- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Marianihal
-
apartman görevlimizin yıllardır arabası var.benim çocukla 3 çocuğu daha okula da hergün başka apartmanın apartman görevlisi getirip götürüyor kendi arabasıyla.bu insanlar bile ihtiyaç görüp almışlar ki ihtiyaçtır araba bence de.motor bisiklet vs kullanmayı seven kariyerli arkadaşlarım var.ayrıca arabaları da var bu insanların ama.Onca tasarruf yatırım konuşmaları bankadaki 500.000 içinmio parayı o kadar biriktirmekle uğraşacağına araba alıp koysaymış o 500 bin şimdi 2 milyon olurdu.Bir kere bankada nakit para tutan biri yatırım işinden hiçbişey anlamıyordur boş boş biriktirir enflasyona yenilen parayı.Bu arada buluşma yerine nasıl gelmişti bu arkadaş? merak ettim şimdi.Birde doktorlar nöbetti filan çok absürt saatlerde çıkıyorlar işten,yada acil çağırılıyorlar arabasız nasıl yapmış? Çoğu tanıdığım tıp öğrencisinin ailesi imkanı varsa son sınıfta araba aldı çocuklarına sırf bu yüzden.
Yok yahu ne ağasi ne macosu. Düzgün dümdüz sade biri olsun yeter. Yemin ediyorum aradığım şey biraz normal muhabbet edebileceğim efendi bir erkek. Sürekli para masraf para altın para bitcoin falan muhabbetinden gına geldi.valla ağa filmlerindeki gibi adam aramıyorsundur sen de maço falan ama bu adam da fazla naif fazla kadınsı geldi bana.nivea lansa bile bu buluştuğun kadına hemen söylenir mi?arabaya ne gerek var denir mi?ha araba almam şu an zor şöyle şöyle yere ödemem var vs dese gene tmm.araba gereksiz diyen adamla evlenseniz sizi de kendi arabanıza bindirmez valla.ben çalışmıyorum kendime ait arabam var ayol sadece mahallede kullandığım.eşim bir kere demedi ne gerek bu arabaya masrafı fazla diye ki yüksek gelirli ailede değiliz.
kısmeti kaçacak diye hoşlanmadığı adamla mı evlensinBurda yazanlara da bakma bence bekara koca boşamak kolay gelirmiş herkes yazmış ayrılll ayrıll diye. Ayrılınca daha iyisini bulacağın garanti mi çok kısmetin varsa ok. herkesin olumsuz huyu var karşıdaki kimbilir bizi naısl görüyo şu yaşa kadar çok sevgilim oldu, mükemmel biri yok sana en uygun olan olumsuz özellikleri en az rahatsız edeni seçicen
adam dr ya.kaçırmasın isteniyor sanırımkısmeti kaçacak diye hoşlanmadığı adamla mı evlensin
Amaaan taksiden tiksindim artık ben. Geçen gece saat ikiye gelirken alkollüydüm taksiye bindim. Bi baktım giderken taksici pis pis sırıtıp abla alkollü müsün dedi. Ne alkolü be hastayım, işine bak diye tersledim. Ama biraz da tırstım yani ona ne alkollü müyüm değil miyim? Böyle sapık olanı mı dersin, dolaştıranı mı dersin, taksimetrede yazan paradan daha fazla isteyeni mi dersin amaaan aman yere batsınlar. Mecbur olmadıkça kullanmıyorum.sıcaklarsın montunu çıkarırsın arkaya atarsın.market alışverişini bagaja atarsın ordan bir avm ye gidersin ya da arkadaşına uğrarsın bir kahveye.önemli bir işe gideceksen arabada makyajını tazelersin kendine çeki düzen verirsin.bunları takside nasıl yapacaksın?taksici de niyeti bozduysa vayy benim için süsleniyor bu kadın bile der ayoll.araba candır bu yüzden hele ki kadına şarttır gelir varsa masraflarını karşılayabilecek.
