arkadaşlar canım o kadar sıkkın ki yazmadan duramayacağım, sizlerin de fikrini almak istiyorum, ben dubleks askeri lojmanlarda kalıyorum eşim asker. bahçeli kaldığımız ev. yanyana 4 daireyiz, bitişik.şimdi yan komşum sağolsun çok pasaklı, kendisi öğretmen, ve evde 5 gün blaşık yıkamaz, makinesi yok, toplar toplar birden yıkar.veya eşini bekler eşi yıkar. ayrıca evinin önü kedi kaynar.hayvanları sevmediğimden değil yanlış anlaşılmasın, kedi-köpek dışında birçok hayvan besledim, baktım, bakamayacağımı anladığımda da arkadaşıma verdim.kaç gündür evinde kurt varmış , çıldırdım, her yeri şişmiş.ben dahil hepimiz de hamam böcekleri çıkar oldu her yerden, 4 daire komple ilaçlatıcaz yarın. bir de bu kedileri eve girer çıkar, ilaçlamasını yapmaz doğru düzgün.dün yatağımda oturuyorum, bir kalktım bacakarımda abartmıyorum10-15 tane ısırık. meğer pire ısırığıymış. eşim yakaladı. 6,5 aylık bebeğim var öyle üzüldüm ki. gittim söyledim dedim bakamaıyorsan toplama bahçeye, çünkü bahçelerde dipdibe, benim behçemede geliyorlar kovaladığım halde.dedi işte ilaçlamam lazım ben arada ilaçlıyorum. dedim bak bebeğim var, e senin bebeğin nasılsa, kedilerim de banaa öyle. allahım sen madem benim bebeğimle kedilerini bir tutuyorsunuz o zaman bakıcaksın al evine bak veya aşılarını, ilaçlarını tam yap. balık almış bu sıcakta sokağın ortasına dökmüş o sokak 3 gündür balık kokuyor.tüm kedi köpekler toplanmış. şimdi soruyorum bu ev de pire, haşera , kurt olmaz da ne olur? benim günahım ne? bebeğimin günahı ne? komşuların günahı ne ? lojmanda kedi köpek beslemek yasak. gidip şikayette bulunucam, ama tek olmuyor işte. ben anlamıyorum ya tam bak , ya hiç bakma aldığın hayvana da günah. kötükedihüso