pinti adam

kız buna internetten papatya resimlerini gösteriyormus. demişki hayatım orkide getirsen daha şık olmaz mı ben ilk gittiğim yerlere orkide götürürüm hey allahım akıllı denk gelmezki

o zaman çiçekçinin aklıyla değil kendi aklıyla hareket edip o da orkide getirseymiş.. bilmiyorum bana çok ayıp geldi ne getireceğini söylemek..

ben ılışkıde 2 tarafında hesabı odemesı taraftarıyım ama buda vur demiş oldürmüş ... sevgililer gününde hediye almayan erkege kırmızı kart cıkarıp oyundan atarım...

Arkadaşınız sizden fikir mi istedi?
Kendisi rahatsız mı? Rahatsızsa bunun için ne yapıyor, değilse bütün bunlardan size ve bize ne?

Pintilik var gibi ve sanki biraz sallamis yani kim orkide goturur her gittigi tanismaya, insanlar ozel gunlerde cicek almayi bile akil edemezken:110:

Bu kadar rahatsız madem neden hala ayrılmadı arkadaşınız. Hesap ödeme iki tarafta yapabilir ama sevgilisi biraz abartmış. Düğüne gidip çeyrek takması zaten saçmalık 8. ayda bu kadar şeye gerek yok. Ne orkide ne papatya çiçeğe gerek bile yokmuş bence.

Pintide lafmı yüzsüz bence erkek dediğin cömert olmalı böyle ufak hesaplar peşinde olmamalı tekmeyi bassın evlenince 40 şey düşünüp basamıyosun işte

Bence cok hizli davraniyor arkadasiniz . Saha cok erken dugune gitmesi bile bana kalirsa gereksiz hele altini ben kendi kardesime anca takarim :) saka bir yana hayir isleri aceleye gelmez bu kadar derim insanlar iyi gorunsede karsi tarafi biraz saf görünce ezebiliyor hesabi bir kere odeyince hep odetmeye calismak gibi ve gercekten dusunces cimri birisini gordum ben okudugumdan . Hakkinizda hayırlısı ama cok iyi takip edin ve acele etmeyin ben en kisa 3 yil taniyin derim herkese yine siz bilirsiniz tabi

Hiçbir çiçekçi pahalı çiçek yerine ucuzunu tavsiye etmez.Yoksa nasıl para kazanacak ? En fazla orkide olmaz şık bir aranjman yapayım der,pahalı çiçeklerden buket yapar:)

o çiçekci oyle birşey soylemez hıçbi çiçekci soylemez gul getırır başka çicekler getirir papatyayı tavsiye eden gormedim adam yalancı bence bu pinti olmasından daha kötü...

Ödemeler eşit yapılmalı. Bu sefer sen veriyorsan diğer sefer erkek verir, sırayla olmalı bu işler.

Bu adam pinti ama. Benim en nefret ettiğim insan tipidir cimri insanlar. Arkadaşın için çok önemli değilse bu konu (bazıları tutumlu erkek sever--cimri diyemez tutumlu derler hahahah) tek problem buysa devam etsin ilişkisine. Benim için 99 iyi huyu olsa tek kötü huyu cimrilik olsa yine de olmaz ama dediğim gibi herkesin kriterleri farklı; kendisi ölçüp biçecek artık.

Bana ne yapıyım diyor, akıl istiyor. Ayrıl bu cebinde akrep olan adamdan desem sonrasında üzülür falan sebep olmıyım diye düşündüm her gün anlatıyor yine şoyle boyle diye bu seferde adama sinir oluyorum.Çünkü arkadaşım haketmiyor adam aa bu forma ne güzel dedi diye koştur koştur öğlen arasında almaya gitmiştik. Ne adamlar var ya kıymet bilmiyorlar.

Back
X