Abd de master doktora yapan Şu anda iyi bir yerde genel müdür olan eski sevgilim arabası kapının önünde dururdu benzin parası için beni yürütürdü. Benzin de pahalı değildi o zaman. Poğaça almak için uzak pastaneye yürüdüğünü söyleyince sebebini sormuştum da orda daha ucuz demişti. Cimri adam hiç çekilmiyor. Düşüncelerimiz, yaşam biçimimiz, gelecekten beklrntilerimiz farklı gibi bişiler geveleyip ayrılınİyi de parası olmayana fazla. Ama aylık geliri 20-30 binse yıllık 5-6 binlik masrafı düşünen adam net cimridir. A
İyi o zaman toplu taşımada yer kavgası yaparken güzelce vakit geçirir artık :) para harcanmak ve konfor için vardır. Adam alti yıl tıp okumuş gece gündüz çalışmış ne için? Nerden neyi kisarim diye hayatı kendine dar edip üstüne üstlük bunun farkında bile olmadan yaşamak için mi? Valla hiç bana göre değil.
Hoşlanmıyosa zaten olmaz hoşlanıyosa dolduruşa getirmeyelim diye yazdımkısmeti kaçacak diye hoşlanmadığı adamla mı evlensin
Valla önceki ilişkimde direkt olarak olmasa da bilincaltim sizin düşüncelerinizi dayatti bana. Ama olmuyor işte. Alttan aldığımız ne varsa ilerde kanser hücresi gibi büyüyerek daha çok zarar veriyor. Çok talibim var diyemem. Zaten çok sosyal biri de değilim kaldı ki küçük bir ilcedeyim okuldan eve evden okula. Ama sürekli tiksinerek midem bulanarak da yasayamam.Burda yazanlara da bakma bence bekara koca boşamak kolay gelirmiş herkes yazmış ayrılll ayrıll diye. Ayrılınca daha iyisini bulacağın garanti mi çok kısmetin varsa ok. herkesin olumsuz huyu var karşıdaki kimbilir bizi naısl görüyo şu yaşa kadar çok sevgilim oldu, mükemmel biri yok sana en uygun olan olumsuz özellikleri en az rahatsız edeni seçicen
İlişkimi bitireli birkaç ay oldu. Sebebini çok defa konu açarak anlatmıştım. Oldukça cimri üç kuruşun hesabını yapan biriydi. Terk ettim.
Birkaç haftadır biriyle konuşuyorum. Aynı ilçede görev yapıyoruz kendisi doktor. Yani mali durumu benden çok daha iyi. Tıp olarak kendisini çok begendim ve karakterini goruseyim dedim.
Yani elle tutulur bir şey demeyeceğim ama bana itici hatta bayaa itici gelen yönlerini sıralayayim
1) sürekli paradan bahsetmesi. Yatırım yapacaksan şuraya yap buraya yap bitcoin düşecek altın çıkacak gibi muhabbetler
2) o kadar parası olmasına rağmen araba almamış olması. Ben kredi çekip araba aldım buna israf gözüyle bakıyor. Ne gerek varmış. Arabam benim için çok önemli. Otobüse binmekten otobüs beklemekten nefret ediyorum dediğimde "hiç binmesen bile sigortasına kaskosuna şu kadar para vereceksin ben araba almam almaya da karşıyım" demesi.
3- aşırı derecede temizlik hastası olması. Telefonda devamlı temizlik muhabbeti yapıyor. Evinin fotosunu falan atıyor ben hayatımda bu kadar parlayan bir ev görmedim. Ama bu hareket bana fazlaca feminen geldi.
5- çok bakım yaptığından her gece eline ayağına falan Nivea Krem sürdüğünden cilt bakımı yaptığından bahsetti. Neden bilmiyorum bu da bana çok itici geldi. Belki de adamın her yaptığı bana batmaya başladı o yüzden böyle düşünüyorum
Adamı fazla kadınsi buldum. Cimri olduğu da belli zaten. Şimdi ben bundan cimrisin diye ayrılsam paragöz falan diye damgalayacak beni. Bir arkadasim tanıştırdi beni yanlış anlamalarını da istemiyorum. Sizce de çok itici değil mi? Adamdan buz gibi soğudum başta çok beğenmiştim ama şu an resmen midem bulanıyor o arayınca.
