Pinti erkek benim kaderim mi ya

apartman görevlimizin yıllardır arabası var.benim çocukla 3 çocuğu daha okula da hergün başka apartmanın apartman görevlisi getirip götürüyor kendi arabasıyla.bu insanlar bile ihtiyaç görüp almışlar ki ihtiyaçtır araba bence de.motor bisiklet vs kullanmayı seven kariyerli arkadaşlarım var.ayrıca arabaları da var bu insanların ama.

Burda yazanlara da bakma bence bekara koca boşamak kolay gelirmiş herkes yazmış ayrılll ayrıll diye. Ayrılınca daha iyisini bulacağın garanti mi çok kısmetin varsa ok. herkesin olumsuz huyu var karşıdaki kimbilir bizi naısl görüyo şu yaşa kadar çok sevgilim oldu, mükemmel biri yok sana en uygun olan olumsuz özellikleri en az rahatsız edeni seçicen

Yok yahu ne ağasi ne macosu. Düzgün dümdüz sade biri olsun yeter. Yemin ediyorum aradığım şey biraz normal muhabbet edebileceğim efendi bir erkek. Sürekli para masraf para altın para bitcoin falan muhabbetinden gına geldi.

kısmeti kaçacak diye hoşlanmadığı adamla mı evlensin

Amaaan taksiden tiksindim artık ben. Geçen gece saat ikiye gelirken alkollüydüm taksiye bindim. Bi baktım giderken taksici pis pis sırıtıp abla alkollü müsün dedi. Ne alkolü be hastayım, işine bak diye tersledim. Ama biraz da tırstım yani ona ne alkollü müyüm değil miyim? Böyle sapık olanı mı dersin, dolaştıranı mı dersin, taksimetrede yazan paradan daha fazla isteyeni mi dersin amaaan aman yere batsınlar. Mecbur olmadıkça kullanmıyorum.

Abd de master doktora yapan Şu anda iyi bir yerde genel müdür olan eski sevgilim arabası kapının önünde dururdu benzin parası için beni yürütürdü. Benzin de pahalı değildi o zaman. Poğaça almak için uzak pastaneye yürüdüğünü söyleyince sebebini sormuştum da orda daha ucuz demişti. Cimri adam hiç çekilmiyor. Düşüncelerimiz, yaşam biçimimiz, gelecekten beklrntilerimiz farklı gibi bişiler geveleyip ayrılın

Valla önceki ilişkimde direkt olarak olmasa da bilincaltim sizin düşüncelerinizi dayatti bana. Ama olmuyor işte. Alttan aldığımız ne varsa ilerde kanser hücresi gibi büyüyerek daha çok zarar veriyor. Çok talibim var diyemem. Zaten çok sosyal biri de değilim kaldı ki küçük bir ilcedeyim okuldan eve evden okula. Ama sürekli tiksinerek midem bulanarak da yasayamam.

Ay bu ne yaa şöyle erkek gibi erkek kalmadı piyasada gerçekten.

Cimri adam zaten uzak olsun, ilk buluşmadan para muhabbeti mi yapılır. Temizlik hastası biriyle aynı evde yaşamak çok zor, oturduğuna kalktığına her şeyine laf ederler yok dağıttın yok kirlettin, ömür törpüsü. Eh kremini sürsün bakımını yapsın da bunu anlatmak ne mana?? Buluşmayı sabote etmeye çalışsa bu kadar olur yani.

Sizin yorumları okuyunca aklıma şu reklam geldi

hele gece tek başına bir yerden dönerken binsen risk almışsın demektir.üstün başında biraz şıksa makyajlıysan bazı taksiciler tarafından resmen hayat kadını muamelesi görürsün bizim ülkemizde.düzgün taksiciler de çok var ama böyleleri de var maalesef.üniversitedeyken taksicinin biri beni terminal yerine ara sokaklarda bambaşka bir yere götürüyordu ki bağırdım indim taksiden.taksileri bu kadar güvenli bulanlara şaşıyorum o yüzden.dayak bile atıyorlar müşterilerine bazıları.

Boşver daha yenisiniz sen karışma alsın almasın hatta ilerde evlenme ihtimalin varsa senin araban var, o da ev alsın daha iyi. Ama sen şu anki halinle etkilenmiyorsun bu adamdan gibi
Yok valla ilk gorusmede zaten cimri olduğunu anlamistim sonraki telefon konuşmalarında yok ayak tırnaklarımı şöyle kesiyorum yok elime bu kremi sürüyorum yok halıları böyle fircaliyorum muhabbeti de yapınca hepten tüy dikti. Ondan etkilendiğim tek an fotoğrafını gördüğüm an ve buluştuğumuz günün ilk birkaç dakikasiydi. Bu kadar feminen ve cimri biriyle yapamam. Duygu muygu kalmıyor bu muhabbetlerden sonra :)

maalesef. zaten bu sebeplerden gece dönüş için çok uzak yerlerden plan falan yapmıyorum hem çok yazıyor hem takside ne kadar kısa zaman geçirsem o kadar kar. arkadaşla alkollü güzel bir plan yaptık mesela haftaya ama mekandan kalkışımız 12'den önce olacak ki otobüse yetişelim diye. ikimiz de taksi olayına girmek istemiyoruz, taksinin nesi güvenli hele ki gece vakti tek başına bir kadın için.

Ceycey taksileri kullananları denetleyen bir sistem yok malesef.Kimseyi dışlamak yada hayata katılmasınlar demek için söylemiyorum ancak, ağır suçlardan sabıkalı (uyuşturucu, tecavüz,taciz, adam öldürme) kişiler olabiliyor. Çünkü adam en kolay orda iş buluyor.Heleki gece asla taksi tercih etmem çok çok acil bir durum yoksa ki şimdiye kadar şükür öyle bir durum olmadı.Bizim ülkemizde gündüz vakti dolmuşa binen bir genç kız vahşice katledildi kaldıki.Hiçbir güzelleme ne toplu taşımayı nede taksiyi tercih etmeme sebep olur.Ancak mecburiyet durumunda kullanırım, durumum varken kullanmam.Allah kimseyide muhtaç etmesin

Dolara yatırmış ya o kadar aptal değil anasının gözü bir tip. Bizim paramızla 500 bin ediyor. Diğer sorularınıza gelince şöyle diyeyim burası çok ufak bir ilçe. Yani korkmazsan gece yürüyerek de her yere gidersin. Hastane ile evi arasındaki mesafe 15 dakika yürüme mesafesi. Nasıl gittiğini sormadım ama otobus bulamaz kolay kolay bence yürüyerek gidiyordur

ne alakası var ablam, kız heriften hoşlanmamış. bunlar olmasaydı da hoşlanmayabilirdi yani çekim hissetmiyorsa ne yapsın?

Cidden boş bir adammış.Genel kültür sıfır galiba,hiç kitap okumamış yada hiçbir yer gezmemiş olmalıki, sadece evi ve kendinden bahsetmiş.Vizyonu dar insandan cacık bile olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…