- 16 Haziran 2011
- 16.500
- 72.946
- 798
- Konu Sahibi Marianihal
-
E taksi de pahalı bir şey de ondan.
Sizinle fiziksel ya da duygusal hiçbir çekimi olmamış diyebilirim bu yoruma bakarak. Adama aşırı öfkelisiniz, bahane uydurmayın bence artık. Görüşmek istemiyorum, duygusal bir şey hisettmedim, hissedeceğimi de düşünmüyorum dersiniz olur biter.İşte o da aynı muhabbeti yapiyor banyoyu şöyle ovdum halıları böyle fırçaladım muhabbeti. Bir tane komşusu varmış bulaşığı ıslatıp yatmis bir gece yıkamamis onu ayipliyor mesela. Normal bir temizlik muhabbeti olsa neden böyle tabirler kullanayım. Hoslanmama mevzuuna gelecek olursak benden etkilendiğini hoşlandığını söyledi zaten. Sürekli de arar ben mesela artık aşırı derecede itici bulduğum için pek açmamaya başladım telefonlarını meşgulüm okuldayim uyuyordum vs gibi bahanelerle. Hoşlanmadıysa da çok üzülmem şahsen:) ayrıca agresif değilim sadece durumu açıklamaya çalışıyorum.
Allah Allah bende hesapladım bir araki çok kısa mesafe benim mesafem dr cum, geçenlerde mecbur taksiyle gittim 4 km yok mesafe 40 tl tuttu.aynı yola ben gidiş dönüş 10 tl bile yakıt harcamıyorum.Yani işe taksiyle gidip gelsem 80 tl olacak cidden 3 km filan anca mesafe.Hatta ben 20 civarı tutar diye binmiştim bi baktım 40 şok oldum resmen.Taksici beni kazıklamış olamaz dimiBenim bir iş arkadaşım var öyle. Arabasını sattı. Market hariç nerdeyse her yere taksi ile gidiyor.
Daha uygun oluyor dedi hesap yaptım dedi.
Konuyla ilgili olarak: arabaya bu kadar laf söyleyen adam, kalıbımı basarım ki iki gün sonra evlenseniz, o arabadan inmeyip kendininmiş gibi sahiplenicek
Olmazsa olmaz değil gözüyle bakacak olursak üzerimize üçüncü bir kıyafet almaya da gerek yok. Bir tanesini giyeriz diğerini makineye atarız oh ne güzel para da gitmemiş olur. Hani bir insan panik yapar araba kullanamaz trafikten bunaliyordur onu anlayabilirim ama bu adam tamamen parayı neden göstererek almadığını söylüyor. Hadi almıyorsun anlarım bana da müsrif gözüyle bakıyor arabaya verdiğim para israfmis.Neden arabasız olmasın ceycey ? Taksi var , aracı kullanan olmak yerine; taksiyle de istediğin insanı evinden alır ,beraber yola devam edebilirsin.
Toplu taşıma , dolmuş , taksi gibi araçlara ulaşım sorunu yoksa ; araba olmazsa olmaz değil.
valla ağa filmlerindeki gibi adam aramıyorsundur sen de maço falan ama bu adam da fazla naif fazla kadınsı geldi bana.nivea lansa bile bu buluştuğun kadına hemen söylenir mi?arabaya ne gerek var denir mi?ha araba almam şu an zor şöyle şöyle yere ödemem var vs dese gene tmm.araba gereksiz diyen adamla evlenseniz sizi de kendi arabanıza bindirmez valla.ben çalışmıyorum kendime ait arabam var ayol sadece mahallede kullandığım.eşim bir kere demedi ne gerek bu arabaya masrafı fazla diye ki yüksek gelirli ailede değiliz.Valla ben doktor olmasından ziyade yakışıklı olmasından etkilenip buluştum ne yalan söyleyeyim. Çünkü oldukça hoş birisi görüntü olarak. Karakter ise facia gibi bir şey tam bir libido killerkoşarak kaçmaliyim.
Allah Allah bende hesapladım bir araki çok kısa mesafe benim mesafem dr cum, geçenlerde mecbur taksiyle gittim 4 km yok mesafe 40 tl tuttu.aynı yola ben gidiş dönüş 10 tl bile yakıt harcamıyorum.Yani işe taksiyle gidip gelsem 80 tl olacak cidden 3 km filan anca mesafe.Hatta beb 20 civarı tutar diye binmiştim bi baktım 40 şok oldum resmen.Taksici beni kazıklamış olamaz dimi
araban var mı bilmiyorum kuzum ama taksiyle asla aynı şey değil.arabam 12 13 gündür sanayide.valla bir yerim eksik gibi hissediyorum.hadi markete gideceğim hopp taksi denir mi?eczaneye gideceğim gel taksi .bir teyzeyi sağlık ocağına götüreceğim gel taksi mi diyeceğim?hijyenik değil bir de.o taksilere gün boyu kimler biniyor.Neden arabasız olmasın ceycey ? Taksi var , aracı kullanan olmak yerine; taksiyle de istediğin insanı evinden alır ,beraber yola devam edebilirsin.
Toplu taşıma , dolmuş , taksi gibi araçlara ulaşım sorunu yoksa ; araba olmazsa olmaz değil.
