra birde arkadaşım gitti çeyrek altın taktı erkek arkadaşının ablasına. çocuk bunlara geldiğinde elinde papatya, kızı tanıştırmaya götürüken açık açık ağızyla orkide istedi. Aralarında söz falan yok bu arada aileler bile tanışmadı. İlk gittiği yere hep orkide götürürmüş, kızda demişki bize gelirken papatya vardı elinde demiş, çocuk çiçekçim öyle tavsiye etti istemeye giderken ne götürüceksin şimdi orkide götürürsen demiş.

Şimdi size soruyorum, benmi fesatım yoksa bu adam pinti mi kız ondan bir iğne bile görnedi öyle bir talebi yok zaten ama karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum ablamın düğünü diye geçiştirdi kızı. Arkadaşımı da olumsuz düşüncelerimle etkilemek istemiyorum. siz ne diyorsunuz?

Başka kimlerle tanışmış ki her yere orkide götürüyo. Arkadaşın da kendi kaşınmış hesap konusunda.

Ben altına takıldım. Ortada resmiyet yok altın takmış. Bu yanlış olmuş. Biryere gittiklerinde çocuk ödemek için kasaya yönelsin o değil. Hatta gitmesin biryere.

Ben altına takıldım. Ortada resmiyet yok altın takmış. Bu yanlış olmuş. Biryere gittiklerinde çocuk ödemek için kasaya yönelsin o değil. Hatta gitmesin biryere.

adama diyormuş ki ben verebilirim istersen farktemez sen ben mi var artık diyomuş. sende yoksa ben bende yoksa sen diyormuş. giderken kız tatlı almış orkideyle tatlıyının parasını verir insan bari durmuş öyle kasada pinti bence tamamen hemde

ağzıyla hangi çiçeği getirmesi gerektiğinimi söylemiş..

kız buna internetten papatya resimlerini gösteriyormus. demişki hayatım orkide getirsen daha şık olmaz mı ben ilk gittiğim yerlere orkide götürürüm hey allahım akıllı denk gelmezki

Adam pintinin onde gideni. Keske altin takmasaymis, geri istesin bence. sonrada tekmeyi bassin. Anasinin karnindan orkideyle dogdu zaar.

ay sorma kıza attıp tutuyor araya girmemek için zor tutuyorum kendimi, ay kendimdem suphe etmeye başlamiştım çokmu fesatım diye yaa

Arkadasiniz nasil bir yokluk icindeydi ki boyle adama buldumcuk gibi davraniyor...

Back
X