Piraye

beni bu güne kadar en çok etkileyen kitap piraye..
dizisini dört gözle bekliyorummm

Kitabı okumadım ama
Yeni birşey üretseler şaşarım zaten
Senaryo yazan insan kalmadı mı bu ülkede
He 2 bayan var kitaplarınkini uydurup yazıyolar o ayrı

okuduğum beğendiğim ağladığım ...

ilk defa okuduğum kitaplardan biri dizi olcak , yani diğer dizilerin kitaplarını okumamıştım heycanla bekliyorum inş güzel olur ama sonunu bilip izlemek garip olcak açıkçası :)

o kız benim dikkatimi çekmemişti fragmanda,şimdi siz söyleyince netten bulup tekrar izledim.gerçekten çok tuhaf duruyor,adamın kızı gibi yani:26:
Kız 90 doğumlu ,21 yaşında ama kızı 25 yaşlarında filan göstermeye çalışmışlar
Ben fotoğraflarını gördüm şaşırdım kaldım
Kıza yaşından büyük kıyafetler giydirmişler , ayıptır söylemesi göğüs namına da birşey olmayınca olmamış yani

kanalı belli oldu mu acaba ?

Oyuncuları bile belli değil ki

Atv’den Yeni Dizi:“Piraye”

atv'de ekrana gelecek olan Limon Yapım imzalı dizi, Canan Tan'ın “Piraye” eserinden uyarlama olacak.

Dizinin yönetmen koltuğuna, son olarak “Bıçak Sırtı” dizisini yöneten Selim Demirdelen oturacak. Cast çalışmaları devam ederken, konusuyla ilgili yapılan açıklamada, "Piraye" dizisi, Haşim’le evlenip Diyarbakır’a giden Piraye’nin yılmadan, yıkılmadan ayakta kalma mücadelesini konu alacak.

Kaynak : dizifilm.com

Bu dizi benim gözümle SILA dizisiyle eşdeğer. Çekmeye zahmet buyurmasalar harcanan paraya yazık.

benimde beklediğim bir dizi fragman çıktı mı ayrıca arkadşında yazdığı gibi konu yok mu hep kitap ve çekilen filmlerden uyarlama yapılıor inş bu tam kitaptai gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…