çok beğendiyse ona da nasip olsun şöyle kallavi cimri bi doktor , ne diymadam dr ya.kaçırmasın isteniyor sanırım
Sizin yorumları okuyunca aklıma şu reklam geldiBurda yazanlara da bakma bence bekara koca boşamak kolay gelirmiş herkes yazmış ayrılll ayrıll diye. Ayrılınca daha iyisini bulacağın garanti mi çok kısmetin varsa ok. herkesin olumsuz huyu var karşıdaki kimbilir bizi naısl görüyo şu yaşa kadar çok sevgilim oldu, mükemmel biri yok sana en uygun olan olumsuz özellikleri en az rahatsız edeni seçicen
hele gece tek başına bir yerden dönerken binsen risk almışsın demektir.üstün başında biraz şıksa makyajlıysan bazı taksiciler tarafından resmen hayat kadını muamelesi görürsün bizim ülkemizde.düzgün taksiciler de çok var ama böyleleri de var maalesef.üniversitedeyken taksicinin biri beni terminal yerine ara sokaklarda bambaşka bir yere götürüyordu ki bağırdım indim taksiden.taksileri bu kadar güvenli bulanlara şaşıyorum o yüzden.dayak bile atıyorlar müşterilerine bazıları.Amaaan taksiden tiksindim artık ben. Geçen gece saat ikiye gelirken alkollüydüm taksiye bindim. Bi baktım giderken taksici pis pis sırıtıp abla alkollü müsün dedi. Ne alkolü be hastayım, işine bak diye tersledim. Ama biraz da tırstım yani ona ne alkollü müyüm değil miyim? Böyle sapık olanı mı dersin, dolaştıranı mı dersin, taksimetrede yazan paradan daha fazla isteyeni mi dersin amaaan aman yere batsınlar. Mecbur olmadıkça kullanmıyorum.
Yok valla ilk gorusmede zaten cimri olduğunu anlamistim sonraki telefon konuşmalarında yok ayak tırnaklarımı şöyle kesiyorum yok elime bu kremi sürüyorum yok halıları böyle fircaliyorum muhabbeti de yapınca hepten tüy dikti. Ondan etkilendiğim tek an fotoğrafını gördüğüm an ve buluştuğumuz günün ilk birkaç dakikasiydi. Bu kadar feminen ve cimri biriyle yapamam. Duygu muygu kalmıyor bu muhabbetlerden sonra :)Boşver daha yenisiniz sen karışma alsın almasın hatta ilerde evlenme ihtimalin varsa senin araban var, o da ev alsın daha iyi. Ama sen şu anki halinle etkilenmiyorsun bu adamdan gibi
maalesef. zaten bu sebeplerden gece dönüş için çok uzak yerlerden plan falan yapmıyorum hem çok yazıyor hem takside ne kadar kısa zaman geçirsem o kadar kar. arkadaşla alkollü güzel bir plan yaptık mesela haftaya ama mekandan kalkışımız 12'den önce olacak ki otobüse yetişelim diye. ikimiz de taksi olayına girmek istemiyoruz, taksinin nesi güvenli hele ki gece vakti tek başına bir kadın için.hele gece tek başına bir yerden dönerken binsen risk almışsın demektir.üstün başında biraz şıksa makyajlıysan bazı taksiciler tarafından resmen hayat kadını muamelesi görürsün bizim ülkemizde.düzgün taksiciler de çok var ama böyleleri de var maalesef.üniversitedeyken taksicinin biri beni terminal yerine ara sokaklarda bambaşka bir yere götürüyordu ki bağırdım indim taksiden.taksileri bu kadar güvenli bulanlara şaşıyorum o yüzden.dayak bile atıyorlar müşterilerine bazıları.
