pire ve haşereler...

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
arkadaşlar canım o kadar sıkkın ki yazmadan duramayacağım, sizlerin de fikrini almak istiyorum, ben dubleks askeri lojmanlarda kalıyorum eşim asker. bahçeli kaldığımız ev. yanyana 4 daireyiz, bitişik.şimdi yan komşum sağolsun çok pasaklı, kendisi öğretmen, ve evde 5 gün blaşık yıkamaz, makinesi yok, toplar toplar birden yıkar.veya eşini bekler eşi yıkar. ayrıca evinin önü kedi kaynar.hayvanları sevmediğimden değil yanlış anlaşılmasın, kedi-köpek dışında birçok hayvan besledim, baktım, bakamayacağımı anladığımda da arkadaşıma verdim.kaç gündür evinde kurt varmış , çıldırdım, her yeri şişmiş.ben dahil hepimiz de hamam böcekleri çıkar oldu her yerden, 4 daire komple ilaçlatıcaz yarın. bir de bu kedileri eve girer çıkar, ilaçlamasını yapmaz doğru düzgün.dün yatağımda oturuyorum, bir kalktım bacakarımda abartmıyorum10-15 tane ısırık. meğer pire ısırığıymış. eşim yakaladı. 6,5 aylık bebeğim var öyle üzüldüm ki. gittim söyledim dedim bakamaıyorsan toplama bahçeye, çünkü bahçelerde dipdibe, benim behçemede geliyorlar kovaladığım halde.dedi işte ilaçlamam lazım ben arada ilaçlıyorum. dedim bak bebeğim var, e senin bebeğin nasılsa, kedilerim de banaa öyle. allahım sen madem benim bebeğimle kedilerini bir tutuyorsunuz o zaman bakıcaksın al evine bak veya aşılarını, ilaçlarını tam yap. balık almış bu sıcakta sokağın ortasına dökmüş o sokak 3 gündür balık kokuyor.tüm kedi köpekler toplanmış. şimdi soruyorum bu ev de pire, haşera , kurt olmaz da ne olur? benim günahım ne? bebeğimin günahı ne? komşuların günahı ne ? lojmanda kedi köpek beslemek yasak. gidip şikayette bulunucam, ama tek olmuyor işte. ben anlamıyorum ya tam bak , ya hiç bakma aldığın hayvana da günah. kötükedihüso

haklısınız. eğer seviyorsa bakımıı adam gibi yaptırsın kimseyide rahatsız etmesin. eğer kendi anlamıyorsa eşiyle konuşmayı deneyin yok oda olmazsa yöneticilere bildirin derim

canım valla eşi de sürekli görevde , samimiyizde dün söyledim uyardım, ama verdiği cevaplar çok mantıksızdı.ne demek senin bebeğin nasılsa benimde kedilerim öyle.madem öyle, çok değerli o zaman düzgün bak. bildiricem ama işte tek olmuyor, toplanmak gerek birkaç kişi. normalde kimseyle sorunum olmaz, sevmem de böyle şeyi.

yarın ilaçlama olacak , dışarıda kalıcaz, eve gelicem bir de komple nasıl temizlik yapıcam bilmiyorum.bebeğimle çok moralim bozuk ya bacağımdaki şişlikleremi yanayım, evim komple temizliycem ona mı, bebeğimemi yanayım. kediler hep burda olan gene olacak.ilaçlasak da olacak.napıcam ya. bir de yorgan halı komple temizlemeye vermiştim daha yeni.

sağlığınız elden gidiyorsa buna göz yumamazsınız. isterse ailemle aram bozulsun şikayet ederim ben. gereken yapılana kadar bırakmayın peşini

canım işte tek şikayet etmekle olmuyor yoksa gider ederdim, zaten edicem de , dilekçe vericem. ama dikkate alınmıyor.ancak bir kaç kişi şikayet dilekçesi yazmalı.

siz kendiniz diyorsunuz pis olduğunu bence şikayet edin komşu hakkı diye bişey vardır canım ne o düşüncesizlik,bencillik sizin ufak bebeğiniz var onun sağlığı herşeyden öne gelir kötü olmaktan korkuyorsanız korkmayın yarın ilaçlatırsınız ama aynı şekilde devam ederse ilaçlamanında bir esprisi olmaz bence.gerekirse attırın onu lojmandan yada siz çıkın.

canım işte tek şikayet etmekle olmuyor yoksa gider ederdim, zaten edicem de , dilekçe vericem. ama dikkate alınmıyor.ancak bir kaç kişi şikayet dilekçesi yazmalı.

bişey soracağım eşinizin rütbesi onun eşinin rütbesinden büyükmü?askeriyede bu önemlidir yaa eğer öyleyse dikkate alırlar diye düşünüyorum.

Saçını başını yol o pis kadının. Ruh hastasımıdır nedir. 5 gün bulaşık yıkanmaz mıalsanaalsanasmile, mok götürüyor evi bahçeyi desene, ıyyyyybenneyaptımki

Belediyeye şikayet et, askeriyeye şikayet et.
Ay hiç tahammül edememalsanaalsanasmile

eşimin rütbesi daha yüksek ama eşi yok şuan görevde. valla canım öyle lojman attırmaya kadar gitmez olay. yarın ilaçlama yapılacak , inşallah kurtuluruz ama gene gene söyliycem , eşim de dün çok sinirlendi ama bir öğretmenin verdiği cevap senin bebeğin neyse o kedilerde benim yavrum gibi diyor.aramız iyidir bu laf beni üzdü. bende ozaman o kadar değerliyse al evinde bak, veya düzgün bak bakamıcaksan ver biryere dedim.evinde yatak bile yapmış kedilere. pire bu ottan da atlar diyor dün. zor tuttum kendimi.diğer komşularda şikayetçi, ama yanyana 4 daire olduğumuz için, 3 kişi oluyoruz yani bir işe yaramıyor.

Valla laf anlamaz insanla uğraşmak zor. ılaçlama biraz fayda sağlar size de geçici olur. Kedilere aşı yapılması lazım. Ama nasıl laf geçireceksiniz bilemiyorum.

aşı pireye çözüm olur mu var veteriner askeriyede.

pislik ya...kötükedihüso
birde kadınım diye dolanıyor mu ortalık ta...:1shok:
Ay kocası nasıl tahammül ediyor acaba,oda onun gibi pisse tahammül eder tabii.
samimiyetini kes boşver ya,öyle pis insanlarla ne işin olur...
yalnız kalsın da anlasın pisliğini...
:mymeka:

siz veterinere sorun. kedilerin ensesine sprey sıkılarak bu sorundan kurtulunduğunu biliyorum.

ayrıca bi tek benim şikayet etmemle olmaz diyorsunuz. neden olmasın? belki diğer komşularınız da birinin harekete geçmesini bekliyordur. siz şikayette bulunun.

arkadaşlar şikayet bulunulur o sorun değil ama biz 3 kişiyiz yeterli değil yani. arkada önde binalar var ama onların orda değil kediler benim hep yan komşumun bahçesinde.
dayım veteriner ben bir sorayım var mı öyle bir şey.

kediler ilaçlanır da sokak kedisi ev kedisi olsa neyse gene pire bulur ,,kedilerin uzaklaştırılması lazım .. aklıma birşey geliyor ama bu kadar cani olmayım sabah sabah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…