Pinti Arkadaşla Tatil

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Merhaba
Yaz için tatil planı yaptık. Tatilimizin bir kısmında Çeşme Alaçatı ve Şirince de olacağız.
Eşimin bir arkadaşı var üniversiteden. Adam otlakçının pintinin önde gideni.

Biz evlenirken düğünümüze gelmedi, hadi şehir dışıydı önemsemedik.
Sonra onlar evlendi ama eşim de gidemedi, çünkü o hafta doğum yapacaktım artık, gitmek istemedi şehir dışına.

Sonra benim kızım doğdu, bizim bulunduğumuz şehre gelmişlerdi, bize de yemeğe geldiler. Bırak bebek hediyesini bir kuru pasta bile getirmediler.
Mesele onların hediyesi değil yalnız bu pintiliği beni öldürüyor.

Bu ayrı bir konuydu neyse.

Bu yaz şimdi İzmir civarında olacağız ya geçenlerde eşimle bu arkadaşı konuşmuşlar, eşim siz de gelin beraber tatil yapalım demiş. Ben de kızdım. Ben pek hazetmiyorum onlardan, kesin gene ellerini ceplerine atmayacaklar. Şimdiye kadar hep öyle oldu çünkü, 1 kere hesap ödediklerini görmedim.

Eşime de söyledim rahatsızlığımı, o da hak verdi ama şimdi nasıl geri adım atacağız bilmiyorum.

Ne desek ne yapsak?

onlar da gitsin tatillerini yapsınlar. ne zaman gideceğinizi söylemeyin. cimri insan tatilde kriz sebebi. boşuna eşinizle aranız açılmasın. onları da beraberinizde götürmeyin.

gerekirse bahane bulun. eşiniz desin kaynımla kv de de geliyor vs, sizinle başka zaman gideriz diye. gideceğiniz zamanı kesinlikle söylemeyin, bahane kabul edeceklerini sanmam.

Merhaba
Yaz için tatil planı yaptık. Tatilimizin bir kısmında Çeşme Alaçatı ve Şirince de olacağız.

Sonra onlar evlendi ama eşim de gidemedi, çünkü o hafta doğum yapacaktım artık, gitmek istemedi şehir dışına.

Sonra benim kızım doğdu, bizim bulunduğumuz şehre gelmişlerdi, bize de yemeğe geldiler. Bırak bebek hediyesini bir kuru pasta bile getirmediler.

Bu yaz şimdi İzmir civarında olacağız ya geçenlerde eşimle bu arkadaşı konuşmuşlar, eşim siz de gelin beraber tatil yapalım demiş. Ben de kızdım. Ben pek hazetmiyorum onlardan, kesin gene ellerini ceplerine atmayacaklar. Şimdiye kadar hep öyle oldu çünkü, 1 kere hesap ödediklerini görmedim.

Eşime de söyledim rahatsızlığımı, o da hak verdi ama şimdi nasıl geri adım atacağız bilmiyorum.

Ne desek ne yapsak?
Tekrar tatil zamanı için ararsa bizim izin tarihlerinde problem var şuan ayarlayamıyoruz,biraz spontane bi tatil olacak sanırım vs diye geçiştirsin bence,çok ısrar ederse de açmasın telefonlarını anlar heralde

Aile yapisi midir nedir, bu arkadasla tatil nasil oluyor benim hic aklim almaz.
Samimi de olsak esimin bir arkadaşının yanında tatil yaptigimi dusunemiyorum asiri rahatsiz edici geliyor.
Neyse konu bu degil zaten.
O tarihlerde sorun cikti bizim is belirsiz bir gun cikip gideriz gidebilirsek planli olmayacak falan diyerek gecistirin en iyisi

Beraber gittiniz diyelim, esin sadece kendi hesabinizi odesin, ayri ayri odenecek desin kasada mesela?

Teşekkürler Kızlar
Allahtan eşim otel adını söylemedi. Artık ıyduracağız bir şey. Eşim benim için izin alamadı o tarihte falan desin, ya da kalabalık aileyle gidiyoruz demek de çok mantıklı geldi bana

Ben böyle başka ailelerle tatile gitmeyi de pek anlamıyorum açıkçası, eşinizle baş başa sıkılıyor musunuz?

Hayatta öyle pinti bir arkadaşla gidip de,eğlenmem gereken zamanları,sinir olarak geçiremem..şimdiden eşin arasın,çünkü o demiş birlikte tatil yaparız diye,biz izin alamadık,alamayacağız da..sanırım bizim yıllık izin kışa kalacak;)siz istediğiniz gibi şimdiden takılın:)

Arkadaşlarla eşli tatil hiç düşünmem bende sadece pinti diye değil prensip meselesi ama kendim kız arkadaşlarımla gitmek isterdim o ayrı.

Merhaba

Ne desek ne yapsak?
Benim esiminde kuzeni çok pinti bi yere gittik mi ici gidiyor cok hesap gelcek diye ben bile kasıyorum pek birsey yiyip icemiyorum onlar yüzündn ama hesabi oderken esim bizim yedgimiz ictigimızi ayri oduyor onlar ayri odüyo sizde oyle yapin yada yarı yarıya odeyin

Bu erkekler neden böyle düşünmeden hareket ediyorlar yahu?
Tatil herkesle yapılır mı? Gidip stres küpü olunca ne hayır gelir o tatilden..

Cimri olmasalar bile tatili baska birileriyle veya baska bir ciftle yapmak istemezdim ben olsam. Oyle kalabalik cagrilan yerlere de gitmedik hic. Tatil benim icin esim ve bana aittir.

Merhaba

Ne desek ne yapsak?

Eşiniz arayıp “eşim çok önceden, çekirdek ailemizi kapsayan bir tatil planlamış. O yüzden bu yıl o, ben ve bebeğimiz, üçümüz tatil yapacağız. Hep beraber tatili seneye yaparız” desin. Seneye de sallarsınız.

Back
X