Piraye

sea_d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
1.675
3
0
İçel Mersin
Son dönemin hangi popüler romanı, televizyon dizisi olarak ekranlara gelecek?

Adını Nazım Hikmet'in eşi Piraye'den alan Canan Tan'ın 'Piraye' adlı romanı dizi oluyor. Eserin yayın hakkını satın alan Limon Yapım, senaryo ve oyuncu seçimi için çalışmalarını sürdürüyor.

Limon Yapım'ın sahibi Hayri Aslan, 'Piraye'nin yeni sezona yetişmesinin zor olduğunu söyledi.

arkadaşlar bu kitabı okurken dedimki tam dizilik bi kitap hatta dalgasını bile geçtim keisn bidahaki sezona bu kitap dizi olacak diye.klasik bi kitap tam türk halkının seveceği tarzdan aileden bahsediyo aşık olup uzaklara gidip evlenen genç ve güzel bi kızdan.kitabın içinde aile var yaprak dökümünü andırıyo o kısmı ablalar falan.aşk var asmalı konak gibi.doğu kültüründen bahsediyor sıla dizisi gibi.herşeyi içinde barındırıyor.kimi istanbulda kimi diyarbakırda öyle güzel olabilir

Kİtabı okurken bende aynen öyle düşünmüştüm tam dizilik bir konu diye..Hatta okuyan arkadaşlarla kritik yapıp cast çalışmalarında bile bulunduk...
HAşim rolü için Özcan Deniz diye düşünmüştük..:)))))
Kesinlikle çok izlenir..

olabilir hakkaten tam özcen denizlik bi rol olur ama biraz daha genç bi soluk lazım bence çünkü üniversteden tanışıyolar ya daha genç olmaları gerek.fatmagüldeki vural öldü ya vural oraya geçebilir belki
ay bende ne komiğim ya çok bilmiş gibi konuşmuşum soluk falan gören duyanda yapım şirketim var sancak okuyunca çok komik geldi dedim benmi yazdım

Son düzenleme:
türk halkının seveceği bir dizi olduğu kesin
inşallah kastı iyi seçerler
çünkü okuduğumda gerçekten çok sevmiştim bu romanı
insanları içine çeken bir hikayesi var
kızmıştım haşim'e
insan ailesine boyun eğerde sevdiğine bunu yapar mı ?
bir insan bu kadar karaktersiz olur mu

Son düzenleme:
sea_d,
rütbendeki yazı ne güzel öyle..

kitap zaten 400 küsür sayfa filan
100 sayfalık yaprak dökümü 5 sezon sürdüğüne göre
Piraye yi düşünemiyorum :44:

Çok severek okumustum Piraye yi. Acaba kimler oynayacak

ewt çok güzl bi kitap kesin izlenir. .D bide drama yani türk halkı sewerek izleyecktir

kızlar hepimiz aynı şeyi düşünmüşüm ,bence çokda güzel olur.piraye nurgül yeşilçay olmalı.haşim de savaş olsa ::)),

ama belki bunlar olursa tutulmaz

haşim unutulmaz dizisindeki adam olabilir evlenen ismini unuttumm ya:26:

çok güzel olur,çk beğenerek okumuştum kitabı.

esmer genç bi adam kızıl saçlı bi kız oynaması gerek

aman kızıl saçlı kadın insallah naz elmas olmaz
hele unutulmaz'ın başrolündeki adam hiç olmaz.
ben aşk bir hayalde Miran karakterini oynayan kişiyi bu rol için uygun buldum doğrusu
dizi uzayıp , sıktığı , bitene kadar nefret edilecek duruma geldiği için belki antipatik gelebilir size ama bence uygun adaylardan biri , potansiyel var .yada bu esmer adam saruhan hünel olabilir belki ...

Son düzenleme:
2 yıl önce felan okumuştum bu kitabı sonunda ağlamıştım.en çabuk bitrdiğim tek kitap.inş bu diziyi de gereksiz yere uzatıp gına getirtmezler seyirciye...

piraye cidden film senaryosu gibi romandı günümüzde dizilerin uzatmak için reyting için saçmalanmasını düşünürsek batırmazlar umarım romanı...
evet oyuncu kızıl saçlı olmalı ama aklıma gelen hiç yok kaliteli bir oyuncu öyle bir geçer zaman ki nin inci hocası olabilirdi ama o da başka dizideymiş zaten
piraye gibi hiç düşünemiyorum onu başkada yok ....muhteşem yüzyıldaki hatice sultandan da iyi piraye olurdu ,
erkek olarak miran karakteri cuk oturur ....

Pirayenin dizi olarak çekilmesine gerek yok bence. Kitabı okurken sanki dizi olarak izledim hissine kapılmıştım; bknz;SILA....

Çok güzel ya, ben sonunda hüngür hüngür ağlamıştım..

Piraye rolune Yeliz Kuvancı ( ÖBGZK İnci ) yakışır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…