Hayır anlamadığım siz niye beni ısrarla bu hikayenin asıl kaybedeni olarak göstermeye çalışıyorsunuz. Sanki adama ben bayılmışım gibi. Hoslanmasa herhalde sürekli arayıp durmaz zaten erkekler bizim gibi de değil beğenmediği anda ikinci buluşmayı gerçekleştirmez bile. Öfkeli değilim herkes gibi bir problemimi anlatıyorum burda. Bir dahaki sefere izin isterim sizden.Sizinle fiziksel ya da duygusal hiçbir çekimi olmamış diyebilirim bu yoruma bakarak. Adama aşırı öfkelisiniz, bahane uydurmayın bence artık. Görüşmek istemiyorum, duygusal bir şey hisettmedim, hissedeceğimi de düşünmüyorum dersiniz olur biter.
Ama bir şeylerin ortası olmalı. Pis olmasın temiz olsun ama temizlik hastası da olmasın. Hani kadir ezildi size ne kadar çekici geliyor? Baksan o da tertemiz bir erkek dimi. Anladınız beni siz.
Bilmiyorum ki evi işe yakın zaten yürüyor,belki ordan kurtarıyordur.Allah Allah bende hesapladım bir araki çok kısa mesafe benim mesafem dr cum, geçenlerde mecbur taksiyle gittim 4 km yok mesafe 40 tl tuttu.aynı yola ben gidiş dönüş 10 tl bile yakıt harcamıyorum.Yani işe taksiyle gidip gelsem 80 tl olacak cidden 3 km filan anca mesafe.Hatta ben 20 civarı tutar diye binmiştim bi baktım 40 şok oldum resmen.Taksici beni kazıklamış olamaz dimi
Arabasız biriyle görüşmem değil. O bu konuyu açmasa araba muhabbeti üzerine düşünmezdim bile. Kendi söyledi niye araba aldın ne gerek vardı bu masrafa diye.Arabasız biriyle görüşmem kısmı pek olmamış onun haricinde karakter olarak itici geldiyse düşünmene gerek yok sadece tipe bakarak olsa bu işler ohoo
yok öyle taksi ücretleri.açılışları bile yüksek artık.ben şu hep gittiğim avm ye geçen ay 116 tl verdim .Allah Allah bende hesapladım bir araki çok kısa mesafe benim mesafem dr cum, geçenlerde mecbur taksiyle gittim 4 km yok mesafe 40 tl tuttu.aynı yola ben gidiş dönüş 10 tl bile yakıt harcamıyorum.Yani işe taksiyle gidip gelsem 80 tl olacak cidden 3 km filan anca mesafe.Hatta ben 20 civarı tutar diye binmiştim bi baktım 40 şok oldum resmen.Taksici beni kazıklamış olamaz dimi
Yahu araba masraflı olduğu için almayi düşünmediğini söyledi işte. Anlamamak için kendinizi zorluyorsunuz bence. Adam diyor ki benzin şu kadar kasko bu kadar sigorta bu kadar. Bu kadar ince hesap yapan biri taksiye yüzlerce lira verir mi?Adam arabanın pahalı oluşundan değil ; size neden araba almayı düşünmediğine dair çok farklı nedenlerden bahsetmiş.
Hanimefendi öfkenizden anlamıyorsunuz bence. Siz kaybettiniz demedim hiç sakin olun. Adam sizden hoşlanmamış siz adamdan hoşlanmamışsınız dedim. İliskiyi kesin dedim. Bahane uydurup telefon açmamak yerine sizden etkilenmedim deyin dedim. Belki o da diyecek ya evet ben de o anlamda etkilenmedim ama arkadaş olarak görüşmek istiyordum. Adam beğendiği için aramiyor belki, bu muhanbetleri yapmak için arıyor, konuşmayı çok seviyor çünkü.Hayır anlamadığım siz niye beni ısrarla bu hikayenin asıl kaybedeni olarak göstermeye çalışıyorsunuz. Sanki adama ben bayılmışım gibi. Hoslanmasa herhalde sürekli arayıp durmaz zaten erkekler bizim gibi de değil beğenmediği anda ikinci buluşmayı gerçekleştirmez bile. Öfkeli değilim herkes gibi bir problemimi anlatıyorum burda. Bir dahaki sefere izin isterim sizden.
Valla 40tl verdiyseniz öpün basiniza koyun derim.Allah Allah bende hesapladım bir araki çok kısa mesafe benim mesafem dr cum, geçenlerde mecbur taksiyle gittim 4 km yok mesafe 40 tl tuttu.aynı yola ben gidiş dönüş 10 tl bile yakıt harcamıyorum.Yani işe taksiyle gidip gelsem 80 tl olacak cidden 3 km filan anca mesafe.Hatta ben 20 civarı tutar diye binmiştim bi baktım 40 şok oldum resmen.Taksici beni kazıklamış olamaz dimi
Piki :)Hanimefendi öfkenizden anlamıyorsunuz bence. Siz kaybettiniz demedim hiç sakin olun. Adam sizden hoşlanmamış siz adamdan hoşlanmamışsınız dedim. İliskiyi kesin dedim. Bahane uydurup telefon açmamak yerine sizden etkilenmedim deyin dedim. Belki o da diyecek ya evet ben de o anlamda etkilenmedim ama arkadaş olarak görüşmek istiyordum. Adam beğendiği için aramiyor belki, bu muhanbetleri yapmak için arıyor, konuşmayı çok seviyor çünkü.
Sakin olun lütfen. Kimse size bana sormadan konu açmayın da demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?