2. Sezeryanimdan sonra(cocuk iki yasini doldurdu) bu gaz bende kalici oldu. ilk dogumumda da neredeyse bir yil surmustu. Hafif usuteyimm basliyorum pirt pirt.
Normalde doktorlar her seyi hep doguma bagliyorlar ilk yillarda malum. Artik bunu bir hastalik olarak gormeli miyim sizce? Onerileriniz var midir?
Bagırsak hareketlerinizle ilgili bir sorun da olabilir. Artık cok net olarak biliniyor ki bagırsaklarımız aslında en önemli sistemimiz. Ben size özelden yazayım ki Baska insanlara yol gösterici ya da zararlı bir öneri olmasın olur mu
Bagırsak hareketlerinizle ilgili bir sorun da olabilir. Artık cok net olarak biliniyor ki bagırsaklarımız aslında en önemli sistemimiz. Ben size özelden yazayım ki Baska insanlara yol gösterici ya da zararlı bir öneri olmasın olur mu
Dogumla degil de bagirsaklarinizla ilgili bir probleminiz olabilir bence bir doktora danismaniz daha dogru olur bu konuda. Bagirsak floranizda zararli bakteriler vardir mesela onlar buna sebep olmus olabilir. Tabiki benimki sadece tahmin
Öncelikle tabiki doktora gorunmeniz daha faydali olacaktır ama bir yerde okumuştum çörek otunu sıcak su da demlendirip içmek gaz sorunu yaşayanlara iyi geliyormuş. İnternette net tarifini bulabilirsiniz belki