Ceycey taksileri kullananları denetleyen bir sistem yok malesef.Kimseyi dışlamak yada hayata katılmasınlar demek için söylemiyorum ancak, ağır suçlardan sabıkalı (uyuşturucu, tecavüz,taciz, adam öldürme) kişiler olabiliyor. Çünkü adam en kolay orda iş buluyor.Heleki gece asla taksi tercih etmem çok çok acil bir durum yoksa ki şimdiye kadar şükür öyle bir durum olmadı.Bizim ülkemizde gündüz vakti dolmuşa binen bir genç kız vahşice katledildi kaldıki.Hiçbir güzelleme ne toplu taşımayı nede taksiyi tercih etmeme sebep olur.Ancak mecburiyet durumunda kullanırım, durumum varken kullanmam.Allah kimseyide muhtaç etmesinhele gece tek başına bir yerden dönerken binsen risk almışsın demektir.üstün başında biraz şıksa makyajlıysan bazı taksiciler tarafından resmen hayat kadını muamelesi görürsün bizim ülkemizde.düzgün taksiciler de çok var ama böyleleri de var maalesef.üniversitedeyken taksicinin biri beni terminal yerine ara sokaklarda bambaşka bir yere götürüyordu ki bağırdım indim taksiden.taksileri bu kadar güvenli bulanlara şaşıyorum o yüzden.dayak bile atıyorlar müşterilerine bazıları.
Dolara yatırmış ya o kadar aptal değil anasının gözü bir tip. Bizim paramızla 500 bin ediyor. Diğer sorularınıza gelince şöyle diyeyim burası çok ufak bir ilçe. Yani korkmazsan gece yürüyerek de her yere gidersin. Hastane ile evi arasındaki mesafe 15 dakika yürüme mesafesi. Nasıl gittiğini sormadım ama otobus bulamaz kolay kolay bence yürüyerek gidiyordurOnca tasarruf yatırım konuşmaları bankadaki 500.000 içinmio parayı o kadar biriktirmekle uğraşacağına araba alıp koysaymış o 500 bin şimdi 2 milyon olurdu.Bir kere bankada nakit para tutan biri yatırım işinden hiçbişey anlamıyordur boş boş biriktirir enflasyona yenilen parayı.Bu arada buluşma yerine nasıl gelmişti bu arkadaş? merak ettim şimdi.Birde doktorlar nöbetti filan çok absürt saatlerde çıkıyorlar işten,yada acil çağırılıyorlar arabasız nasıl yapmış? Çoğu tanıdığım tıp öğrencisinin ailesi imkanı varsa son sınıfta araba aldı çocuklarına sırf bu yüzden.
ne alakası var ablam, kız heriften hoşlanmamış. bunlar olmasaydı da hoşlanmayabilirdi yani çekim hissetmiyorsa ne yapsın?Burda yazanlara da bakma bence bekara koca boşamak kolay gelirmiş herkes yazmış ayrılll ayrıll diye. Ayrılınca daha iyisini bulacağın garanti mi çok kısmetin varsa ok. herkesin olumsuz huyu var karşıdaki kimbilir bizi naısl görüyo şu yaşa kadar çok sevgilim oldu, mükemmel biri yok sana en uygun olan olumsuz özellikleri en az rahatsız edeni seçicen
Cidden boş bir adammış.Genel kültür sıfır galiba,hiç kitap okumamış yada hiçbir yer gezmemiş olmalıki, sadece evi ve kendinden bahsetmiş.Vizyonu dar insandan cacık bile olmazYok valla ilk gorusmede zaten cimri olduğunu anlamistim sonraki telefon konuşmalarında yok ayak tırnaklarımı şöyle kesiyorum yok elime bu kremi sürüyorum yok halıları böyle fircaliyorum muhabbeti de yapınca hepten tüy dikti. Ondan etkilendiğim tek an fotoğrafını gördüğüm an ve buluştuğumuz günün ilk birkaç dakikasiydi. Bu kadar feminen ve cimri biriyle yapamam. Duygu muygu kalmıyor bu muhabbetlerden sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?